- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Иеmйл-телефон ПОМОЩ!!!
Ако някой знае как да получавам е-майлите от пощата ми в абв на телефона ми нека каже.Много ще съм ви благодарна.Телефона е Нокиа Н78.Благодаря предварително на всеки,който е написал нещо.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
1во хващаш WI-FI (WAN или казано по иначе безжичен Интернет, за да не се набутваш през mtel i t.n) 2ро въвеждаш abv.bg и си влизаш в пощата![]()
нещо не те разрах![]()
смисъл искам писмата,които получавам в пощата ми да ги получавам на телефона,как да стане?![]()
![]()
![]()
аз не мога да те разберати писмата ги получаваш в пощата и от там си ги четеш
![]()
не ме разбраказвам ти,че искам вместо в пощата ми в абв да получавам имейлите на телефона ми.по какаъв начин да стане питам?
Питай в мтел customer support - там ще ти помогнат!
Grumpy old madman
аз съм на глобул
е па тогава на глобул се обади баси...Първоначално написано от YoAnNkA
Grumpy old madman
добре не е нужно да ми се караш![]()
Нямаш ли Wireless?
Свързваш си телефона към рутера за нет-а и готово.
Ами народна музика?Първоначално написано от global
Мамка му! Омекнал си! Докато не се врече във веча вярност в ДОИП никаква помощ!!!
Grumpy old madman
Вричам се във всичко само ми помогнете,и чалгата спирам![]()
посредством wi-fi влизаш в www.abv.bg и от там си четеш мейлите![]()
ахамс,а бе утре ще отида ди до глобул да видя ко ще кажат![]()
Специално към АБВ мисля, че беше заплатено.
Порови се из сайта им - пише го.
Иначе услугата се нарича на телефона се нарича Push E-mail.
Gmail я имат примерно.
Аз имам програмата Fring - чат програма за Симбиан телефони (като твоя) и я имам тази опция точно за Gmail и единственото и нищо не си плащам отделно, освен трафика. От там директно четеш мейлите си, ако има нови
Fring.com
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и аз това викам,ама хората се вкарват в някв'и филми.Първоначално написано от Jesus
^ Никви филми не се вкарваме.
Момичето явно иска да е бързо и удобно (с не повече от 1-2 щракания да речем) и да може навсякъде да е информирано, не да търси точки за достъп...
Програмата, дето аз казах го прави точно с 1-2 щракания, но трябва да е постонно пусната на телефона.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Забравих кой го каза. Както и та е това е сайтчето. Пишеш ник парола и съ вътре.m.abv.bg
Е то не може всичко да е както искаш![]()
Затова са усъвършенстванията, за да се купува постоянно, не може да се направи всичко наведнъж ;р
Ако си в близост до антена няма да хаби толкова![]()
Друга такава е Emoze (но тя е за Симбиан О.С.)...
Друго не се сещам в момента![]()
Не всички товарят
По прицип повечето порграми за Симбиан ги пренаписват и за Джава.
Т.е. има и за Симбиан и тя ще е по-лека.