.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117

Re: Ако не ям една семица?

Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    НЕ МОЖЕ да не ядеш нищо цяла седмица, невъзможно.
    Айде бе... невъзможно било

Град
    Е там...
    ще пукнеш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дори и да има някакъв ефект, той ще бъде краткотраен.

Ако имаш воля, необходима за това да не ядеш седмица, то тогава изобщо няма как да имаш проблеми с килограмите.

Re: Ако не ям една семица?

alexkrasawicata, ще пиша само по твоите коментари. Другите ги пренебрегвам поради крайността и некомпетентността им.

Цитирай Първоначално написано от alexkrasawicata
    [b]bixte li mi kazali kakuv bi bil efekta ako ne qm edna sedmica i postoqnno treniram?
    По-принцип гладуването се прави с лечебни и профилактични цели. Ползи има много - лечение на заболявания, пречистване на организма от токсини, стимулират се възстановителните процеси в тялото, противовъзпалителен ефект, органите си почиват от "напрегната" работа, подобрява храносмилането и т.н. Има и различни гладувания - сухо, само с вода, и варианти с вода, чай и фрешове. Различни и по продължителност. Единствено лечебните е възможно да са по-продължителни.

Продължителни гладувания с цел сваляне на килограми е груба грешка!!!

Щом постоянно тренираш (какъв спорт?), ти трябва храна за да работи тялото ти нормално. При липсата на такава си претоварваш сърцето и други органи. Претоварваш ли ги - не можеш да очакваш тялото ти да функционира нормално и да изискваш от него. Особено при спортуване - това може и да ти навреди сериозно, да не споменавам и по-крайни неща.

Ако наистина имаш проблем с килограмите, ...макар като видях 168см-41кг ме съмнява, ... ме съмнява и да ти е здрав организма като цяло... За възрастта ти вообще не ти и препоръчвам да се замисляш за такива гладувания. Може да пробваш 1 ден в седмицата, в който не тренираш и не товариш тялото си. И пак има особености - имаш подготвителен ден към гладуването и после имаш 2 дена захранване след него. Но да се мяташ веднага на гладуване от 1 седмица, без тялото да има тренинг, си е безумие.

солети или суха паста
    Тези 2 храни не внасят НИЩО полезно в тялото ти...

Напиши с какво се храниш - закуска, обяд, вечеря, междинни, колко течности пиеш на ден, какво спортуваш.

Не се мятай на подобни гладувания и диети само защото някой бил махнал по този начин. За тази цел си има специалисти, които се занимават с хората, именно за да не се стига до здравословни и изтощителни последици. В България рядко се ходи по такива специалисти... Друго съществено е, че се появиха и много диети, които според мен са вредни за организма. Може и да се махат килограми с тях, но си имат отрицателни ефекти, който се отразяват на здравето и функциите на организма. Даже тази диета, която е написала kapinka и тя е бозлява, че и си противоречи - ограничавало се било кафето, а после в диета присъства кафето и то на закуска. На закуска - кафе???

а ако не ям сва месеца кво ли ше стане
    38 кила и половина съм,ебати ебелата съм искам да съм поне 34 :/

Град
    blg
    tctc tva e tolkova glupavo nishto ne se postiga tolkova lesno kak si predstavqsh da ne qdesh 1 sedmica mojesh li vuobshte da izdurjish 1 den ?
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Няма да изглеждаш добре, тъй като след това и парченце краставица да хапнеш, ще ти се лепне. И това е най-малкия ти проблем!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    ауу майко че си зле ... вие лапетата ме разбивате направо ... нямало да яде 1 седмица ... .. нямам думи ..

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    ами незнам винаги съм била несамоуверена леко за тялото си, съжьлявам тъпо да е, съжалявам че ви загубих времето ... но съм 1,68 и тежа 41 кг, имам нужда да смъкна още нещичку
    то нормална ли си..за височина 1.68,трябва да си минимум 48кг и е идеално,а твойто е
    +1. мн си зле, ве :Х
    1.68, 41 кг и искаш да сваляш още, бахти...

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Няма да изглеждаш добре, тъй като след това и парченце краставица да хапнеш, ще ти се лепне. И това е най-малкия ти проблем!
    Как така се лепва парченце краставица?

Град
    Велико Търново
    Ами незнам как би издържала,като аз един път не ядох на закуска и обяд(бях станала късно и не ми се ядеше и когато трябваше да обядвам бях са уроци)и след това към 6 часа чак ядох и бях просто хипер гладна,но преди да изям 1-я залък ми беше толкова отпаднало и не ми се ядеше,та ти искаш и да тренираш някакъв спорт,та аз не виждам как това би станало...

ако искам ще ям

Мега фен Аватара на Infinity
    ако искам ще ям
    ми айде стига говорила тогава,прибвай и като мине тая седмица пиши(ако изобщо можеш да стигнеш до компа )
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
    ами незнам винаги съм била несамоуверена леко за тялото си, съжьлявам тъпо да е, съжалявам че ви загубих времето ... но съм 1,68 и тежа 41 кг, имам нужда да смъкна още нещичку
    то нормална ли си..за височина 1.68,трябва да си минимум 48кг и е идеално,а твойто е
    Ох,Боже айде вместо да губиш времето на 40човека не спреш да лъжеш и да мажеш
    To infinity and beyond.

не лъжа, но ти явно ми завиждаш

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Стрии по цялото тяло
    2.Няма да тренираш всеки ден,защото тялото ти ще е изтощено
    3.Главоболие
    4.Недай си Боже анорексия
    5.Ако не анорексия,то тогава ще си върнеш всички загубени килограми+още няколко отгоре
    6.Отпусната и грозна фигура
    7.Бледо лице
    8.Може косата ти да започне да капе
    9.Болести като заплетени черва,смъкнати черва,язва,гастрит (ако не се лъжа),проблеми с черния дроб ...

Още неща да ти изброявам ли

П.П.Честито!!!Печелиш златен медал в състезанието за малоумни 12-14 годишни пикли и грамота "Най-кухата лейка във форума"

Повече от фен
    темата е е*авка ве хора .. никой човек неможе да издържи без храна 1 седмица ...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    темата е е*авка ве хора .. никой човек неможе да издържи без храна 1 седмица ...
    Може!

По темата:Не я прочетох цялата,защото не виждам смисъл.
    Защо ти е да не ядеш една седмица?Искаш да отслабнеш ли?Разберете,че отслабването не става само с глад(е той е на първо място),трябва режим на храненето,тренировки,много течности и най-вече изключване на хляба и сладкото от дневното меню.

мерси че ме удостоихте с този невероятен медал

темата не е ебавка
    ПРОСТО ПИТАМ
    П.П. ЗА ДА ЗНАМ

Град
    Пловдив
    яко амфет и няя ядеш и 2 седмици

Ти нормална ли си да не ядеш цяла седмица ??
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    темата не е ебавка
    ПРОСТО ПИТАМ
    П.П. ЗА ДА ЗНАМ
    Еми ако е ебавка браво... "много оригинално".

НЕ Е ЕБАВКА!!!!
    МИСЛЕХ ДА ГО НАПРАВЯ И ДОБРЕ ЧЕ ПОПИТАХ И МЕРСИ ЗА СЪВЕТИТЕ!!

Повече от фен
    миличка друг път се образовай малко предварително преди да се излагаш !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си