- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -> ДАМСКИ ОБУВКИ - пролет-лято 2009
Всички обувки от поста ти много ми харесват - точно по този тип си падам и азПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
На мене много ми харесват онези, които са по крака, малко по-надолу от коляното, в кафеникаво, на равна подметка, тип 'гладиатор' (от 1я пост на 5 снимка, м/у черната обувка и онази кожената)![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
+ страхотни са и аз обожавам такиваПървоначално написано от Sissy90
![]()
The life is nice ,when you are with me !
+++ олеее супер са мн са хубавки всичкитеПървоначално написано от krem4e
![]()
Аз харесвам новата колекция на YSL .. :P
Я кажете кога ще пуснат пролетно - летните модели по магазините и има ли нещо инт. ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Я пуснете още някой модел![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Ужас.
Тая година не знам какво се случва.
За първи път не само успявам да си харесам нещо по нашите магазини, а дори без да търся, те сами ме намират.
Ако продължа с това темпо, скоро ще се затрупам в обувки...
Според мен за пролетни обувчици са по хубави пантофчиците а не някакви разголени с високи токове.Виж вече за лятото да,но пролетта с тея дъждове толкова разголени и с ток 10-12 см - не...
В дъжда с пантофки също не е супер идея. Някакви по-затворени обувки по-скоро, може би дори ботички, но ако не пропускат.Първоначално написано от SiSsKkAa
някои ми харесаха ,ама други са отврат !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ne mi Hhareswa tazi nowa moda pri obuwkite![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
4ydq se koi sa malko po malko grozni i koi malko po malko neydobni nooooo vsi4ki sa ko6mar
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
бтв . на мен ми се струва ,че пускат само ени и същи модели ,само че в други цветове и съвсем по различни !Чудя се кво ще си купя тая годинаПървоначално написано от exclusive__16
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
От новата мода не ми харесаха НИТО един модел!
Аз повече си падам по пантофките.
Мойте са подобни на тези http://pozdrav.net/card/3f489ae764c0...339a0fea6b/s/1![]()
![]()
Изобщо не ме кефят,предпочитам си кубинките и кецовете пред такава цигания
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аргх,тия от първия пост са просто ужасни.Никога не бих обула такова нещо!Предпочитам пантофки,такива неща.Но ми е много чудно защо напоследък не мога да намеря почти нищо хубаво без ток?!?
В Pepina M има супер яки модели! Ето един техен сандал, който намерих в интернет :
естествена кожа са каишките , отгоре със сатен и камъни
бтв.- тези сандали ги продава едно момиче, носила ги е 1 час на сватба, струват 130лв., тя ги продава за 80лв. Ако някой ги хареса мога да потърся сайта, в който ги е обявила и да му го дам на личен :P
Аз искам някой от тези модели :
![]()
ако някой знае къде има такива, да свирка![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
На мене лично ми харесаха само 2-3 модела.
Прекалено кич са другите.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
тези много ми харесватПървоначално написано от kapinka
![]()
![]()
![]()
нещо подобно ще си взема за лятото
Абсолютно! \Първоначално написано от Pepincetyy
/
Адски са кичозни лично според мен, просто никога не съм се ръководила от модата, купувам си само това което на мен ми харесва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..