- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Борисов намекна, че някой от министрите му ще е циганин?!
Той Глобала ви е показал черно на бяло как гласуват циганите- даваш им кебапчета и бира и айде, имаш ги за гласоподаватели... Ако смятате, че това е нормална практика и трябва да се продължи?! Защото първо е нарушаване на закона, второ показва пълната политическа неадекватност на циганите. И както казах не искам бъдещето ми на мен като българин и на всички останали българи да бъде определяно от неграмотни и полуграмотни хора, които гласуват само заради собствения си келепир, а не защото са от някоя партия![]()
Може може. При положение, че не можеш да прочетеш името на партията и кандидата, за когото гласуваш може и още как. Защото гласуваш за нея и него не по убеждение, а защото ти плащат затова.Не можеш да извадиш правото на вот от основните граждански права... Shocked
Те циганите го карат само на права без да поемат никакви задължения към тази държава и към останалите си съграждани. А щом не поемат задължения и непрекъснато и систематично нарушават законите- подлежат на лишаване от права, като основното лишение трябва да е отнемане на правото им на гласА така... Глобале , в друга тема ми говориш за права, демокрация, право на избор и слово, а в същият момент си противоречиш.![]()