.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Ето диетата, която спазваше моята приятелка:

Млечно -хлебен етап:
    Закуска – чаша мляко и филийка ръжен хляб (100 грама).
    След 3 часа – чаша мляко.
    След 4 часа - чаша мляко и филийка ръжен хляб.
    Не по-късно от 19 часа – чаша мляко.
    След два часа – чаша доматен сок.

Белтъчен етап:
    Закуска – кафе с мляко, но без захар, филийка хляб,1/2 с. л. масло,
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

много ти благодаряя kapinkа

За нищо, дано и при теб има ефект, ако изобщо имаш нещо за сваляне :P
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

[quote=kapinka]Ето диетата, която спазваше моята приятелка:

Млечно -хлебен етап:
    Закуска – чаша мляко и филийка ръжен хляб (100 грама).
    След 3 часа – чаша мляко.
    След 4 часа - чаша мляко и филийка ръжен хляб.
    Не по-късно от 19 часа – чаша мляко.
    След два часа – чаша доматен сок.

Белтъчен етап:
    Закуска – кафе с мляко, но без захар, филийка хляб,1/2 с. л. масло,

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    bahti kuhata leika ili ebasi ebavkata

Cruel Intentions

хахаха бахти кухата лейка ;дд .. а колкото до kapinka дали има нещо за сваляне ми не аз съм 157 и съм 45 кг а съм на 15 години малко съм за възраста си но искам да сваля в дупето а и не се чувствам комфортно в тези килограми може би 43кг биха ми били перфектни : )

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    пффф... куха лейка добре не ме обиждаш

Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    ... аз съм 157 и съм 45 кг а съм на 15 години малко съм за възраста си....
    157-115 нормалните кг са 42 ;X

да но за 15 годишна трябва да съм поне 50 : ).. аа и не искам да ставам анорексичка като тебе : )

Наистина не си нормална..
    аз ако бях толкова килограми..
    дори щях да искам да надебелея.
    Виж се в огледалото момичеееее
    !!!

Писна ми от такива,които искат да се съсипят и дори не осъзнават какво правят.
    Айде помисли малко,пък после ми кажи дали пак искаш да отслабнеш.
    Добре..добре
    Ама то и въпроса ти е едииин..
    АКО НЕ ЯМ ЕДНА СЕДМИЦА
    ???
    WTF
    мале..

хахаа YouCantStopMe евалата

Мега фен
    Град
    София
    Силно се надявам темата да е бъзик, защото всеки знае до какво води гладуването. Ако не ядеш една седмица, втората ще си в болница.

ми кво да кажа? гледам се в огледалота.... и да ти кажа не съм слаба....просто не ми стоят така кг...и съм си съвсем ок, просто исках да попитам?нещууу лошу или ...?

Еми ако /да си представим/ стане така че издържиш без да ядеш цяла седмица и все пак оживееш Иии ти нямь нищо,което е невъзможно,все пак след това организма ти ще иска да навакса и ще качиш двойно повече от сваленото.

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Еми ако /да си представим/ стане така че издържиш без да ядеш цяла седмица и все пак оживееш Иии ти нямь нищо,което е невъзможно,все пак след това организма ти ще иска да навакса и ще качиш двойно повече от сваленото.
    мерси поне че не тръгна да ми нападаш искрено благодаря и за съвета

и аз просто не обичам да ям... не съм от онези прасета, които само за храна мислят.. обикновенно ям салата + солети или суха паста... това е напоследък

Цитирай Първоначално написано от alexkrasawicata
    Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    мерси поне че не тръгна да ми нападаш искрено благодаря и за съвета
    Няма проблем.. То и аз сега съм на нещо като диета,смисъл ограничавам се да ям сладко и тестено,а това че не обичаш да ядеш..Ок,яж малко,но поне минималното нужно яж..някой плод,салата,месо няма да навреди

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

X_X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Аз ходя през ден на фитнес и си ям абсолютно всичко - без да се ограничавам(тъй като съм 46кг), но мога да ти кажа, че има ефект! Постегнах се доста.

Ако искаш да свалиш някое килце и да стегнеш дупето и тн. почни да ядеш повече супи, пий често вода, плодове и всякакви зеленчуци и не яж след 18.30часа! ИМА ЕФЕКТ ГОЛЯМ(един приятел го прави близо 1 месец и мога да ти кажа, че е във върховна форма!)
    Не яж - "нищо в пликче" - солети, чипсове, снаксове, не пий сокове(от соковете се пълнее доста - ако не са прясно изцедени фрешове от истински пловоде, без подсладители, дюнери, палачинки, хамбургери, банички, боза - ЗАБРАВИ!
    Яж предимно пилешко месо, ограничавай се с пр/кис. мляко и кафетата.

Ако се сетя за още нещо ще добавя!

П.С. - една приятелка спазва 1 седмица една диета и свали 4 кг, попринцип се прави цял месец, ако искаш мога да я помоля да ми я даде?
    Но не забравяй - най-важното е да има много движение!
    Повече от съгласна

По добре не гладувай защотото се припада (знам от личен опит и последствията бяха лоши! )от ненаядване - организма си го иска !!! По добре ще е ако искаш да отслабнеш тренирай по 30 мин. или 60 мин. (зависи от издражливостта ти) по от 3 до 4 -ри дена в седмицата!! Ще постигнеш резултати 100%. знам го от личен опит

Повече от фен

Re: Ако не ям една семица?

Ще ти светят светкавици всеки път когато се изправиш. Ще ти къркори постоянно корема, няма да можеш да се изсереш, ще се чувстваш адски изтощена.

НЕ МОЖЕ да не ядеш нищо цяла седмица, невъзможно.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Град
    Wonderland
    Първо,какво означава да не ядеш една седмица?
    Може да се ограничиш от някои храни,но да не ядеш абсолютно нищичко е безумие!!!!
    Няма да има никакъв положителен ефект,може да си докараш гастрит или киселини....
    Как смяташ,че ще тренираш,ако нямаш сили,които се набавят от храна?!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    пффф... куха лейка добре не ме обиждаш
    Радвам се ем кат ти харесва да си анорексичка бъди! ако щеш и 20 кг стани. Нз колко зле (да не казвам проста за да не се обиждаш..) трябва да си , за да си мислиш че цяла седмица ще издържиш без ядене. А и да издържиш кво от това?? после ще си ги върнеш двойно. а и ти колко искаш да ставаш? 35 ли? според теб тва е нормално?

Cruel Intentions

ами незнам винаги съм била несамоуверена леко за тялото си, съжьлявам тъпо да е, съжалявам че ви загубих времето ... но съм 1,68 и тежа 41 кг, имам нужда да смъкна още нещичку
    то нормална ли си..за височина 1.68,трябва да си минимум 48кг и е идеално,а твойто е

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Надявам се темата да е бъзик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си