хах Nicolepcd е права - понякога си противоречите бая
ИЗобщо не съм съгласна с казаното от автора.
Замисли се...говориш именно за тийнейджърки...не се ли сещате,че в тая възраст точно (поне до 16,17 годишни) момичетата обикновено не се чувстват готови и не им е все тая с кого ще легнат! (вярно,че днес нещата не са баш така вече,но...)
ИЗобщо изказването,че няма връзка без секс е BIG SHIT
Спокойно мога да кажа,че моята връзка е 100000 пъти по-здрава и хубава от на всички малки ебачи и ебачки взети заедно
Никой не успорва,че секса си е важна част от връзката между двама души,но след като тук говорим за ТИЙНЕЙДЖЪРИ,които сме си деца оща...НЯМА ДА ВИ ИЗБЯГА СЕКСА ЕБАТИ...укротете се За всичко си има време. Така че определено смятам,че няма нищо необичайно ако двамата още не правят секс.
То на някои хора това им е и проблема - мислят си,че основата на всичко е секса. Обаче и по 50 пъти на ден да го правят - отношенията им пак може да куцат. Така че...
Смятам,че в тая възраст двама души могат да имат много други занимания освен секса,но знам че моето мислене е като на паднала от луната и ми е ясно как стоят нещата днес.... и все пак да си кажа мнението.