- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако не ям една семица?
Ето диетата, която спазваше моята приятелка:
Млечно -хлебен етап:
Закуска – чаша мляко и филийка ръжен хляб (100 грама).
След 3 часа – чаша мляко.
След 4 часа - чаша мляко и филийка ръжен хляб.
Не по-късно от 19 часа – чаша мляко.
След два часа – чаша доматен сок.
Белтъчен етап:
Закуска – кафе с мляко, но без захар, филийка хляб,1/2 с. л. масло,
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
За нищо, дано и при теб има ефект, ако изобщо имаш нещо за сваляне :P
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
[quote=kapinka]Ето диетата, която спазваше моята приятелка:
Млечно -хлебен етап:
Закуска – чаша мляко и филийка ръжен хляб (100 грама).
След 3 часа – чаша мляко.
След 4 часа - чаша мляко и филийка ръжен хляб.
Не по-късно от 19 часа – чаша мляко.
След два часа – чаша доматен сок.
Белтъчен етап:
Закуска – кафе с мляко, но без захар, филийка хляб,1/2 с. л. масло,
bahti kuhata leikaili ebasi ebavkata
![]()
Cruel Intentions
хахаха бахти кухата лейка ;дд .. а колкото до kapinka дали има нещо за сваляне ми не аз съм 157 и съм 45 кг а съм на 15 години малко съм за възраста си но искам да сваля в дупето а и не се чувствам комфортно в тези килограми може би 43кг биха ми били перфектни : )
пффф... куха лейка добре не ме обиждашПървоначално написано от mysterious93
157-115 нормалните кг са 42 ;XПървоначално написано от dydolinkka93
да но за 15 годишна трябва да съм поне 50 : ).. аа и не искам да ставам анорексичка като тебе : )
Наистина не си нормална..
аз ако бях толкова килограми..
дори щях да искам да надебелея.
Виж се в огледалото момичеееее
!!!
![]()
Писна ми от такива,които искат да се съсипят и дори не осъзнават какво правят.
Айде помисли малко,пък после ми кажи дали пак искаш да отслабнеш.
Добре..добре
Ама то и въпроса ти е едииин..
АКО НЕ ЯМ ЕДНА СЕДМИЦА
???
WTF
мале..
Силно се надявам темата да е бъзик, защото всеки знае до какво води гладуването. Ако не ядеш една седмица, втората ще си в болница.
ми кво да кажа? гледам се в огледалота.... и да ти кажа не съм слаба....просто не ми стоят така кг...и съм си съвсем ок, просто исках да попитам?нещууу лошу или ...?
Еми ако /да си представим/ стане така че издържиш без да ядеш цяла седмица и все пак оживеешИии ти нямь нищо,което е невъзможно,все пак след това организма ти ще иска да навакса и ще качиш двойно повече от сваленото.
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
мерси поне че не тръгна да ми нападашПървоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
искрено благодаря и за съвета
![]()
и аз просто не обичам да ям... не съм от онези прасета, които само за храна мислят.. обикновенно ям салата + солети или суха паста... това е напоследък
Няма проблем..Първоначално написано от alexkrasawicata
То и аз сега съм на нещо като диета,смисъл ограничавам се да ям сладко и тестено,а това че не обичаш да ядеш..Ок,яж малко,но поне минималното нужно яж..някой плод,салата,месо няма да навреди
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
X_X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По добре не гладувай защотото се припада (знам от личен опит и последствията бяха лоши!)от ненаядване - организма си го иска !!!
По добре ще е ако искаш да отслабнеш тренирай по 30 мин. или 60 мин. (зависи от издражливостта ти) по от 3 до 4 -ри дена в седмицата!!
Ще постигнеш резултати 100%. знам го от личен опит
![]()
Ще ти светят светкавици всеки път когато се изправиш. Ще ти къркори постоянно корема, няма да можеш да се изсереш, ще се чувстваш адски изтощена.
НЕ МОЖЕ да не ядеш нищо цяла седмица, невъзможно.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Първо,какво означава да не ядеш една седмица?
Може да се ограничиш от някои храни,но да не ядеш абсолютно нищичко е безумие!!!!
Няма да има никакъв положителен ефект,може да си докараш гастрит или киселини....
Как смяташ,че ще тренираш,ако нямаш сили,които се набавят от храна?!
Радвам сеПървоначално написано от alexkrasawicata
![]()
![]()
ем кат ти харесва да си анорексичка бъди! ако щеш и 20 кг стани. Нз колко зле (да не казвам проста за да не се обиждаш..) трябва да си , за да си мислиш че цяла седмица ще издържиш без ядене. А и да издържиш кво от това?? после ще си ги върнеш двойно. а и ти колко искаш да ставаш? 35 ли? според теб тва е нормално?
Cruel Intentions
то нормална ли си..за височина 1.68,трябва да си минимум 48кг и е идеално,а твойто еПървоначално написано от alexkrasawicata
![]()