- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-възбуждащ ли е?
абе да ти кажа не е мн смешно,по-скоро е тъжно...все още си във възрастта ,в която не знаеш дали ти си ходид до тоалетна или ти се прави секс!!Първоначално написано от simona12
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
...mm analen sex....xmm na 15 godini![]()
![]()
v koq dupka li shte davash da ti go slagat kato stanesh na 20 mi e chudno!
Тя го казаПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
не е така... въобще не еПървоначално написано от Danto
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Не,че се гордея,просто споделям,че ми харесва много-повече от вагиналнияПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
В,която си реша-дупките са си мой !Първоначално написано от moneycomeme
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
ми нз за по-интересноПървоначално написано от Presley
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Няма лошо да те кефи всеки човек е различен с различни предпочитания....но лично мене не ме кефи ...1 път пробвах...и не ми хареса изживяването....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
нали се сещаш .че и аз съм била на 15 и знам как е....и как те перат хормонитеПървоначално написано от simona12
знам как е
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
това,че ме пере хормона,което си е вярно какво общо има с това,че харесвам аналния сексПървоначално написано от Danto
??не мисля,че е прищявка на възраста
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Напротив! На тази възраст каквото чуеш или видиш, искаш на момента да го пробваш и ти. Нормално е, но според мен не е нормално наистина да се изпълняват всичките ти прищявки...Зависи си и от характера разбира се.
и аз това се мъчех да и кажа,но явно не ме е разбрала... \Първоначално написано от ivsan4eto
/
За мен секса е равен на любов - нежно изживяване,наситено с чувства,ласки и взаимно удоволствие ... Един от многото начини да покажеш,колко обичаш половинката си ...
Следователно - НЕ!Определено не е по-възбуждащ![]()
Първоначално написано от ivsan4eto
ОМГ вие сериозно ли?!?не са прищявкиПървоначално написано от Danto
май не сте свикнали да приемате различните а?!
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Първоначално написано от angelcheeee_93
+1Първоначално написано от 3oPuTy
(най-точните отговори за мен)
мило девойче,изчакай да ти дойде ума в главата...това за различните е абсолютна простотия.Всичко с времето си.Знаеш ли,основния ви проблем е в това,че си мислите,че всеки,който по-критичен към вас ви напада!Това най-често е поведение по време на побертет...не бързай да бъдеш жена!!!Всичко с времето си!Първоначално написано от simona12
абе кое не ви е наред?!?питах дали има други момичета,които като мен предпочитат аналния!е виждам,че момичетата като мен са малко...оК!това,което немога да приема е,че някой критикува нещо,което не зависи от мен-а именно,че "чукането" "отзад" ми доставя повече удоволствие!Първоначално написано от Danto
и понеже за повечето това,както виждам е вид "извращение" ще ви кажа само - на мен това ми харесва(не се хваля,че е така,просто е така!) и не е прищявка!
а това,че вие не го приемате си е ваш проблем!!!аааа и между другото е доказано,че аналния оргазъм е по-силен и хубав от вагиналния
![]()
еее...явно вие не сте по "силните усещания"![]()
![]()
т'ва ме кара само да се кефя
щото чак сега си давам сметка,че изпитвам невероятно удоволствие от нещо за което вие дори не подозирате колко е яко
ами суперрр
като се има предвид,че повечето момчета дават мило и драго да "оправят" някоя отзад .... то си имало мнооооооого плюсове верно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Ууу..Първоначално написано от simona12
![]()
Мома за женене станала...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
mn se radvam 4e ima jeni na koito ima xaresva i ne go boli
men mn me boli
a mi se iska6e da go pravq za6toto vijdam kolko mn se radvat majete
pak za kvo e taq dupka
koi za kvoto iska si q polzva nali taka
da ne ti puka kvo ti pi6at tuka nqkvi konservativni xora
mn xubavo 4e svar6va6 tak a
bravo
Първоначално написано от Danto
e i pove4eto sme bili na 15 i 4estno kazzano sega sam na 22 po4ti i pove4e mi se pravi sex ottogava xormonite nqmat ni6to ob6to s analniq sex
xaresva mu na momi4eto da ne go pravi li
tq ve4e pravila sex pak vie se tuxkate 6te q u4ite na moral
kvoto si iska da pravi koi kvo si re6i
az sa6to bqx na 15 kogato po4nax da pravq sex i kvo ne sam stanala prostitutka prosto togava sam re6ila
taka i tq
ЧЕТЕТЕ,ПОСЛЕ СЕ ЗЪБЕТЕ!!!!КАТО СБИРШИНА КОМПЛЕКСАРКИ СТЕ!!!АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ.Първоначално написано от pavlinkamalinka
тука е**ти егоцентризма-нещо като не важи за теб и го отричаш и го смяташ за ненормално,неморално,извра тено,хормонална прищявка...радвам се все пак,че има и хора,които проявяват разбиране
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Тинайтинали си толкова тъпа или само се правиш?Сериозно питам?Или пишеш ей така,колко да не бездействаш?Колко пъти трябва да напиша,че не отричам удоволствието от аналния секс...?!или вече си почнала да мислеш със задника си???Първоначално написано от simona12