.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21

Лесно разплакване

Не мислех, че ще искам съвет за този проблем, ама ето случи се.
    Та проблема ми е следният. Разплаквам се супер лесно- дори и да е супер малко и незначително сълзите ми винаги се стичат Може би не е много голям проблем, ама ми създава неудобства. Не е приятно винаги каквото и да стане да се разплаквам.. Та някой ако има предположение как да го променя, нека пише много ще съм благодарна.
    момиче на 15 год

Може би просто си по-емоционална натура или не знам.Поплачи си малко у вас може да е от нерви.Излей с душата Успех!
    Bring me to life...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ама като ходиш примерно по улицата ли се разплакваш или някой като ти каже нещо?!Ако е както си ходиш може да е от студ,аз от студ рева
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ако е от емоции ще се оправиш,но ако от нищо се разплакваш трябва да отидеш на лекар.
    Йога и мъдрост

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ама като ходиш примерно по улицата ли се разплакваш или някой като ти каже нещо?!Ако е както си ходиш може да е от студ,аз от студ рева
    Не не е от нищото, като ми кажат нещо, било то хубаво или гадно

Е то много хора сме така - просто някои сме по емоционални
    Ако това ти е проблем ( Мен не, само в даскало се сдържам,че ония мойте съученици кой знае кво ще си помислят, ако се разрева ей така )
    Когато някой те дразни с цел да те нагруби или нещо подобно - не мисли въобще кво ти казва - мисли си за нещо друго
    При мен винаги става - ама най-често мисля за некви простотии - и некав ме псува там и се заяжда - аз му се хиля насреща

Цитирай Първоначално написано от john95
    Е то много хора сме така - просто някои сме по емоционални
    Ако това ти е проблем ( Мен не, само в даскало се сдържам,че ония мойте съученици кой знае кво ще си помислят, ако се разрева ей така )
    Когато някой те дразни с цел да те нагруби или нещо подобно - не мисли въобще кво ти казва - мисли си за нещо друго
    При мен винаги става - ама най-често мисля за некви простотии - и некав ме псува там и се заяжда - аз му се хиля насреща
    Точно щото не мога да се разрева в даскалото току така
    Иначе тва ще го пробвам
    Мерси за отговорите

Град
    Е там...
    и аз съм така
    ...
    споко..

Стани ЕМО така ще имаш оправдание

Цитирай Първоначално написано от Sapphire99
    Ето този отговор чаках
    Мерси

Град
    София
    Мисля че като станеш на 18 ще разбереш, че не трябва да се срамуваш от себе си. Каквато си - такава. По-добре да си себе си, в случая ревла, отколкото да се правиш на това, което не си.

С ревла нямам намерение да те обидя.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Мисля че като станеш на 18 ще разбереш, че не трябва да се срамуваш от себе си. Каквато си - такава. По-добре да си себе си, в случая ревла, отколкото да се правиш на това, което не си.

С ревла нямам намерение да те обидя.
    Бойд, а какво за нас - момчетата които сме такива
    Аз предпочитам да не съм себе си и да не се излагам в даскало, отколкото да съм себе си и да си рева кат некаф 1-волак

а аз ставам за актриса мога да ревна когато си искам доста помага когато нещо не става на мойта
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    а аз ставам за актриса мога да ревна когато си искам доста помага когато нещо не става на мойта
    Изпитано!! хихи..

И аз лесно се разплаквам.
    На всичкото отгоре очите ми сълзят непрекъснато. Отвратително е и няма оправия, пробвала съм.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Спокойно и аз съм емоционална като теб,само че аз се разплаквам за лоши неща,е имало е случаи в които ей така от нищото ми се реве и ако съм на обществено място гледам да се сдържам за да не зарева,и като се пребера в нас си поплаквам и така ми олеква,ама съм имала случаи и от притеснение по нещо или някои пак рева

Мила, това няма как да го промениш, защото си много емоционална и те сълзите ти сами си идват и ти и да искаш не можеш да ги спреш!И аз съм така-ма кар да не искам да плача, като ми се плаче, не мога да си сдържа сълзите и от най-млакото и се разплаквам.

Е, аз като почна да се смея такива сълзи текат от мене.. То ме е страх да си слагам черен молив, защото аз се смея на всичко и не ми се мисли на какво ще заприличам Когато се ядосам, но наистина се ядосам пак почвам да рева. Не знам защо... не мога да викам, трябва да плача Ноо съм си свикнала и не ми пречи ;dd
    Stay up all night with the stars *

Pri men e ot nastroeniqta..im sly4ai kogato prosto stoq i nai malkoto ne6tyo me razplakva...ima sly4ai kogato ne mi puka prosto vse edno s1m bez4ystena...min sedm naprimer beshe taka razplakah se v u4ili6te nz mn mi se nas1bra qvno...prosto revnha i ottam nata1k 2 4asa blizo ne sprqh da pla4a...ludost tova nie

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Аз най-често като се смея, почти винаги се смея до сълзи. А иначе очите ми постоянно се насълзяват, нямам идея защо. Много мразя да става така..

Понякога да си поплачеш помага.. Явно си по-чувствителна. И аз бях така, но с течение на обстоятелствата станах по силна.Сега за мен да се разплача пред хора е огромна слабост и унижение,защото се изграждам като твърда личност. Виж не си заслужава за глупости .. Но нали знаеш " Заплачи когато ти се плаче.. " Хайде smile и не си расипвай нервите от малка .. Радвай се на живота

Цитирай Първоначално написано от Sapphire99
    kuv si uriginalen 6te prepadna :d samo izcepki sa 4uvat mai mai tuka

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ox i az s1m t1i i to ne za t1jen film ili ot sr1b a nai ve4e za prostotii kogato s1m iznervena ili qdosana taka mi minava.za nai malkoto i edna dosadna by4ka v g1rloto mi idva
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    на ЛуНаТа
    Явно си много чувствителна
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    Горна Оряховица
    Аз също съм горе-долу така. Пред други хора гледам да се сдържам, но не винаги става. От радост също ми се е случвало да плача, когато някой каже много хубави неща за мен например Няма отърване от това, природа си е явно. Баба ми и майка ми са същите

един изпитан съвет:
    Ако се разплачеш пред хора, които не искаш да те виждат, или ти стане неудобно и се получи тъпа ситуация - направи се, че нещо ти е влязло в окото!!!
    Действа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си