- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 90 дневна разделна диета
еоо кво стана бе момичета някой почна ли диетата аз я пачнах и съм на 6 ден и отсрабнох с 2 кг мн съм доволна и продължавам диетат мн уселено не е мн трудна саво гадното е ,че нетрябва да ям до 12 ,но се свиква с времето![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Миналата година отслабнах с около 8 кг за няколко седмици, сега отново съм на тази диета и свалих 3 кг за 10-тина дни. Аз лично не я спазвам много стриктно, хапвам си шоколадчета от време на време (е, не прекалявам, по 2-3 парченца само), мляко пия почти всеки ден, храня се по няколко пъти на ден, хич не спазвам часовите ограничения, но пък и доста тренирам. Принципно нямам кой знае колко за сваляне, между 50 и 60 кг съм и не много нискано винаги има какво да се махне от теглото
Та исках просто да кажа, че поне при мен има ефект. От дюканската например нямаше никакъв резултат за 3-4 седмици, странна работа, но важното е, че си намерих начин за сваляне на килограми. Пробвайте, може и при вас да проработи.
И вдигна тая тема от 3 месеца, само за да кажеш че си доволна от диетата?!ИМА ТЕМА ЗА 90 ДНЕВНАТА ДИЕТА - ПИШЕТЕ ТАМ!!!!
![]()
![]()
Какви ли не тъпи постове прочетох... било се напалнявало ... хах ,ама като незнаете айде не пишете поне ,че ми писна да ви се смея на простотията.. бтв за 42 дни от тая диета съм -12 кг.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Абсолютно съм съгласна с горното мнение.![]()
Вярно е,има ефект диетатаБях я пробвала,за да сваля 2кг.,за 3 дни се получи и си личеше
+това няма нужда от гладуване,през цялото време си се чувстваш сит и с енергия
Сега мисля пак да си я направя,дано пак да има толкова добър ефект.
бтв мисля да сваля към 1-2 кг