.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    ами то не си го искаш...с моите приятелки преди да го направим за пръв път само за това говорехме и се базикахме...то си ти идва от вътре..
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Хасково
    Защото в пубертета яко ги перат хормоните

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от InSoMn1aC
    Значи и тези на по 30-40 години тряа да са "тийн" и да "не им е свършил пубертета" само 'щот мислят за секс ?
    Лелейй ... тогаа ти пожелавам да продължиш напред и да не мислиш себе си за "тийн" !
    Да , човек :> Проблем ли ти създава мнението ми ? :>

Цитирай Първоначално написано от sweetdelight
    Estestveno, 4e ne tova e nai-vajnoto, no puk ako govorim za seriozna vruzka, hora koito naistina se obi4at, spored men sexa si e vajna 4ast ot vruzkata. V smisul use6taneto da si tolkova blizo phisi4eski I fizi4eski do edin 4ovek... A puk za tova, 4e vsi4ki misleli samo i edinstveno za sex, emi....... normalno e moje bi
    много си прав/а.. няма по-яко нещо от това да го правиш с някой който найстина обичаш няма такова чувство

ми и аз това се чудех, ама... факт

Не е най-важното, но не е и най маловажното

Като порастнеш малко много неща ще разбереш.

Щото е човешка нужда. И след врене секса става водещ наравно с любовта. Няма ли секс, удоволствие и т.н. всичко някак си става скучно и замира.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си