- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логика и логически задачки.
Убиецът е Марлоу, убитият е Браун. Племенника е Смит, вуйчото е Адамс. Вярно ли е, искам да знам!!!!
Да. И все пак е хубаво да се обосновавате.Първоначално написано от Blab
Следваща:
„- Кой би могъл да направи това?
- Не знам защо се учудваш толкова...напоследък има адски много проблеми с престъпността...Е, както казах, беше преди четири дни, типична Неделя. Беше горещо и затова двамата ми братя Иван и Иво казаха, че ще ходят за риба, докато третият ми брат Юли си почиваше. Готвачът си готвеше вечерята, градинарят нещо береше от градината, прислужницата взимаше пощата, основният пазач се оплакваше за заплатата си..."
И убиецът е...
Жокер: действието се развива в Америка.
18+
Имаме две хетеросексуални, свободомислещи двойки, които искат да се позабавляват заедно и след това разменяйки си партньорите (общо 4 акта, ако трябва да бъда точен ). Проблема е, че имат само два презерватива, а държат на безопасния секс. Въпроса е дали това е възможно и ако да как?
Първоначално написано от Goddess
Пазачът е убиецът. Само той има средствата и повод да го направи.
прислужницата, няма поща в неделя:Д
Да. :РПървоначално написано от Blab
Относно загатката на Jesus, може, ако размяната на партнъорите представлава - мъж с мъж и жена с жена.![]()
Стига сте ги взимали от един и същи форум![]()
Разказвачът е убиецът...
А онова с презервативите, стигат им 2, защото са хетеро, мъжете няма да се опъват анално, а само орално (свободомислещи??) , а на жените не им трябват презервативи. Но не си вярвам много...[/quote]
От форум ли са?
Това обяснява тъпите условия на някои.
Извадете сборник, вие сте учениците!:Д
До тък никой
18+
толкова ли няма някой пълнолетен да отговори ?
жокер: всеки мъж спи с двете жени![]()
Ми...ок, значи първия мъж си слага и 2-та презерватива и спи с едната жена.След това 2-ия мъж взима презерватива, който е бил отгоре и спи със същата жена.Първоначално написано от Jesus
И 1-ия мъж, след като е свалил единия презерватив, спи с 2-та жена, след което сваля и този презерватив, дава го на другия мъж, за да спи и той с 2-та жена ( която единствена се е докосвала до този презерватив...)
Иии да баси сложното, аз даже не го и обясних. :Д
Ех видя ли че може и без мъж с мъж
Вие сте в една стая без прозорци и с херметически затворена (идеално гладка и без цепки) врата. Стаята е цилиндрична и Вие сте в центъра и. Цялата вътрешна страна на стаята е облицована с огледала.
Колко свои отражения може да видите?
При положение, че няма прозорци и е плътно затворена, няма светлина, така че николко не може да се видят според мен.
Освен ако няма лампи. :Д
ЕХ позна
Петър се изгубил в гората , но след няколко дни забравил кой ден от седмицата е.
Срещнал случайно мечката и заека и решил да ги попита кой ден е.
Мечката не му дала отговор на въпроса но му казала:
-Аз лъжа в понеделник, вторник и сряда, а в останалите дни казвам истината.
Освен това вчера лъгах.
Заека също не дал отговор но казал:
-Аз лъжа в четвъртак, петък и събота, а в останалите дни от седмицата
казвам истината, и аз също лъгах вчера.
Кой ден е?
Неделя??!![]()
С осем осмици трябва да получите числото хиляда (1000). Възможни са всички аритметични действия и знаци за скоби между осмиците![]()
Намерих 2 интересни:
Как може да се запише числото 9999 с помощта само на 8 цифри, всяка взета по един път ? Може да извършвате всякакви математически операции!
Кое е най-малкото число, което може да се напише с две цифри? Ами кое е най-голямото, което може да се напише с две цифри ?