- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пъти на ден се възбуждате и после ... ?
Аз лично бих казал че едно 70% от деня ми преминава надървен, но не задълго, независимо дали съм на работа или в къщи сам... малкия е голям ... има го и това дали има някакви сексуални дразнители покрай вас, но нека да си направим едно обобщение.
Е ти пък 99%и ко... Праим мускули ...?
![]()
Ми като съм възбуден главата е извън гащите аа да мусколи правим![]()
swords1010 сега си признавам ... работя предимно сред жени... ама да го оставим настрани тоя факт![]()
говоря обобщено така
![]()
По интересно е от страна на жените какво ще кажат .... те издържат пошече...
mi jena sum ama sredno 5 -10 % primernozavisi moje i pove4e
от женски пол съм понякога съвсем малко 10-15% понякога повече зависи.ноо определено момчетата са по-перверзните и се възбуждат постояннода видат цици и готин задник и веднага........
По принцип се възбуждам лесно,но напоследък по рядко се възбуждам.Как го определихте това пък с тия проценти.Най често ми се случва сутрин като стана "той да е станал преди мен".По късно през деня не ми се случва често ако няма причина за това.
Кво най-често аз всеки ден съм така.. Събуждам се и ...
вие момчетата имате доста перверзно подсъзнание![]()
рядко..ако има кой да ме възбуди мога и по 10 пъти на ден да се възбуждам ама иначе така от нищото никога..
![]()
Да ама теб никой не иска да те възужда!!!!!Първоначално написано от Rofl4e
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Вероятно просто е на 14-15. На мене тогава постоянно ми ставаше от нищото.Първоначално написано от swords1010
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Към 20% ама някой път повече![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
И аз като екстрийм.Той винаги е станал преди мен...
ot ni6toto rqdko se v1zbyjdam trqbva da ima nqkoi koito da me v1zbydi :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понеже момичетата нямаме.Честно казано не знам за останалите момичета,но знам до каква степен е перверзно съзнанието на един мъж,мойто също е точно толкова.Често се възбуждам,но гледам да не мисля за това,и да се разсея ако в момента нямам възможност така да се каже да правя секс.Първоначално написано от evalongoriq
+И аз съм така...Първоначално написано от galenata
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ей така от нищото не...Трябва да е станало нещо..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ti puk ne budi tolkova direktenПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()