.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Което ме подсети, че момчетата за компенсация са станали нежни.Дали се осъзнават, че се обличат по женски маниери и се държат като гейове?
    Мъка, мъка по тоя свят има бол!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Добре ,а защо говорим само за момичетата??Нима на "модерните" днешни момчета всичко им е наред... По принцип всеки има право на избор... това ,че повечето днешни тийнове са избрали да се водят по някаква мода(даже не може и мода да се нарече) пак си е техен избор... Тръгнали сме да се възмущаваме за това как момиче може да псува,да пие бира и да отдава повече от половината си ден за висене по кафета или правене на грим и прическа....сякаш нещо ще се промени..да не говорим ,че има мн по-страшни неща за възмущение...

'айде бе

Град
    Страната на Невъзможното
    Не четох всички мнения, защото последните са ми някакви дългички..
    Хм темата като за начало е страшно глупава, всеки има право да се държи и да се облича по свой собствен вкус и разбиране за ''яко'' и ''готино''
    Напомняш ми (авторката) на баба ми, която все още смята, че момичетата трябва да са нежни, въй въй
    Е аз пък излизам от teen годините,..още няколко месеца само .. но това не ми пречи да се обличам както си ме кефи и да се държа по начина по който ми харесва... Няма да се правя на 'нежна' само защото е общоприетото за момичетата. Имам си човек до мен който ме харесва такава, каквато съм. А също се харесвам така и някак си усещам, че това съм си АЗ, а не някоя модна ... (ще замълча)..
    Таа мисълта ми е в това, че такива като теб (с такива разбирания) са ми смешни и дразнещи

Таа просто нямаше как да не напиша това, само като прочетох темата

Хубаво е да видя, че още има така мислещи тийнейджъри.

TheBestFriends, след като ще излизаш от тийн годините е трябвало да ти увре акъла поне до това време. Никой не ти говори, че трябва да спазваш определени правила и норми на надута кифла. Става въпрос за поведението на подрастващите. Нима не забелязваш арогантния и безбожно циничния начин, по който се държат? Пият, пушат, псуват, 'отварят се' насам-натам и се правят на много вървежни с мъжкарското си поведение.
    А ти в желанието си да 'запазиш себе си', да не загубиш индивидуалността си, отричаш и малкото останали морални норми, които трябва да се спазват.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Има доста истина, обаче и аз се дразнех до по-рано - сега ще ти кажа: Не ги гледай, не им обръщай внимание, те сами пропадат в живота...

Град
    Страната на Невъзможното
    what3ver аз виждам подрастващите какви са
    но аз не говорех именно за цигарите, алкохола и всички други неща, които те НЕ трябва да употребяват.
    Говорех само за обличането.. Аз като подрастваща никога не съм псувала, никога не съм била с цигара, дори не съм пиела нищо, освен бира и то само по празниците.
    Мисълта ми беше, че всеки има право да се облича както си иска. А облеклото въобще не говори за държанието на човека. Поне при мен е така. Сега забелязвам, че всяко момиче което носи да речем кецове, потник и размъкнати дънки, псува, пие, бие се..свинщина.
    И обратното.. момичетата с полички, токчета и блузки са изискани, отвращават се от пушенето и т.н. (да не изброявам)
    Сега е така.. не може да се отрече.
    Е аз не съм такава.. облеклото не ръководи държанието ми и точно за това казвам, че е глупаво момичетата да се обличат като други, защото така е общоприетото за момичетата. Всеки има право да се облича както си иска, стига да има достатъчно мозък в главата за да не се подвежда по нещата, които изброих отначало.
    Никога не съм засягала тема за поколението подрастващи, защото не им разбирам проблемите, а като ги наблюдавам освен разочарование, друго не виждам в тях.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    аз лично не виждам какво лошо момиче да пие бира и да носи кецове?
    а така!подкрепям
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз не мога да разбера как може да говорят така за родителите си. Майките им били "буци", "пачи", бащите им "тъпанари". Нормално е, понякога да се ядосваме, но аз най-много да си помисля "Боже, как ме дразни тази жена".. Не е нормално според мен, това отношение към родителите.

Не е нормално едно момиче на 14 години през смях да ми обяснява как петък вечер се е напила. Нищо не помни, но приятелките й разправят как си говорела с хамстера.

За дрехите - тук вече е въпрос на вкус. На мнение съм, че всеки може да ходи както си иска. Разбира се, не всичко ми допада, но...аз се обличам така както аз се харесвам и съм сигурна, че не всички по улицата харесват облеклото ми нищо, че си е нормално. Защото си е нормално за мен, не за всички...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    what3ver аз виждам подрастващите какви са
    но аз не говорех именно за цигарите, алкохола и всички други неща, които те НЕ трябва да употребяват.
    Говорех само за обличането.. Аз като подрастваща никога не съм псувала, никога не съм била с цигара, дори не съм пиела нищо, освен бира и то само по празниците.
    Мисълта ми беше, че всеки има право да се облича както си иска. А облеклото въобще не говори за държанието на човека. Поне при мен е така. Сега забелязвам, че всяко момиче което носи да речем кецове, потник и размъкнати дънки, псува, пие, бие се..свинщина.
    И обратното.. момичетата с полички, токчета и блузки са изискани, отвращават се от пушенето и т.н. (да не изброявам)
    Сега е така.. не може да се отрече.
    Е аз не съм такава.. облеклото не ръководи държанието ми и точно за това казвам, че е глупаво момичетата да се обличат като други, защото така е общоприетото за момичетата. Всеки има право да се облича както си иска, стига да има достатъчно мозък в главата за да не се подвежда по нещата, които изброих отначало.
    Никога не съм засягала тема за поколението подрастващи, защото не им разбирам проблемите, а като ги наблюдавам освен разочарование, друго не виждам в тях.
    Сега като се обоснова по-добре, по- се съгласих с теб.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    И те си живеят живота, но по друг начин... Неправилен. Не им обръщай внимание, след някоя и друга година ще се осъзнаят.

Град
    София
    мии то всяко второ момиче е такова, каквото си описал/а .. толкова заблудени са повечето .. ии дори на по 16,17 ги има такива .. на мен лично гледката ми е супер смешна .. ама да се оправят

Какво те бърка какво правят някакви пикли на 14 ? Кецове носят и по - малки, ' що ' и така нататъка употребяват 99% от хората вече. Да, вярно и аз понякога се дразня на някакви момиченца с самочувствие до небето, но просто отминавам - то си е за тях, аз какво ще си тровя нервите. Аман вече от толкова изпълнени с омраза и отвращение хора. Ще се осъзнаят някога колко са били смешни, но това си е само и единствено за тях.
    Stay up all night with the stars *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си