- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На вас случва ли ви се?
![]()
![]()
От ден, два някъде кожата ми се омазни видимо. Това ми се случва вече почти всеки месец.
Интересното е, че не става преди цикъл.
Много ми е странно... Е няма да търся причината де
По-скоро искам да ви питам някаква маска за мазна кожа? Например хумата? Нещо, което да регулира това омазняване, защото много ме дразни
![]()
И на мен от няколко дни ми е така особено по носът,брадичката и малко на бузите супер много ме дразни чак не се понасям и нз с какво да се мажа
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Кожата на цялото тяло ли,или само на лицето ?ако е на лицето защо не използваш някакъв продукт против омазняване
![]()
Първоначално написано от billytalent
Не съм само аз значи. Е кофти де
Довечера ще се измия със сапун или ще направя маска от хума.
Mаска от хума и кисело мляко или пък трици за лице + матиращ крем, за да не лъщи.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
от личен опит наистина мската от хума помагасамо ,че сложи няколко капки бадемово масло ,защото пък иначе става мн суха и започва де се лющи
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И аз съм за маската с хума,защото и моята кожа е адски мазна и мисля че започна да се регулира омазняването вече![]()
не със сапун бе !!!!! Тва е супер вредно за кожата...Първоначално написано от uSmivKaLovE
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз си направих маска с хума и кисело мляко и сега ми е доста добре кожата![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами и аз бях така ами си взех на Нивеа крема тоя тийн дето го водят дневен пртов омазняване и съм си мн доволна!![]()
не