- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логика и логически задачки.
бЪ ли гУ .. 8 ?Първоначално написано от 53downfall
![]()
Стига деПървоначално написано от InnchetO
все пак има няква уловка не е толкова очевидно.
Много се надявам тва с жената да е сърказъм щото аз съм си мъжПървоначално написано от InnchetO
![]()
къде видя жена па ти бе ?![]()
![]()
хахахаха ;дд
пп. извинявай, незнаех![]()
1Първоначално написано от 53downfall
![]()
Аре ще ви дам жокер.
Събота и неделя са попринцип почивни дни.
Еми аз мислех 3 щото до този петък сме учили 4 дена и имаме 4 почивни днии..като махнем и съботата и неделята..даже не са 3
![]()
1 или 2 ?![]()
Мисля,че е 1,защото казваш:Първоначално написано от 53downfall
А петък си е един-единствен ден,така че няма как дните да са повечеВъпросът ми е петък другата седмица колко свободни дни ще имате?
А иначе отговора може да е 0 ако събота и неделя не учим
Честно казано нещо логиката май ти куца![]()
Ооох ебии му майката аз си мисля по мои си начин и дайте напрао да си кажа,пък и може да куца нещо.
Значи след петък имаме 2 почивни събота и неделя ако учим събота получаване свободен ден понеделник,ако учим и неделя получаваме свободни дни понеделник и вторник и така до петак и фактически си оставаме пак със събота и неделя демек 2 дни.
ааах.. демек познах ли ?![]()
както и да еето нова :P
Намирате автомобил, в който има труп. Очевидно се касае за убийство - има няколко рани от куршум в тялото. Пистолетът, с който е извършено убийството е до задната гума на колата. Самата кола е заключена, а ключовете са вътре. Всички прозорци са вдигнати. Никъде няма дупки от куршуми. Как е извършено убийството, така, че пистолетът да е вън от колата? Имайте предвид, че убиецът не е бил в колата, не е заключил излизайки и оставяйки ключовете вътре...
Какво е станало?
Ми колата е била без покрив тип готино ферари
И очевидно човека е бил застрелян от разтояние.
ох да![]()
аз намерих една много интересна, но не и знам отговора![]()
ако искате може сами да се опитаме да го разгадаем
Ето я:
В един престолен град дошъл мъдрец. След като разглеждал града за 3 дена отишъл на аудиенция при царя. Царят го попитал дали му е харесъл града, а мъдрецът отговорил:
"Да - градът е много хубав, но има един проблем - има много неверни жени"
На другия ден царят издал заповед всеки, който разбере за жена си че е невярна да я убие.
Първият ден не се случило нищо.
На втория също.
На третия ден градът осъмнал с новината, че часовникарят е заколил жена си.
Колко са били неверните жени в града, ако всеки мъж знае за другите неверни жени, а за своята мисли, че е вярна.
(трябва да дадете и обяснение)
Има много вероятности.
Не мога да си опиша логикатамисля че или всички жени са неверни или всички без една.
и аз мисля такаПървоначално написано от 53downfall
Просто число неможе да се назове, защото нямаш определен брой жители нито брой жени и мъже.. според мен по логично е всички да са неверни защото мъдреца казва, че има МНОГО неверни жени..
![]()
Веднъж в учебника по математика на сестра ми (2 клас) попаднах на нещо много тъпо писано от професора Х от университета Х
Един дядо хванал няколко риби на връщане дал няколко на съседа,колко риби хванал дядото?
Отговора е 19нямам си дори блиска представа как го получават и тва с неверните жени ми прилича малко на това
.
хаха суперПървоначално написано от 53downfall
![]()
Може би ако се намери някой да ни обесни логиката ще бъде по-така амааа.. няма такиваии както и д ае дайте някоя друга
![]()
Ето 1 от мен :
Коя е най-известната жена свързана с математиката ?
жокер майка е на някой![]()
Не е тя, казах, че тя е майка на някогоТака че мога да ти каза с коя буква започва името на сина и
има ли нужда ?
Добре бе![]()
Нали темата е със заглавие "Логика и логически задачи",а започнахте да пускате все повече въпроси с налучкване,такива без грам логика или задачи,на които дори не знаете отговора ...
Нека не излизаме от темата,а?!![]()
![]()
![]()