.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на babity

Искам услуга...

Има ли някой с добро сърце, на който да мога да връча кучето си и чувал с храна за известен престой в дома му? Изискванията са само разходки два или три пъти дневно и редовно хранене. Мерси, благодара за вниманието!

п.п. става дума само за временно!

hottie
    Guest
    Не бих си поверила кучето чрез обява

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Препоръчвам ти да дадеш кучето си на някого,когото то познава,защото в противен случай има доста голяма вероятност то да изпадне в депресия,да спре да яде и т.н. (най-вече ако е на повече от година-две)
    2.Тук едва ли ще намериш подобен човек Най-добре пиши в някой форум за животни като зоомания.орг например

Град
    У нас Си (=
    Кажи от кой град си и колко е голямо кучето?

Аз пък се чудя дали да не поверя котката си временно на едни цигани, които често минават с каруцата по съседната улица.

П.П.: Нали беше голяма защитничка на животните...Как така се реши да дадеш кучето си на някой непознат? Отговорност, отговорност...

Град
    Инкогнито
    Ако е само за приютяване може и да помисля предложението, но не бих могъл всеки ден да го разхождам по 3 пъти А каква порода е ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защо не го дадеш на хотел?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да бе, ше ходя по 3743 пъти навън в дъжда и студеното заради тва дет ме пълни с косми, че и си бърше лигите в мене, мани

И точно така да питаш някой си - евала пф

каква марка е кучето поне кажи, ще е от полза. цял чувал ядене.. доста ше те няма май, а
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Shinigamiville
    Да си дадеш кучето на непознат от форум
    леле...

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз бих го приела,кажи само от къде си,защото предполагам,че ще имаме проблем с транспорта,ако случайно нещо се договориме...
    Имам условията за разходки и т.н. ,но пак казвам транспорта,разтоянието...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    За колко време става въпрос?

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Тя сигурно би го дала на свестен и редовен съфорумник. Като той/тя не й го върне, тя ще се оплачи от него и няма да му/й е много на кеф да пише вече. Според мен никой от СВЕСТЕН от тук не би го направил. Може да говоря глупости, но ми се струва странно псувайте ме ако искате.

Град
    Wonderland
    Как може въобще да дадеш кучето си на непознат,намери някой:съсед или приятел......

Приятелите ми си имат животни, а и от собствен опит знам какъв е факторът родители в повечето случаи. Не ми скачайте на тема отговорност, естествено, че цедката ще е сериозна преди да си дам кучето на когото и да е, включая дори и приятелите ми. Преди да го дам, ако изобщо се реша ще се видя лично с човека, защото кучето е възрастно (не, не се отказвайте толкова бързо, по - корава е отколкото изглежда) и има някои специфични нужди като всяко животно с вече оформен "характер". Нещата не са от днес за утре, дори ще се опитам да си одържа сама положението без да го бързам сама. Хотела го изключвам, предпочитам да го дам на непознат, отколкото там, пък и соленичко ще ми легне. Майка ми е оперирана съвсем наскоро. Предната сряда я изписаха, а кучката... си е кучка. Движи се, скача - жива си е! Прегази няколко пъти операцията на майка ми и ми се вижда нередно да карам майка ми да търпи този тормоз при положение, че мълчи за болката за да ми спести проблеми с баща ми. Попитах най - човешки, защото нямам към кого да се обърна. Ако не успея да си проконтролирам животните до няколко седмици ще се обърна най - сериозно към някого от съфорумниците си. Става дума за възрастен японски хин (тип пекинез, сиреч дребно е), женски и говорим за около месец, като в случай, че кучето отиде при някой съгражданин мога да си поема разходка веднъж дневно. Не съм безотговорна и много моля да не бъда квалифицирана като такава, просто имам нужда от малко човещинка в труден момент. Благодаря!

А от кой град си все пак.
    И аз имам такова кученце (на размери), може да си станат приятелчета и няма да му е толкова самотно без теб.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Да бе, ше ходя по 3743 пъти навън в дъжда и студеното заради тва дет ме пълни с косми, че и си бърше лигите в мене, мани

И точно така да питаш някой си - евала пф

каква марка е кучето поне кажи, ще е от полза. цял чувал ядене.. доста ше те няма май, а
    и каква беше изобщо ползата от тоя коментар?

Да покаже колко мрази животните.

С колко кучета и котки си се изгаврил като малък?

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Да покаже колко мрази животните.
    И колко е малоумен явно...

babity няма да избере някой безотговорен тип за гадинката си. Не говорете глупости...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

За Пловдив става дума.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    От София съм, иначе с удоволствие.

Не съм се гаврил, тъкмо писах в една тема, че обичам животните, забавни са ми, милвам ги галям ги, с котките отпред се познаваме даже вече ;д;д, ама не са ми приятни да стоят вкъщи.. гнуслив съм.

Че не съм малоумен - не съм, даже си нямаш и идея

Признавам тоя път нямаше смисъл от поста пък и смесих темите с една за някакви кучета...., просто мисълта в мене е била по-силна и го пуснах импулсивно. Мога да го изтрия, ако желаете
    Не целях да обидя някой
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си