- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -> Мода пролет-лято 2009 (жени)
хахаха а ти ква си ма за мн умна ли се мислиш?Първоначално написано от Lyubeto
отвратителна си ти ма парцалПървоначално написано от sweetsunshine
така е истината боли и затова обиждаш нали...аз може да съм отвратителна,но не повече от теб..
Всеки ИМА право да изкаже мнение и ти неможе да ми кажеш тея дрехи отвратителни ли са или не!За мен СА за тебе като не са си ги обличай!
ПП:Ако продължиш да ме цитираш и да коментираш мнението ми просто знаи,че няма да ти отговоря!Тук всеки е свободен да изкаже мнение и това,че ти не уважаваш моето не ме интересува,ама пък да ми викаш каква съм..че ти изобщо познаваш ли ме...пфф тоя форум само със безмозъчни мекотело май се е напълнил..![]()
![]()
престанете,бебета такивана никой не му пука какво мислите за новата мода ,та чак скандали да правите.По-добре сложете снимки на нещо ,което на вас ви харесва,вместо да пишете тонове безмислици
![]()
На мен лично ми харесва "новата мода" цветовете са свежии![]()
Цветовета найстина са хубави и свежи,големите гривни също ми харесват и обувките с пайети,камъчета или мрежички,чантите и коланите във тези свежи цветове и металните елемнти.
Само някои от модели ми харесаха... повечето са претрупани.. не ме радват нещо![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
3-тата би изглеждала интересно![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от alexkrasawicata
ти пък голямата разбирачка![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Чччшшштт [-o<
Че ше извикам Торбалан!
-=-
Всеки си има вкус и мнение.
И по принцип на всяко момиче всяка рокля стои различно. Дори най-грозните модели биха стоели супер секси на някое ф-че
Е има и изключение, ма тия са биващи в сравнение с каквото имам аз наум ;д
като гледам това лято ще се носят къси роклички, така ли?![]()
трудно лято ще е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еднакви и скучни сте всички вие които буквално робувате на модата, нямате индивидуалност ..Разбирам да си в крак с модата нали ама в рамките на нормалното и СТИЛНОТО ..не розова блуза,бели очила зелен панталон.. жълти обувкиПървоначално написано от alexkrasawicata
Адски смешни сте ама нали сте със самочувтвие до небето нема кой да види
тъпи "фешЪнки"
Мене пък от рокличките, които съм постнала ми харесват най-много ето тези:
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!