- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ!Майка ми не ми дава .. как да я убедя?
ooooo dokato si pi6em tyka komentari i ve4e da bqh uformila mojte vejdi i na o6te 500 4oveka.. ko tolkoz 6e stane ako si mahne6 vejdite dejstvaj posle nqma da dojde kraq na sveta q???
![]()
![]()
![]()
![]()
ем кажи на майка ти, че се ебават с тебе келеметата, пък кажи на келеметата, че могат да си мечтаят за вежди като твоите... прави се на пет лева, ше гледаш недоумяващи физиономииПървоначално написано от lolipop1
![]()
Просто не я питай, а ги оформи. Тя какво може да ти направи после? Ще ти залепи нови? Това са твоите вежди, сама трябва да решаваш. Майка ми може да ми се меси в много неща, но никога не ми е забранявала такива работи.
Stay up all night with the stars *
когато за пръв път си оформих веждите майка ми дори не знаеше че съм имала намерение да правя това..забеляза след месец някъде и реагира не много добре .. опява ми известно време и вече се примири така че да не те е страх че ще има някакви последствия просто е искала да те уплаши за да не го правиш
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
И аз моите ги оформих някъде на 13 :P т.е. майка ми ма хвана и дайи все пак това са твоите вежди прави това което сметнеш, за добре..предполагам че ти не й се месиш за нейните вежди така че и тя няма това право.. да майка ти е, но и ти си отделна личност, която трябва сама да се грижи за външния си вид
ии така спирам до тука аз
![]()
Рискувай и си ги оформи..майка ти няма като те види да те убие за едни вежди я...или поне аз така мислякак може да ти забранява...
Ха че то аз както съм момче, си махам тва по средата, че иначе става една вежда.И аз съм на мнение, че си ги оправяш и туй тоИли правиш 1 скандал на майка ти, като задължително казваш "Искаш дъщеря, собствената ти дъщеря...." и така
П.С. пише се аДСки
Първоначално написано от AnincetoSexy
Преовеличаваш .. Вкопчила си се в идеята , че трябва да си оформиш веждите .. Щом майка ти не ти позволява и знаеш какви ще са последствията след това ,просто си кротувай .. Не мога да разбера какъв е пробелама на майка ти
П.С - За Бога не си ги оформяй сама , ще се урезилиш после цял живот ще се чудиш какво да ги правиш !!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз исках ги оскубя мойте кат бях на 13... и го направих напук на майка ми, която не ми даваше и накрая останах без дясна вежда и се рисувах с молив... тъй че, ако ше ги махаш се довери на козметик, а не на себе си или приятелка...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ХхахахахахаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Точнооо такааа , браво , браво. Веднъж , като си оскубеш веждите и те така си стоят цял живот![]()
![]()
![]()
![]()
Envoi moi ! ;]
и мойта беше така ама се пребрах един ден с оформени и тя нищо не каза![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
mi az dokolkoto si spomnqm bqh na 12 za parvi pat kato gi iz4istih i to bez mama da znae smisal takav tq se varna ot rabota i me vidq malko se razsardi no...nqma ni6toama po dobre kato za parvi pat idi pri kozmetik
Аз за първи път си ги оформих на 11-12...
По-голямата ми сестра действаше и се получи добре. Наще не забелязаха веднага , сигурно седмица след това. После аз почнах да си ги оформям ии се справям доста добре![]()
Опитай да поговориш с баща ти.
Ако той ти даде , си свиркай пред майка ти и да не ти пука.
Ако и той не ти даде вече действай без тяхното позволение и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КОЗМЕТИК
Адски грозно е особено момиче с обрасли вежди , лошо ми става като видя такива индивиди...
За това давай , в крайна сметка не си толкова малка , това за вежди , за бога...
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Сори за спама,но това е темата с най-много правописни грешки в историята!!!
Извод-деца на по 13-14 години,мислете за общата си култура и начина на писане,веждите няма да ви направят хора!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И аз съм такаПървоначално написано от XceSS
![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
еми като те е страх да идеш на козметик или да си ги изкубеш сама оди с тия сключени вежди![]()
в началото и на мен не ми даваха.след тва сама си ги оформих и никой нищо не ми каза и сега си ги скубя.И наистина е по-добре първия път да отидеш на козметик да ти ги направи както хората![]()
Ако я поставиш пред свършен факт не мисля че ще има какво толкова да направи....Но ако те е страх да не те остави и без други "удобства" ... е незнам за това се иска смелост....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И що изобщо я питаш !?
Don't tell me what I can or can't do !
Оформи си ги, но да не е нещо фрапиращо ами само тези косъмчета малките отстрани и формата им ако не е правилна. Едва ли ще ти се скара ако малко ги пооправиш. Сигурно мисли, че ще направиш някфа глупост и ще ги напраиш тънки..
Let's get away..just for one day..
Хах ми първия път като си ги бях направила майка ми не знаеше и като й казах се изхили и тва беше..за кво ти е да я питаш,направи си ги пък квото стане![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
значи .. постигнахме некфо споразумение с майка ми![]()
нз защо в нейните очи изглеждало кървенско с оскъбани вежди незнам ква е връзката ама ми каза че ако завърша годината с 5 или 6 ще ми даде .. тейче мисля още 2 месеца да изчакам .. пък ако случайно пак не ми даде или пък не успея да завърша с толкова .. направо ще действам ... да се надявам че ще мина леко .. демек една седмица никво излизане с фр ...без комп джобнии ... тв ... телефон .. но ще го преживея някак .. няма да е вечно .. поне ще имам нормални вежди ..
ее просто ги ускоби и толкова![]()
KoRnFlAkE написа:
ми ако ти се подиграват, просто ги оформи. тва са твоите вежди, егати. аз никога не съм питала
дали мога да си оформям веждите.
ама не ги прецаквай, че после е още по- смешно.
+++++![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]