.

Виж резултатите на анкетата: Analniq seks po-vuzbujda6t li e za teb ot vaginalniq?(molq samo momi4eta da otgovarqt na anketata!)

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • {DA}

15 18,52%
  • {NE}

66 81,48%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Danto
    Цитирай Първоначално написано от simona12
    тука е**ти егоцентризма-нещо като не важи за теб и го отричаш и го смяташ за ненормално,неморално,извра тено,хормонална прищявка... радвам се все пак,че има и хора,които проявяват разбиране
    Тинайтинали си толкова тъпа или само се правиш?Сериозно питам?Или пишеш ей така,колко да не бездействаш?Колко пъти трябва да напиша,че не отричам удоволствието от аналния секс...?!или вече си почнала да мислеш със задника си???
    чесно казано ми е се тая какво отричаш и какво приемаш
    само неразбрах какво злобеиш и пръскаш обидни епитети ?!?
    ш пиша колкото си искам-дали от скука или от нещо друго това изобщо теб не те засяга
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Не разбирам защо изобщо трябва да си тровите нервите с разлигавено пуберче (нищо лично) Айде със здраве и без караници

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Не разбирам защо изобщо трябва да си тровите нервите с разлигавено пуберче (нищо лично) Айде със здраве и без караници
    Ъъъ моля?!?как го реши т'ва,че съм разлигавена само ти си знаеш(не е верно )!иии моля те огледай се ... май сайта се казва teenproblem а?!ти като си го надраснала тоя "пуберски период" та кво-ми ние повечето тука сме в побертета ДА-само,че това не е единствената ни характеристика сещаш ли се?!...Смея да твърдя,че има и много зрели тийнове,които определено знаят дали "им се сере или им се прай секс"(както се беше изразил някой)!
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Град
    Бургас
    kako da napravq...sviknala sam da pi6a s takiva bukvi problem li e?
    Всъщност да.Правилникът така пише :>

Ъъъ моля?!?как го реши т'ва,че съм разлигавена само ти си знаеш(не е верно )!иии моля те огледай се ... май сайта се казва teenproblem а?!ти като си го надраснала тоя "пуберски период" та кво-ми ние повечето тука сме в побертета ДА-само,че това не е единствената ни характеристика сещаш ли се?!...Смея да твърдя,че има и много зрели тийнове,които определено знаят дали "им се сере или им се прай секс"(както се беше изразил някой)!
    "Ъъъ извинявай" ама ти определено не си от описаните Така, че не ми се прави на много оборотна и земи са спри да си "сереш" с извинение в темата.

Град
    Варна
    "Ъъъ извинявай" ама ти определено не си от описаните Така, че не ми се прави на много оборотна и земи са спри да си "сереш" с извинение в темата.
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Още не съм правила секс, но незнам защо аналния ми звучи някак гнусно.. Е, щом ти харесва..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си