- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако не ям една семица?
Айде бе... невъзможно билоПървоначално написано от Hysteric_Bitch
![]()
ще пукнеш
Дори и да има някакъв ефект, той ще бъде краткотраен.
Ако имаш воля, необходима за това да не ядеш седмица, то тогава изобщо няма как да имаш проблеми с килограмите.
alexkrasawicata, ще пиша само по твоите коментари. Другите ги пренебрегвам поради крайността и некомпетентността им.
По-принцип гладуването се прави с лечебни и профилактични цели. Ползи има много - лечение на заболявания, пречистване на организма от токсини, стимулират се възстановителните процеси в тялото, противовъзпалителен ефект, органите си почиват от "напрегната" работа, подобрява храносмилането и т.н. Има и различни гладувания - сухо, само с вода, и варианти с вода, чай и фрешове. Различни и по продължителност. Единствено лечебните е възможно да са по-продължителни.Първоначално написано от alexkrasawicata
Продължителни гладувания с цел сваляне на килограми е груба грешка!!!
Щом постоянно тренираш (какъв спорт?), ти трябва храна за да работи тялото ти нормално. При липсата на такава си претоварваш сърцето и други органи. Претоварваш ли ги - не можеш да очакваш тялото ти да функционира нормално и да изискваш от него. Особено при спортуване - това може и да ти навреди сериозно, да не споменавам и по-крайни неща.
Ако наистина имаш проблем с килограмите, ...макар като видях 168см-41кг ме съмнява, ... ме съмнява и да ти е здрав организма като цяло... За възрастта ти вообще не ти и препоръчвам да се замисляш за такива гладувания. Може да пробваш 1 ден в седмицата, в който не тренираш и не товариш тялото си. И пак има особености - имаш подготвителен ден към гладуването и после имаш 2 дена захранване след него. Но да се мяташ веднага на гладуване от 1 седмица, без тялото да има тренинг, си е безумие.
Тези 2 храни не внасят НИЩО полезно в тялото ти...Първоначално написано от alexkrasawicata
Напиши с какво се храниш - закуска, обяд, вечеря, междинни, колко течности пиеш на ден, какво спортуваш.
Не се мятай на подобни гладувания и диети само защото някой бил махнал по този начин. За тази цел си има специалисти, които се занимават с хората, именно за да не се стига до здравословни и изтощителни последици. В България рядко се ходи по такива специалисти... Друго съществено е, че се появиха и много диети, които според мен са вредни за организма. Може и да се махат килограми с тях, но си имат отрицателни ефекти, който се отразяват на здравето и функциите на организма. Даже тази диета, която е написала kapinka и тя е бозлява, че и си противоречи - ограничавало се било кафето, а после в диета присъства кафето и то на закуска. На закуска - кафе???![]()
а ако не ям сва месеца кво ли ше стане![]()
38 кила и половина съм,ебати ебелата съм искам да съм поне 34 :/
tctc tva e tolkova glupavo nishto ne se postiga tolkova lesno kak si predstavqsh da ne qdesh 1 sedmica mojesh li vuobshte da izdurjish 1 den ?
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Няма да изглеждаш добре, тъй като след това и парченце краставица да хапнеш, ще ти се лепне. И това е най-малкия ти проблем!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ауу майко че си зле ...вие лапетата ме разбивате направо ... нямало да яде 1 седмица ...
.. нямам думи ..
![]()
+1. мн си зле, ве :ХПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
1.68, 41 кг и искаш да сваляш още, бахти...
Как така се лепва парченце краставица?Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Ами незнам как би издържала,като аз един път не ядох на закуска и обяд(бях станала късно и не ми се ядеше и когато трябваше да обядвам бях са уроци)и след това към 6 часа чак ядох и бях просто хипер гладна,но преди да изям 1-я залък ми беше толкова отпаднало и не ми се ядеше,та ти искаш и да тренираш някакъв спорт,та аз не виждам как това би станало...
ми айде стига говорила тогава,прибвай и като мине тая седмица пиши(ако изобщо можеш да стигнеш до компаПървоначално написано от alexkrasawicata
)
To infinity and beyond.
Ох,Боже айде вместо да губиш времето на 40човека не спреш да лъжеш и да мажешПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
![]()
To infinity and beyond.
1.Стрии по цялото тяло
2.Няма да тренираш всеки ден,защото тялото ти ще е изтощено
3.Главоболие
4.Недай си Боже анорексия
5.Ако не анорексия,то тогава ще си върнеш всички загубени килограми+още няколко отгоре
6.Отпусната и грозна фигура
7.Бледо лице
8.Може косата ти да започне да капе
9.Болести като заплетени черва,смъкнати черва,язва,гастрит (ако не се лъжа),проблеми с черния дроб ...
Още неща да ти изброявам ли![]()
П.П.Честито!!!Печелиш златен медал в състезанието за малоумни 12-14 годишни пикли и грамота "Най-кухата лейка във форума"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
темата е е*авка ве хора .. никой човек неможе да издържи без храна 1 седмица ...
Може!Първоначално написано от lolipop1
По темата:Не я прочетох цялата,защото не виждам смисъл.
Защо ти е да не ядеш една седмица?Искаш да отслабнеш ли?Разберете,че отслабването не става само с глад(е той е на първо място),трябва режим на храненето,тренировки,много течности и най-вече изключване на хляба и сладкото от дневното меню.
Ти нормална ли си да не ядеш цяла седмица ??
Stay up all night with the stars *
Еми ако е ебавка браво... "много оригинално".Първоначално написано от alexkrasawicata
НЕ Е ЕБАВКА!!!!
МИСЛЕХ ДА ГО НАПРАВЯ И ДОБРЕ ЧЕ ПОПИТАХ И МЕРСИ ЗА СЪВЕТИТЕ!!
миличка друг път се образовай малко предварително преди да се излагаш !!!