Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
Ами аз пък мога да ти кажа като и други преди мене, че който не е готов за секс не е готов за истинска връзка. Това са детски отношения. Да ти кажа секса е основната разлика между гаджетата и приятелите. Няма смисъл да си вързан за някое момиче примерно(или обратното, зависи от случая ) и тя да не задоволява нуждите ти, по-добре да сте просто приятели .

Почвам да стигам до извода че тези които не осъзнават колко е важен секса - или не го практикуват или не са получили истинско удоволствие от него и са разочаровани. И все пак за всичко си има време
Хм ми не знам от къде на къде така си мислиш,но...твой избор.
Аз пък съм на съвсем друго мнение.
Ти искаш да кажеш,че единственото,което различава приятелите от гаджетата е секса ...
Казваш,че единственото,което обвързва двама души по един по-специален начин е секса?
много странно мислене... То аз познавам момичета,които правят секс и с приятели просто ей така...е,така и не видях това да ги е направило техни гаждета или да са се заобичали
А нещо за теб значат ли чувствата,думите,отношения та...такива работи разни ??
Защото по твоята странна логика излиза,че и любовта е само секс. много странно ...

А между другото сега си мисля - да не би да мислиш,че съм на мнение,че секса изобщо не трябва да го има... нищо подобно...
просто на тая възраст може спокойно да не се бърза а и самата аз съм се уверила,че когато нещата започнат от другаде първоначално (не веднага от секса) ,отношенията стават много по-стабилни и занапред изобщо никой не те спира да се отдадеш на човека,с който си.Въпрос на време е,но не може да твърдиш,че няма близост,чувства,любов без секс. Има!