- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос към тези,които преписват
редовно преписвам дори веднъж ме сложиха да стоя на бюрото,ама тва въобще не ми беше пречка да си ползвам пищовчето
Май много се вживяваш...Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
![]()
Аз не преписвам особено(само по руски и химия), защото класът ми е изтъпял масово и долу-горе съм най-нагоре в йерархията.
А тръпка...бих потръпнала от щастие само, ако крава падне от небето и убие директорката...
Тръпкааа незнам , ама врата ми сериозно съм го издължил по физика![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra
Авее има си няква тръпка когато си на границата да те хванат.Аз пък напук на всички,които казаха,че не обичат да преписват,аз ще кажа,че обичам!Просто не мога е така да седна и да науча.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Има някаква тръпка,
но и аз не
мога да кажа
точно каква.
Има тръпка, естествено. То това си е цяло изкуство. Аз съм единствения от класа ми, когото не са хващали да преписва, а го правя редовно.
Scorpions forever!
аз преписвам само тия задачи който не ги знам![]()
![]()
най-редовно си преписвам..няма как..уж уча ама ако не препиша 3 със сигурност...седя и по-назад не се виждам много..ама то под поли ли не съм слагала..в химикала..под моя лист..в някакви моливници.. всичко..ама ме хванаха само веднъж и пак 5 ми писа... добра съм в това![]()
Където не знам нещо си преписвам най-нахално. Но обикновено си правя пищовчета ма малки листчета и докато пиша научавам всичко и после не преписвам нито от листовете, нито от някой друг.
Stay up all night with the stars *
Да,случвало ми се е да преписвам но винаги става така,че това което съм си подготвила да преписвам никога не ми е трябвало...
![]()
Преписвам,когато не съм учила... а тръпката определено не е от най-приятните..
По Музика и Труд и Техника ..![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Мене пък винаги ме хващатно винаги ми се разминава
![]()
Почти всяко контролно преписвам.Само по предметите,които съм сигурна,че знам и не ми е нужно да преписвам,за да си кзарам оценка,тогава отивам без пищови.Но напоследък май нямам такова контролно ...отпуснала съм се,а гоня стипендия.Няма как да не преписвам.Повечето знаят кой преписва,ама нищо не ни казват.Най-интересно беше по литература на класното като преписвах.Явно ме е усетила и стоя само до мен,но пак си преписах всичко,че и накрая ме похвали колко съм добра ...
![]()
почти винаги съм с пищов![]()
особено по биология!
там абсолютно нищо незнам.. от 5ти клас тоя предмет не ми върви (сега съм 8ми).. ии на класните по литература винаги имам пищови.. ама там се крият супер лесно, защото даскалката дава да ползваме учебници
![]()
![]()
Преписвам по почти всички предмети без тези по които ми е интересно като чуждите езици например. Много ми е смешно всеки път по математика когато пищови летят из въздуха,по земята се търкалят,разменят се от ръка на ръка,крещят се отговорите, а господина се прави на ударен.Най-яко е испитването на дъската: Диктува ни задачата, а после и отговора и айде сядай си 6.
![]()
ем не се случва да преписваме често но ако трябва си правим схемички(смисъл единия гледа госпожата или отива да говори нещо с нея да я разсее а другия преписва) но тръпката не ми харесва,затова пък като успееш да предадеш наистина си е кеф
![]()
Преписвам по всичко.
Само по АЕ понякога не ии по Математика, ама много рядко.
Тръпка - ник'ва.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Супер много ме кефи да нарушавам правилата![]()
Има някои елементарни работи, които знам, че ги знам или най-малкото, че мога да ги науча, но предпочитам да преписвам сега съм седми клас и много рядко ми се налага да препиша нещо,защото и да не уча все се оказва, че въпросите са супер лесни и мога да им отговоря, но за да усетя тази тръпка почвам да раздавам отгоеорите на приятелите и цял час говоря по контролните
![]()
![]()
Преписвам,от време на време
Преписвах единствено по физика..Ехх, когато можеше ест.Задачките не можеха да се препишат за жалост.. :P Иначе тръпката е много кофти,чувствах се супер виновна и мн ме беше страх да не ме хванат и да се изложа пред целия клас...Не ми се случи слава богу,ако беше станалооо..Голям сраммммм![]()
![]()
![]()
хах.Първоначално написано от MrUndaztood
Еми веднъж ме хванаха. Направо такъв стрес после се разплаках от страх....така е аз съм няква луда
![]()
и от тогава не преписвам
....много![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ти си простоооо 'ПЕРФЕКТНИЯ УЧЕНИК' предполагам и само 6ци имаш?Първоначално написано от kalashnik
![]()
![]()
Първоначално написано от brokeninside13
Лебеди има в бележника той...![]()
Иначе аз преписвам само ако имам нужда... И то това е по - Биология;Химия;Физика...
По другите се справям за 5;6...
А иначе тръпката е уникална - веднъж по Физика седя точно пред госпожата с царски пищов ама ще го преписвам, че почерка не беше мой ииии съм го прештипал м/у катедрата на госпожата и моя чинИ там катедрата е една такава висока и широка и госпожата ми вижда само отгоре главата.. - Пиша аз трескаво пиша отзад 3ма ме гледат и направо се спукват от смях при което аз ги изгледах
и тия точно спряха ама даскалката : Я да видим какво толкова смешно става при теб Иване.."
Иии аз кво да правя кво да правя - дърпам чина назад листа пада и отива под огромната катедра (ЙЕС ЙЕС ЙЕС) Пристига тя и ме гледа така подозрително, а аз седя и се правя, че не знам, че тя е зад мен.. Тя седна до мен и зачака (Аз вече бях привършил с преписа
)
И седим тя ме гледа, аз гледам листа... Така поне още 25 минути и накрая тя каза "Предавайте" и аз като най-големия пич станах оставих листа и казах : "Госпожо, може ли да ми проверите още сега контролното" ?
И тя - Ооо разбира се - Щом толкова искаш да разбереш оценката си ....
Седна... Гледа гледа - Погледне към името.. Гледа контролното гледа - Пак към името и накрая вика: Някой път ще те хвана момче... и горкото ти тежко ти"![]()
![]()
При което един от задния чин казва : " Е, че то толкова 6тици ще сме навъряли - една 2йка - здраве да е![]()
![]()
"
В другия час ми връща контролното с 2 объркани запетаи и една дума "различна от това което пише в учебника"
Най-лошият ми случай с преписване, по-точно подсказване, е следният (разказвала съм го не в една тема).
Имаме класно по математика със заместващ учител. Още като дойде заяви, че ако хване да преписваме, наказва и преписващия, и подсказващия с двойка. Хубаво, добре. Никакви преписи. Обаче момичето до мен ме моли, та моли, аз нали съм добра душа... и подсказах. Оня ни хвана и бам - двойки. Ама на класно. 7. клас, оценката ми трябва. Е, оправиха се нещата, но оттогава си имам не едно, ами пет на ум.
Пищови правя само по музика, по всичко останало карам на к'вото знам. Тъпо е просто, кого залъгваме?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.