- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ревнувате ли гаджето си от бившите му
С приятеля ми сме заедно от 3 години, не смятам, че би се върнал при някоя от бившите си и не го ревнувам, обаче адски мн се дразня ако видя случайно някоя от тях или стане въпрос за нея... Вие изпитвате ли таква неприязан към бившите?![]()
![]()
Аз съм от почти 2 години с приятеля ми и в началото ме дразнеха бившите му,но от много време не е така.Имам му доверие.Даже момичето,с което е ходил преди мен сега ходи с един негов приятел и ни се налага да се виждаме отвреме на време,но нямаме проблеми![]()
Принципно НЕ... Но немога да отрека, че примерно онзи ден докато си гледаше СМС-тата на телефона случайно с крайчето на окото пернах едно име за което знаех, че е бивше нейно гадже... Първоначално само леко се издразних после видях още мъничко от смс-то нещо от сорта "в градът съм".... наведе ме на мисълта, че се виждат и понеже тя осети, че нещо прочетох вместо сама да ми даде да допрочета реши да го изтрие със скороста на светлината, което определено мина границата на неприятното с тази на ревностаПринципно знам, че няма да изневери, но начина по който действа създава чувство на несигорност и е адски дразнещо... и ся към мъжете -----> Пичове винаги имайте 1 на ум !
ооо аз бях болна на тази тема,колкото и да ме е срам да признаяаз преди него имах няколко вразки,но те бяха кратки и някак си по детски.той беше първото момчев живота ми,а аз бях .....някой си номер там в списъка.това ме побърка и почнах да рапитвам за бившите му, да търся техни снимки,да разпитвам общи познати.абе побъркана бях за 1-2 месеца.
след мн разговори с него осъзнах,че времето не се връща и каквото било било.сега на този етап му имам невероятно силно доверие,което си е заслужил.
![]()
Не ги познавам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Винаги .. ама винаги си имам едно на ум. С мойто момиче съм вече 2г и половина, може да има някакви случки които да ме вкарат веднага във филма, обаче знам че тя ме обича и не би направила нищо. Като му даваш на един човек всичко и правиш така че да му е добре той няма как да не се замисли малко преди да тръгне да праи някви глупости.
Може би ж мен е грешката, че не съм си задала правилно въпроса. Не става въпрос за доверие към половинката, а за чуството което изпитвате към бившите му. Аз също не допускам че ще ми изневери, и му имам доверие, но това не ми пречи да му мразя бившите...
Ам, то такова ся, кхм-кхмм - случва се![]()
Ама мисълта, че сега е с мен и аз съм по-добър от него ме гъделичка приятноо :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хахаха тя си знай нейната.Добре де какво са ти направили тез момичета .. колко бивши мразиш.. 1-2 или има някоя която е с предимство, може би последната?
не виждам кое му е странното, съвсем нормално е да се дразниш когато някой е бил с човека когото обичаш. А уточнението беше за тези, който говорят за доверие... И ако искаш да класифицирам неприязънта си: дразня се от бившата му сериозна вразка, а не от всяка, която е била с него или е имала нещо общо с него...
Аз нямам нищо против да говори за бившите си.Но имам огрооомна антипатия към едно момиче,с което са ходили само 1 месец и то заради секса.И все пак,само като и чуя името ми пада пердето.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мразя е много силна дума. Не ги мразя момичетата - все пак нищо не са ми направили. Но определено ми е неприятно да гледам как едно конкретно момиче (негова бивша) му се умилква всеки път като го види - тогава може да се каже, че ревнувам малко. Но ми минава, като видя колко дискретно той се опитва да й се изплъзне и как отчаяно ме гледа![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми аз не ги познавам,така че не мога да ги мразя.Просто съм виждала няколко снимки на приятеля ми с бившата му и не ми стана приятно въпреки че съм сигурна в него на 100% че ме обича както и аз него.Обаче когато стане въпрос за бившите му гаджета някак си се дразня някво такова чувство,което е напълно нормално когато обичаш един човек да ти е неприятно като става въпрос за други жени,които са били преди това с него.
ами чак да ги мразя не. но попринцип съм си малко ревнива(тоест доста) и незнам какво ще направя ако бившата му започне да се навърта около него
за щастие тои не ми дава поводи да се съмнявам в него и му имам доверие
![]()
Па ревнувам го.. кво да се прай.. тц тц мисля си ,че може би са били по-добри от мене.. абе песимистка отвсякъде!!!![]()
хич не ми е приятно
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
дори не знам с кои е ходил преди да се срещнем![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не ревнувам,но се дразня от факта като сме излезли и негови приятели вземат да говорят за бившите му,сякаш искат да кажат нещо за мене,че не ме харесват може би не знам ....3 години сме заедно ,но още ми е крививо като говорят така сякаш ще ги качат на трон ,все едно са някви богини.,..... грр....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не го ревнувам от бившите му..
имаше една звезда с която си имахме проблеми но беше съвсем в началото и вече са разрешени..![]()
Много ревнувам,и не само от бившите и приятели /гаджета/
според зависи на какъв кеф съм но аз не поглеждам /не че не като видя някое момиче и си навеждам главата/ но някои като погледне моето /тръгне да се занимава с нея/ а камоли да я зарибява
Fight party
не,защото не поддържа връзка с тях.С две от тях-да-но чисто приятелски и не ги чувствам като заплаха в моята територия![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
не ... ама мен ме ревнува приятелката ми и понякога ми става доста неприятно ....
Не .. Мразя ревността .. Една връзка се основава на довериe , ако го няма тая връзка няма бъдеще :]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
В началото се дразнех много на бившата му,защото постоянно му се сваляше и още го харесваше ии се опитваше да си го върне>Направо полудявах.Но с времето той ми показа,че това дразнение е безсмисленоВсе пак има причина да му е бивша.