.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

малко информация за цената

Значи много съм се навила сега да си правя татос ама не истински а такъв, който седи до 4- 5 години максимум и избледнява :P . Значи ето снимката http://bgink.com/index2.php?option=c...wmark&mid=2115 ,ако може да ми кажете оринтировачна цена, мн ще съм ви благодарна

Зависи от големината и къде се намира, една позната си направи на глезена два китайски йероглифа и и взеха към 60лв мисля
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

^ 60лв. би трябвало да е истински .. а тя иска рисуван ..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ахахахахах 4-5 години...и избледнява...Хм може да си напрайш дет седи няколко месеца и после остава гадно немахаемо петно
    няа такова чудо като толкова временен татус

Има henna tatoo,седи около 1 сед,но не знам колко струва.

Град
    Горна Оряховица
    Чувала съм за татуировки, които стоят година-две. Доколкото знам, са по-скъпи от трайните. А цената изключително много зависи от големината на татуировката. Тази картинка, дето си я показала, може да е 5 см на глезена например или една педя на ръката - няма как някой да ти каже цена, дори и ориентировъчна.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Чувала съм за татуировки, които стоят година-две. Доколкото знам, са по-скъпи от трайните. А цената изключително много зависи от големината на татуировката. Тази картинка, дето си я показала, може да е 5 см на глезена например или една педя на ръката - няма как някой да ти каже цена, дори и ориентировъчна.
    Ами аз попринцип искам да е на глезена поразпитах малко една приятелка, защото тя има горе долу същата голема и не е истинска ами каквато аз искам и тя ми каза, че ще ми излезе около 80 лв

Такова нещо като временна татуировка няма! Както каза Jamalska, има такива, които после се размиват и стават на петно, което седи ужасно! Тъй че ако ще си правиш татуировка - по-добре давай истинска направо. А иначе за цена - много си зависи от минималната цена на студиото.
    Go anywhere, ride anything.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си