- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как прекарахте 8-март
Ха, ние пък с един приятел от снощи се каним да вземем нещо за майките.. и обиколихме целия център и накрая се прибрахме наядени без цветя и каквито и да са пари.. : ) .. Днес.. по същия начин, само че като се прибирахме вече взехме по едно цвете.. Като цяло деня си беше.. мм, долу-горе.. За първи път ще имам някого, когото искам да гушна на този ден и тя ще е далече от мен.. -.- .. ама така си се получава при добрите момченца..... : )
![]()
![]()
Bih kazal ne6to na Zoritu,ama 6te re6i,4e se zaqjdam...
![]()
P.S.-za da ne e spam. Sutrinta muja mi mi podnese ogromen buket ot rozi+podaruk ,izlqzohme da obqdvame navun,poneje sled obqd trqbva6e da hodi na rabota i ve4erta nqma6e da mojem da praznuvame navun.Ve4erta se subrahme s priqteli i piinahme.Ob6to vzeto veselo i priqtno
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Учихи после на разходка
![]()
Е кажи деПървоначално написано от darla
То и без това от теб друго освен заяждане не очаквам
![]()
Тъпо![]()
Руса кукличка
Абе, хора, P.S. = П.П. = Послепис. Ако се замислите, "послепис" няма как да означава "по темата" или нещо подобно, по-скоро означава "извън темата" или поне е в тая насока, u know. ;d Така че спрете да пишете оффтопик, а после послепис, в който да е онтопика. o.O
P.S. Чувствам, че ще остана неразбрана и този път.
Абсолютно..Първоначално написано от AFT
^ Абсолютно права съм или абсолютно нищо не разбра?
Абсолютно права,естественоПървоначално написано от AFT
За жалост във форума има индивиди,които явно не знаят значението на "П.П."![]()
Аз го прекарах както всеки обикновен ден![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз бях прекалено заета да кашлям да пия хапчета,че да ми падне температурата....общо взето най-якия празник който съм празнувала![]()
![]()
Много добре...до един момент, докато не ми развалиха вечерта...
Бях на бачкане и там си изкарах яко...![]()
а сетне като се прибра вкъщи?Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Re5peC7
Опасен си...
Нормално като всеки ден бях на урок прибрах се в нас след това излезнах нищо особенно даже 1 цвете не получих![]()
![]()
Добре си изкарахме.
Ние го празнувахме на 7-ми вечерта в една дискотека и доста доволни останахмеОбщо взето беше яко.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..