- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли родителско разрешение
трябва ли разрешението на родителите при медицински аборт /с инжекция/ ако си под 18?
!!!! не става дума за нормален
Т.7
swords1010
Май трябва да си с родител ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
и аз мисля ,че трябва да си с родител,щом си непълнолетна !
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Надали ще стане без родител..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Щом нямаш 18 години е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си с родител,без значение дали аборта ще оперативен или с инжекция!!!
Е разбира се може някой лекар да заобиколи правилата срещу по-голяма сума пари,но тогава аборта ще е незаконен,най-вероятно ще е в някоя измислена клиника с измислен персонал,а и вероятноста за усложнения след това ще е дооооооста голяма!!!
Пак си помисли дали си струва ... Според мен - НЕ!А според теб?! ...
Леле, обичам теПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Охооо ама ти жива ли сиПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Колко си мила.... аз ти се обяснявам в любов, а ти .... Мисля, че трябва да се разделим..Първоначално написано от 3oPuTy
Ааааа не беПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Просто не те бях засичала отдавна и за това се шашнах малко![]()
Нали знаеш,че много те обичам ... Ооооще от времето на nejnaDROGA![]()
охх... милата... няма как ще трябва с родител, иначе е мн по-опасно...![]()
ама ти кво бременна ли си
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
ще трябва да обереш пердаха на ваште без тях не може да убиеш малкото копеленце
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Тц тц тц, не можа ли просто да кажеш, че без родители НЕ можеПървоначално написано от Macallan
![]()
Come out, come out wherever you are...
отиваш и се правиш, че не си под 18
ако вече искат документ за самоличност
ще трябва да си кажеш
макар че ти сама си попълваш документацията
добре айде горкото копеленце ... сигурно е много гадно майка ти да не те иска и да ходи да те убиваПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
То бива ебавка ама ти пък си баси лайнара братлеПървоначално написано от Macallan
къде сбъркахПървоначално написано от JuBaCcA
I DON'T GIVE A FUCK !!!
не е задължително да е "измислена" клиникатаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
никъде мани ги...те не разбиратПървоначално написано от Macallan
![]()
Аз също мисля като останалите,че е нужно с родител.
Ем да нужен е родител. (Предполагам не искаш те да разбиратнормално е ако си на 14-15 до 16
ами хващай този дето ти е надул коремчето и малко повече пари и добър генеколог и всичко ще е ок
въпреки,че след години този аборт може да има сериозни последствия)