- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените могат без Секс ?! Мит или Заблуда ?
според мен си е чист мит това!! затова на шизофреничките им е хубаво! никога не са сами![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Заблуда :P
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !
На жените много повече им се прави секс, отколкото на мъжете! Поне аз така мисля от наблюденията ми като цяло. А за самозадоволяването не го правя винаги,когато ми се прави секс,а няма с кого. И мисля за секс много често, поне по няколко пъти на ден.
Не можем.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Заблуда ...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
заблуда е определено,защото няма значение пола,ние сме един животински вед /ако мога така да се изразя/ и имаме еднакви потребности
хайде кажете ми кой издържа повече без въздух мъжете или жените
всичко си е до човек
Аз пък като не правя секс седмица не, но повече от седмица най-много две ми става кофти, доста се изнервямНо естествено моя е до мен и бързо оправяме нещата, да му мислят тези без гаджета...
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Mislim mu.
Първоначално написано от angellove
[quote="Cve7y"]аз също никогА НЕ съм си посягала,но си водя редовно полов животПървоначално написано от TheBeliever
Мит или заблуда... това е въпроса...![]()
![]()
![]()
Без да чета всички мнения на долу, мога да кажа абсолютно,твърдо и безвъзвратно.
Няма такова нещо на света, жена да не иска секс![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Повече от седмица ,ако не получа .....не тряя да има мъжко край мене ....тотално изкрейзвам...![]()
...Не знам за всеки си е индивидуално ,не мога да кажа за другите момичета ....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Има ли начин да можем, като само си представете, че ни е 4 пъти по - хубаво от колкото на момчетата?!
ЗАБЛУДА!
Дядо на 70-80 години е казал: Аз мога,бабата не може....Какво е казал дядото![]()
Аз за месец говорех, ти за 4 дни...Първоначално написано от DaNTeS
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Рекорд:
14 дена без че*** и 6 месеца без секс![]()
Дано не се повтаря...(второто де
)
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
такива като твойте профили предизвикват честото посягане към самозадоволяванеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И жените имат нужда от самозадоволяване толкова колкото и мъжете.Просто някои жени го крият за разлика от мъжете.
зависи от жената,всеки е различен,но жените могат да издържат доста повече без секс и самозадоволяване,а от здравословна гледна ТОЧКА за мъжете е вредно да стоят дълго време 'на сухо',затова трябва да прибегнат към самозадоволяване,ако нямат възможност за секс.
Малки и големи всички искаме да се е*еме![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дядо на 80 години иска съвет от лекар:
- Докторе, ще се женя за 18 годишна и да ми кажете може ли да има проблем?
- Ами на тази възраст има сериозен риск от сърдечен удар и смърт.
- Аааа да мре бе. Друга ще си намеря