- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-възбуждащ ли е?
чесно казано ми е се тая какво отричаш и какво приемашПървоначално написано от Danto
![]()
само неразбрах какво злобеиш и пръскаш обидни епитети?!?
ш пиша колкото си искам-дали от скука или от нещо друго това изобщо теб не те засяга![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Не разбирам защо изобщо трябва да си тровите нервите с разлигавено пуберче (нищо лично) Айде със здраве и без караници![]()
Ъъъ моля?!?как го реши т'ва,че съм разлигавена само ти си знаеш(не е верноПървоначално написано от ivsan4eto
)!иии моля те огледай се
... май сайта се казва teenproblem а?!ти като си го надраснала тоя "пуберски период" та кво-ми ние повечето тука сме в побертета ДА-само,че това не е единствената ни характеристика сещаш ли се?!...Смея да твърдя,че има и много зрели тийнове,които определено знаят дали "им се сере или им се прай секс"(както се беше изразил някой)!
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Всъщност да.Правилникът така пише :>Първоначално написано от simona12
NE
"Ъъъ извинявай" ама ти определено не си от описанитеПървоначално написано от simona12
Така, че не ми се прави на много оборотна и земи са спри да си "сереш" с извинение в темата.
Първоначално написано от ivsan4eto
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Още не съм правила секс, но незнам защо аналния ми звучи някак гнусно..Е, щом ти харесва..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P