- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГРОЗНА РАБОТА
![]()
Което ме подсети, че момчетата за компенсация са станали нежни.Дали се осъзнават, че се обличат по женски маниери и се държат като гейове?
Мъка, мъка по тоя свят има бол!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Добре ,а защо говорим само за момичетата??Нима на "модерните" днешни момчета всичко им е наред... По принцип всеки има право на избор... това ,че повечето днешни тийнове са избрали да се водят по някаква мода(даже не може и мода да се нарече) пак си е техен избор... Тръгнали сме да се възмущаваме за това как момиче може да псува,да пие бира и да отдава повече от половината си ден за висене по кафета или правене на грим и прическа....сякаш нещо ще се промени..да не говорим ,че има мн по-страшни неща за възмущение...
'айде бе![]()
Не четох всички мнения, защото последните са ми някакви дългички..
Хм темата като за начало е страшно глупава, всеки има право да се държи и да се облича по свой собствен вкус и разбиране за ''яко'' и ''готино''
Напомняш ми (авторката) на баба ми, която все още смята, че момичетата трябва да са нежни, въй въй
Е аз пък излизам от teen годините,..още няколко месеца само.. но това не ми пречи да се обличам както си ме кефи и да се държа по начина по който ми харесва... Няма да се правя на 'нежна' само защото е общоприетото за момичетата. Имам си човек до мен който ме харесва такава, каквато съм. А също се харесвам така и някак си усещам, че това съм си АЗ, а не някоя модна ... (ще замълча)..
Таа мисълта ми е в това, че такива като теб (с такива разбирания) са ми смешни и дразнещи![]()
Таа просто нямаше как да не напиша това, само като прочетох темата
Хубаво е да видя, че още има така мислещи тийнейджъри.![]()
TheBestFriends, след като ще излизаш от тийн годините е трябвало да ти увре акъла поне до това време. Никой не ти говори, че трябва да спазваш определени правила и норми на надута кифла. Става въпрос за поведението на подрастващите. Нима не забелязваш арогантния и безбожно циничния начин, по който се държат? Пият, пушат, псуват, 'отварят се' насам-натам и се правят на много вървежни с мъжкарското си поведение.
А ти в желанието си да 'запазиш себе си', да не загубиш индивидуалността си, отричаш и малкото останали морални норми, които трябва да се спазват.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има доста истина, обаче и аз се дразнех до по-рано - сега ще ти кажа: Не ги гледай, не им обръщай внимание, те сами пропадат в живота...![]()
what3ver аз виждам подрастващите какви са
но аз не говорех именно за цигарите, алкохола и всички други неща, които те НЕ трябва да употребяват.
Говорех само за обличането.. Аз като подрастваща никога не съм псувала, никога не съм била с цигара, дори не съм пиела нищо, освен бира и то само по празниците.
Мисълта ми беше, че всеки има право да се облича както си иска. А облеклото въобще не говори за държанието на човека. Поне при мен е така. Сега забелязвам, че всяко момиче което носи да речем кецове, потник и размъкнати дънки, псува, пие, бие се..свинщина.
И обратното.. момичетата с полички, токчета и блузки са изискани, отвращават се от пушенето и т.н. (да не изброявам)
Сега е така.. не може да се отрече.
Е аз не съм такава.. облеклото не ръководи държанието ми и точно за това казвам, че е глупаво момичетата да се обличат като други, защото така е общоприетото за момичетата. Всеки има право да се облича както си иска, стига да има достатъчно мозък в главата за да не се подвежда по нещата, които изброих отначало.
Никога не съм засягала тема за поколението подрастващи, защото не им разбирам проблемите, а като ги наблюдавам освен разочарование, друго не виждам в тях.
а така!подкрепямПървоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Аз не мога да разбера как може да говорят така за родителите си. Майките им били "буци", "пачи", бащите им "тъпанари". Нормално е, понякога да се ядосваме, но аз най-много да си помисля "Боже, как ме дразни тази жена".. Не е нормално според мен, това отношение към родителите.
Не е нормално едно момиче на 14 години през смях да ми обяснява как петък вечер се е напила. Нищо не помни, но приятелките й разправят как си говорела с хамстера.
За дрехите - тук вече е въпрос на вкус. На мнение съм, че всеки може да ходи както си иска. Разбира се, не всичко ми допада, но...аз се обличам така както аз се харесвам и съм сигурна, че не всички по улицата харесват облеклото ми нищо, че си е нормално. Защото си е нормално за мен, не за всички...
Сега като се обоснова по-добре, по- се съгласих с теб.Първоначално написано от TheBestFriends
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И те си живеят живота, но по друг начин... Неправилен. Не им обръщай внимание, след някоя и друга година ще се осъзнаят.![]()
мии то всяко второ момиче е такова, каквото си описал/а .. толкова заблудени са повечето .. ии дори на по 16,17 ги има такива .. на мен лично гледката ми е супер смешна .. ама да се оправят![]()
Какво те бърка какво правят някакви пикли на 14 ? Кецове носят и по - малки, ' що ' и така нататъка употребяват 99% от хората вече. Да, вярно и аз понякога се дразня на някакви момиченца с самочувствие до небето, но просто отминавам - то си е за тях, аз какво ще си тровя нервите. Аман вече от толкова изпълнени с омраза и отвращение хора.Ще се осъзнаят някога колко са били смешни, но това си е само и единствено за тях.
Stay up all night with the stars *