.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Цитирай Първоначално написано от alexkrasawicata
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    ама че грозна мода
    и аз това си помислих..ако някой тръгне така из улиците в бг имам чувството,че повечето хора(включително и аз) ще го помислим,че има психични отклонения особено ако е облечен с някой от показаните тук модели..да има 1-2 по свястни модела,но видях и някои,които бяха за цирка или фанфарния оркестър
    ПП.ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ,няма смисъл да ме цитирате и упреквате,освен ако не искате да си чешете еиците,защото така или иначе едва ли ще ляза 2-ри път в тази тема
    вие пък двете мн разбирате!модата не е направена за идиоти които не я ценят!
    Млъкни , тъпа си .
    хахаха а ти ква си ма за мн умна ли се мислиш?

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    омг, ми седете всички всяка година еднакви и скучни!
    По-добре да съм еднаква и скучна, отколкото да се облека ТАКА!!!!
    ... защото нямаш вкус ...
    Оо извинете госпожицее,но как разбрахте,че въпросното момиче няма вкус???С това,че не харесва показаните дрехи,които наистина не са ежедневни или просто имате гадателски умения

Всеки човек си има вкус(добър или лош-въпрос на гледна точка)!Повечето от показаните дрехи изобщо не са ежедневни,и човек може да се облича с добър вкус даже и да не е по модата!Вие сте някви адски повърхностни ако мислите,че щом на някой не му харесва тазгодишната мода нямал вкус...Да и на мен не ми харесва особено,и показаните модели дрехи са просто отвратителни(повечето с 1-3 изключения) за мен и никога не бих се облякла така,но при това положение как някакво си момиченце взело се от незнам си къде ще ми твърди,че този или онзи нямал вкус...
    отвратителна си ти ма парцал

Град
    Велико Търново
    така е истината боли и затова обиждаш нали...аз може да съм отвратителна,но не повече от теб..

Всеки ИМА право да изкаже мнение и ти неможе да ми кажеш тея дрехи отвратителни ли са или не!За мен СА за тебе като не са си ги обличай!

ПП:Ако продължиш да ме цитираш и да коментираш мнението ми просто знаи,че няма да ти отговоря!Тук всеки е свободен да изкаже мнение и това,че ти не уважаваш моето не ме интересува,ама пък да ми викаш каква съм..че ти изобщо познаваш ли ме...пфф тоя форум само със безмозъчни мекотело май се е напълнил..

Град
    чикаго
    престанете,бебета такива на никой не му пука какво мислите за новата мода ,та чак скандали да правите.По-добре сложете снимки на нещо ,което на вас ви харесва,вместо да пишете тонове безмислици

На мен лично ми харесва "новата мода" цветовете са свежии

Град
    Велико Търново
    Цветовета найстина са хубави и свежи,големите гривни също ми харесват и обувките с пайети,камъчета или мрежички,чантите и коланите във тези свежи цветове и металните елемнти.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Само някои от модели ми харесаха... повечето са претрупани.. не ме радват нещо

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

3-тата би изглеждала интересно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    ама че грозна мода
    и аз това си помислих..ако някой тръгне така из улиците в бг имам чувството,че повечето хора(включително и аз) ще го помислим,че има психични отклонения особено ако е облечен с някой от показаните тук модели..да има 1-2 по свястни модела,но видях и някои,които бяха за цирка или фанфарния оркестър
    ПП.ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ,няма смисъл да ме цитирате и упреквате,освен ако не искате да си чешете еиците,защото така или иначе едва ли ще ляза 2-ри път в тази тема
    вие пък двете мн разбирате!модата не е направена за идиоти които не я ценят!

ти пък голямата разбирачка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Чччшшштт [-o<
    Че ше извикам Торбалан!
    -=-

Всеки си има вкус и мнение.

И по принцип на всяко момиче всяка рокля стои различно. Дори най-грозните модели биха стоели супер секси на някое ф-че

Е има и изключение, ма тия са биващи в сравнение с каквото имам аз наум ;д

като гледам това лято ще се носят къси роклички, така ли?
    трудно лято ще е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

омг, ми седете всички всяка година еднакви и скучни!
    еднакви и скучни сте всички вие които буквално робувате на модата, нямате индивидуалност ..Разбирам да си в крак с модата нали ама в рамките на нормалното и СТИЛНОТО ..не розова блуза,бели очила зелен панталон.. жълти обувки Адски смешни сте ама нали сте със самочувтвие до небето нема кой да види тъпи "фешЪнки"

обувки полет/лято 2009:

някъде четах , че всички в тюркоазено ще е на мода :

черно-белите а и всички райета също са много актуални :

Мене пък от рокличките, които съм постнала ми харесват най-много ето тези:

Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си