.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен
    Преписвал съм.Ама това твоето е наглост, честно казано.
    Всъщност - за теб самата си е, днес ще препишеш, утре...ама както казваше историчката преди години в 7-ми клас "Лъчо, по-добре аз сега да ти пиша двойка, та да научиш това за другият път, щото ако ти пиша 4 ти пак няма да го знаеш, и живота ще ти пише двойка"

Никога не съм си правила пищови,предпочитам да препиша от съседката или пък с подказване.Днеска имахме тест по математика а тъй като математиката за мене си е тъмна Индия съседката ми която разбира долу-горе ми взе листа,бяха 5 задачи реши 3 и дано ад изкарам някоя четворка.Божеее.Дано.А по биология е толкова яко - чета целия урок от учебника и накрая ми пише 6.Кеф-голям.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Преписвал съм даже и на кандидат-студенстки изпит в СУ - е там вече е истинската тръпка

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Прая си текстов файл на компа със пищова, после го качвам на телефона! Ако ма видят, казвам че съм гледал часа или са ми званели. По-добър пищов от тоя... Иначе за тръпката... Кефя са, като си помисла че няма да е 2

Супер фен
    Град
    Своге
    Свиква се,и тръпката изчезва...
    безразлично е вече.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

az mn 4esto prepisvam i si pravq pi6tovi vupreki 4e ako me hvanat 6te mi pi6at 0, i da ima trupka

Град
    Пловдив
    Чат-пат си правя пищови,но обикновено направо взимам на някой листа и преписвам всичко.Тръпката ли?Щом те кефи тръпката от преписването не знам кво ще става ако се забъркаш с наркотици

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

prepis

prepisvam po predmetite koito ne mi dopadat...v pove4eto slu4ai sa carski pi6tovi osobenno po "velikata" literatura

По принцип не преписвам, но е имало случаи, в които се е налагало. Гадното е,че съм на първата маса и даскалите постоянно виждат кво прая. Което не ми пречи де,като съм на зор си преписвам най-спокойно ;dd Не са ме хващали до сега.

Цитирай Първоначално написано от 4ipsi
    az mn 4esto prepisvam i si pravq pi6tovi vupreki 4e ako me hvanat 6te mi pi6at 0, i da ima trupka
    ква 0 е, такава оценка няма от години

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз си преписвам без тази тръпка за която ти говориш..
    не ми пука пък и да ме хване знае че нищо не може да ми каже пълен непукист съм!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не обичам да преписвам , но определено се е случвало . Тръпката докато преписвам въобще не ми харесва , даже напротив отвратително е , имам чувство как всеки момент могат да ме пипнат . А като си предам листа се кефа , че съм написала нещо , а не просто , че съм преписала
    и аз така

Има един сайт www.pissalka.com Tам се предлага химикалка-справочник.Хваща информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикалът е перфектен за преписване.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Е чак пък тръпка не е
    Ама направо се натоварвам психически да гледам и пищова и госпожата и да гледам да не ме хванат.Или да си напъвам слуха да чувам като си подсказваме
    С времето наистина се свиква.

Като се налага преписвам. Но аз не мисля, че ние учениците сме виновни. Учителите като са слепи..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Варна
    Преписването вече зема да ме притеснява,мене не ми пука ама момчето до мене много се притеснява като преписваме и се вижда че се държи странно но ще го науча,ще свикне.Преписваме сега само при лесни случей.Когато му мине напрежението пак ще си го правим царски по всичко
    http://www.vbox7.com/play:da86ee03 забавна анимация,трепач е!!!
    ///Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.

Мега фен Аватара на mynichka
    оу за всяко контролно имам пищов независимо дали съм учила или не ... просто като имам ми е някак по- добре. Чак тръпка няма, но се радвам, че съм успяла
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз напоследък си праа един огромен пищов и накрая го предавам него и така не се налага да преписвам :P

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Като се налага преписвам. Но аз не мисля, че ние учениците сме виновни. Учителите като са слепи..
    Е то че са слепи т'ва за нас е хубаво бе

Когато ситуацията е напечена и все пак успея да препиша,има тръпка

Еее сетих си един доста интересен случей свързан с преписване.
    Та веднъж на една класна по математика 5-6 клас. Аз седях точно пред математика на класа - Филип. Моята приятелка седеше точно срещу мен, обаче в другата редичка (така ни премести госпожата). И понеже класните по математика са правят в тетрадки(или поне ние така ги правим) моята приятелка - Петя искаше тетрадкато от Филип да препише някоя задача и аз да взема от него тетрадката и да я дам на Петя. ОК нп направих го. Обаче даскалицата, за да не даа да преписва на другите пита Филип: Приключи ли? Той й отговори: Да! Госпожата го пита: Дай си тетрадката, тогава! (олелеей тук вече всичко достигна куоминационнния момент) и Филип мисли, мисли и по едно време с мимики и жестове каза на Петя да му хвърли тетрадката под моя чин. Ама тя докат разбере... Госпожата пак пита хайде Филипе и се се изправи, стана от стола. Филип вика: момент, изпуснал съм си тетрадката и вече тетрадката Петя се усети и я хвърли. И тая госпожа кат се затича кат се ядоса ме изкара мен виновна. Разкрещя се: Еййй, Филипе, как може да даваш под чина на земята на Антония (тоест на мен) твойта тетрадка да препише всичко! И ние ам и тримата аз, Филип и Петя: Неее, госпожо няма такова нещо. И мен както ме мрази тая аскалица отнесохме си го и тримата, най вече аз. Изгони ме, не бях свършила задачите на класната, а те двамата поне ги направиха и преписаха

Еее ама аз усетих яко тръпка особено последствията на класната по мат 3.50 и ми остави 5 за годината, а сега съм седми клас и по математика съм добра на олимпиади ходя напред-назад....мани, за това АЗ не ПРеписвам
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Не обичам да преписвам , но определено се е случвало . Тръпката докато преписвам въобще не ми харесва , даже напротив отвратително е , имам чувство как всеки момент могат да ме пипнат . А като си предам листа се кефа , че съм написала нещо , а не просто , че съм преписала
    И аз съм така.После дори и да имам висока оценка ме гризе,защото знам,че не е реална...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

хъммм... +1

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз винаги заемам такава поза, че да мога да гледам към пищова все едно гледам към листа. Примерно го слагам върху бедрото си. Не ми трябват разни техники, веднъж опитах, бях пълен провал (не ме хванаха, не успях да препиша). И не гледам към даскала, никога. Но винаги имам чувството, че така няма да го чуя как минава покрай мен. Както и да е, не са ме хващали. Само веднъж, миналата година. Вече изобщо не ми е напрегнато като преписвам. От всичките ми опити да изглеждам спокойно и да се държа естествено, успях наистина да се чувствам така

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

+1 Няма какво повече да добавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си