- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Моля за изтриване на акаунта :)
Ще може ли да бъде истрит акаунта ми???
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
и аз искам да си итрия профила. моля кажете ми как да го направа, ако е възможно.
Не можеш сама да изтриеш профила си.Това могат да го правят само администраторите, в случая machoka и alex.
много ми е интересно защо не може човек да си истрие акаунта сам
то густо, то пусто
тогава да изтрият акуантите на хората които искат ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗ!!!!Първоначално написано от x3eme
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
Защото ш'е се намали броя на регнатите потребители...Първоначално написано от Joc
![]()
и за кво неможеПървоначално написано от machoka
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Верно, тъпо е да няма такава опция, а дори и да пишеш на администратор, той не иска...
Think about it...![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Еми има тема там за желанията на потребители и каква нова екстра искат да се добави в сайта... п1к место да спамиш в темата напиши мнение в другата тема и т'ва е...Първоначално написано от XceSS
ееееби му майката... цел живот... еби - учи ... еби - учи... еби - учи...
Ако мислиш че като напише в тая тема, тва ще стане, жестоко се лъжешПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
добре де ти не можеш ли просто да спереш да влизаш тук. ако те е срам от нещо - да си мисли/а (а и можеш да истриеш дадено от мнение)
не можеш да го изтриеш, защото след твоето мнение има други писалиПървоначално написано от sm_95
не можеш и да го едитнеш, защото често темите са вече заключени
акаунтите си ги създаваме сами, по наше желание, би трябвало да си ги трием също по свое желание. слагайте опцията бързо!![]()
Вече се каза каквото имаше да се казва по темата. Не може който си иска да си пише, после да си трие акаунт. Ще настане пълен Хаос, винаги ще изчезват постове и цели теми, които по някаква причина са нужни.. много хора злоупотребяват с продажби, фейк реклами и предложения и такива неща, как си представяте че ще им дадем поле на изява да правят каквото искат и после да си трият акаунтите?
Просто не става по ред, ред причини - решението е сам да си минеш по мненията и да ги едитнеш. Ако някоя тема е заключена, ще я отключим.
Приятен ден.