- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако не ям една семица?
4e pukne6, kakav moje da e efekta
ами аз незнам ама май и си направила тая тема само да ни псуваш .. поне така изглеждаПървоначално написано от alexkrasawicata
![]()
ама то си е твоя работа !!!
ами аз незнам ама май и си направила тая тема само да ни псуваш .. поне така изглеждаПървоначално написано от alexkrasawicata
![]()
ама то си е твоя работа !!!
[quote="krem4et0"]Като хапнеш нещо след 1 седмица ще ти се лепне веднага, дори и да е зеленчук.../quote]
наистина ли? как така ще ми се лепне веднага?
Тялото ти ще свикне на глад. ще свалиш-отначало ще е вода, а после мускули. мазнини(не че при 41 кг имаш де) няма да свалиш, защото за целта трябва метаболизъм и гориво, а без храна ти блокираш метаболизма си. Щом хапнеш нещо, метаболизмът се отключва и започва да обработва цялата храна, която поглъщаш. Започва да трупа запаси за друг период, когато пак ще го лишиш от гориво. резултатът от всички диети с глад и бързо сваляне на килограми е връщане на сваленото+ още много бързо.Първоначално написано от alexkrasawicata
При теб проблемът е на друга основа, ако темата ти е сериозна. бих те посъветвала да се обърнеш кам лекар и психолог, защото предполагам си с доста сериозни хранителни разстройства. Разбирай-анорексия.
При ръст 168 см теглото ти трябва да е между 53 и 58 кг.(приблизително).
Я виж този калкулатор:http://dieti.pidstudio.com/instrumenti_ideal.htm
Ако си под 52-6 кг си с поднормено тегло.
Ако не харесваш структурата си, ще ти кажа, ч тя ще се промени с времето. Аз съм 166 см и тежа 57 кг.....чувствам се доста добре. Имам за цел да сваля още 2-3 кг максимум. Майка каква шишка съм.......
От къде ги измисляш тези неща ?Първоначално написано от 3oPuTy
Зависи от захранването дали ще лепне, както и обикновения хранителен режим и навици. Отговарям и на другите ти постове krem4etoПървоначално написано от krem4et0
Наистина има йо-йо ефект в случай, че се прави с цел слабеене и после пак се храни с боклуци. При правилно захранване и нормално балансирано хранене, тялото си взима нужното колкото да изпълнява свойте функции, а до излишни килограми не се стига.
При гладуване организма се стреми да изгаря по-малко от всичко - мазнини, белтъци, които са необходими за гориво на тялото, а също и се изхвърлят междуклетъчни отпадъци и шлаки. За да има полза от това чистене трябва много вода
Тези калкулатори са глупава работа. Хората се различават както по структура, така и по мускули (отношение бели към червени мускули).[/list]
Не съм ги измислила,а съм ги виждала ... Да не говорим,че като по-малка и съм изпитвала някои от тяхПървоначално написано от lcl
Само,че аз не консумирах никаква храна за около седмица,не защото съм била дебела,а заради стрес.Най-добрата ми приятелка (тогавашната де) преживя същия стрес (но доста по-тежко) и до сега (вече 2 години и малко) все още ходи по лекари заради тия проблеми с червата и язвата ...
Ами ето... Не идва от гладуването, а от стреса. Добре, че поне си се оправила. Що се отнася до приятелката ти, много жалко. На нея освен червата и язвата има ли и друго?Първоначално написано от 3oPuTy
krem4et0, евала, че си правиш труда подробно да обясниш на горкото, ама като го гледам едва ли е чувало думата 'метаболизъм', пък камо ли да знае какво означава.
НапротивПървоначално написано от lcl
При нас стреса повлия само на апетита,а останалите проблеми си дойдоха точно от липсата на храна (въпреки,че не изпитвахме никакъв глад)
А що се отнася до приятелката ми ... ми цялата се покри със стрии (гърди,бедра,дупе,ханш ...) Абе страшна гледка честно казано
Естествено падна й самочувствието,заради тях ... А и имаше малко проблеми с храната в началото и се захранваше около месец,но за щастие вече е доста по-добре
В началото имаше и проблеми с косата,заради липсата на някакъв витамин (вече не помня кой точно),но гълташе хапчета за да си го набави и за около месец и половина изчезна и този проблем
Абе общо взето тази история с глада е тъпа ... Предпочитам да съм 3-4,а ако ще и 10 кг. над нормалните за мен,но определено не бих се подложила на нещо подобно пак![]()
Ти няма да издържиш цяла една седмица без да вкусиш нищо!
Така рязко не се почва. Първо намали храната и после , я речи си издържала на гладно известно време.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Еми значи от стреса е тръгнало -> "стреса повлия". Нормално е при такива проблеми да се нарушат много функции в организма. Сърдечната, имунната, нервната, храносмилателната, дихателната системи се засягат.Първоначално написано от 3oPuTy
Махането на килограми е доста по-лесно от качването. Но и 2-те си имат опасности, ако се "стресира" организма.
Ще ти кажа нещо, пък ти сама ще си стигнеш до извода. Човешкото тяло е 70% вода, а мозъка - 90%.![]()
zdr.i az kato teb bqh re6ila da otslabna mnogo vupreki 4e bqh 37kg 161sm.sprqh da qm i 1 sedmica pih samo te4nosti.po dobre ne go pravi.nakraq kosata mi opada,bqh adski bleda i izglejdah naistina ujasno!vie6e mi se svqt,abe ujas.e,da otslabnah no ne si struva6e za6toto vleznah v bolnica!po dobre badi zdrava i se haresvai takava kakvato si!
amm..i sorry za latinicata
дори и да успееш да не ядеш 1 седмица след тва 1 ден като ядеш ще си качиш килограмите
Не си в ред....
lcl, и все пак не мислиш ли, че за ръст 168 см 41 кг са поднормени? С каквто и да е структура, това не са нормални килограми. И тук не говорим за балансирана диета с всички необходими съставки за живот, а абсолютен глад и после храна. Каквато и да е храна, дори и малко, веднага ще стане запас.
Кака се свалят лесно кг. Аз няма и с 3 се боря 11-ти ден и то при положение, че в началото най се отслабва. Жив пример съм за качване на 5 за същото това време(особено по НГ, когато има баклава и руска салата и салата "мимоза" с масло, майонеза, кашкавал, сирене, яйца...).
Тя трябмва да се храни нормално, разумно и да се опита да наддаде някой килограм. Тапицираните скелети не изглеждат добре. 1 жена трябва да има бюст, ханш, че след 20 и обособен корем, за да носи "плод"...
Ще си *таковаш* мамата на стомахаПървоначално написано от alexkrasawicata
а след това няма връщане назад