.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    lcl, и все пак не мислиш ли, че за ръст 168 см 41 кг са поднормени? С каквто и да е структура, това не са нормални килограми. И тук не говорим за балансирана диета с всички необходими съставки за живот, а абсолютен глад и после храна. Каквато и да е храна, дори и малко, веднага ще стане запас.

Кака се свалят лесно кг. Аз няма и с 3 се боря 11-ти ден и то при положение, че в началото най се отслабва. Жив пример съм за качване на 5 за същото това време(особено по НГ, когато има баклава и руска салата и салата "мимоза" с масло, майонеза, кашкавал, сирене, яйца...).

Тя трябмва да се храни нормално, разумно и да се опита да наддаде някой килограм. Тапицираните скелети не изглеждат добре. 1 жена трябва да има бюст, ханш, че след 20 и обособен корем, за да носи "плод"...
    Зависи от структурата това колко килограма трябва да е. Аз съм висок 190см и тежа 70кг. Хората ми дават 85кг. Това е нещо, което не може на сляпо да се определя. Аз не знам дали момичето е "тапициран скелет", ти откъде знаеш как изглежда? Че тя може да се е мерила преди 1-2 години и да си мисли, че все още е толкова. Аз я разбрах каква и е идеята и не случайно и написах да не прибягва до такива методи. Но и обясних и за гладуването. Не случайно има диетолози и хора, които се занимават с това, за да наблюдават здравето и цялото състояние на гладуващите (стрес най-вече). Познавам много хора, които са се лекували с гладуване, сред които съм и аз. При мен гладуването беше заради много тежка травма, за която ми казваха че няма да мога да я възстановя - за спорт да забравя, пък и нямало да мога да вървя нормално. Освен всяквито терапии, реших и да гладувам по съвет на 1 китаец, с когото се запознах. Бях седмица само на вода - по 3л. на ден. През следващите 5 дена консумирах и сокове, и плодове, на 6-7 започнах да включвам зърнени култури и салати. И после още 1 седмица за варива и кис.мляко... Т.е. 2 седмици съм привиквал бавно към храните, в малки количества. После вече малко по-малко увеличавах количествата и разнообразявах... Имайте предвид, че стомаха на човек в нормално състояние е колкото човешки юмрук и за качествено смилане на храната в него се препоръчва да е пълен на 1/2-2/3). Ефектът - на прегледа ми казаха, че травмата изненадващо бързо при мен се е възстановявала, а в същото време и качествено (подтвърди го и ЯМР). Правил и съм и много диети пак поради този проблем и ефекта при мен беше огромен. По-принцип тялото ми регенерира бързо, а с гладуване и дието още бързо се възстановява. Относно килограмите - свалих 6кг, които после и възстанових в продължение на 2 месеца. Излишъци не съм имал нито, преди нито след.

Работата ми е свързана и с хранителни режими. Както виждаш никъде не пиша на момичето да пробва, ами точно обратното. Можех и да кажа - ела за ХХлв ще ти направя диета за отслабване и да бръкна в папката. Работата ми обаче не е с обикновени хора, за това и не там ми е идеята... Идеята е хората да разбират какво правят и да си пазят здравето, да се хранят разумно. Каква полза от солетите например? Гледах по-рано в темата за менюто много хора ги консумират... Задоволяват едни вкусови рецепторчета в устата, без да има никаква полза за тялото. Трябва да се стремят да консумират храни, които да зареждат и възстановят тялото. Много вода и задължително движение. Японска поговорка - "който не се движи, не трябва да яде".

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от alexkrasawicata
    темата не е ебавка
    ПРОСТО ПИТАМ
    П.П. ЗА ДА ЗНАМ
    omg sho si zlee
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

най много до колабираш

Не съм яла по 10 дена, нито колабирах, нито умрях, нито ми окапа косата нито нищо от тея глупости Пиех вода като за световно и се разхождах като ходеща цистерна. Обаче мис е виеше свят през повечето време, мързеше ме яко и първи няколко дена умирах за сън, последните 2-3 пък почти не спях...
    После си качих всичко с +, което е най- нормалната реакция на организма.
    Сега не бих го направила, честно казано, защото се обичам. Ако не си обичаш тялото и не се грижиш за него не заслужаваш хубаво тяло и в крайна сметка мисленето ти те наказва- изгубваш лесно мотивация и наваксваш килограми или залиташ по хранителните смущения и като цяло ти се объркват и психиката и организмът, от което нямаш нужда.
    Затова се погрижи за себе си и толкова...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Повече от фен
    НЕ МЕ НАРИЧАЙ МИЛИЧКА БЕ ОТРЕПКО

Ml1kni ve nito si mi na godinite nito na g1za da mi vika6 otrepka .. malumno pi6leme takoa .. az si kazvam mnenieto a tfa 4e sym ti kazala mili4ka i teb te drazni .. ne e na dobre ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    темата е е*авка ве хора .. никой човек неможе да издържи без храна 1 седмица ...
    Може!
    Aма тя не живее в Африка. Айде стига глупости, една седмица без залък и ще лежи на леглото няма да се различава от чаршафа, само глупости, да спре да яде и нейна си работа. Ние после няма да ходим да я спасяваме.

Ще мяза на тежко болна в последна фаза и така ще и святкат светкавици, че няма да знае къде се намира.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И все пак тук говорим за 41 кг. Аз сега съм 57, по-ниска съм от нея(166) и смятам, че изглеждам добре. Имам още 2-3 кг да махна не защото изглеждам зле, а защото просто леко ми тежат на дупето...Ако аз сега съм 50 кила ще съм адски зле....Виждала съм се преди 5 години 46 кг....отвратителна гледка...Ти още втория ден си ял нещо. Тя иска 7 дни абсолютен глад, без да има нужда...Каквато и структура да има, сметни колко тежат органите и костите на момиче на 15 и виж разликата между получената сума и нейните килограми...Къде ще има мускули и мазнини?

хммм 166 сантиметра 57 килограма не са ли малко множко

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от I_Know
    хммм 166 сантиметра 57 килограма не са ли малко множко
    Точно в нормата са си (най-много 2 кг. да са й в повече )

Град
    Инкогнито
    Аз си мисля, че всеки би предпочел 1 здраво момиче от колкото

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И все пак тук говорим за 41 кг. Аз сега съм 57, по-ниска съм от нея(166) и смятам, че изглеждам добре. Имам още 2-3 кг да махна не защото изглеждам зле, а защото просто леко ми тежат на дупето...Ако аз сега съм 50 кила ще съм адски зле....Виждала съм се преди 5 години 46 кг....отвратителна гледка...Ти още втория ден си ял нещо. Тя иска 7 дни абсолютен глад, без да има нужда...Каквато и структура да има, сметни колко тежат органите и костите на момиче на 15 и виж разликата между получената сума и нейните килограми...Къде ще има мускули и мазнини?
    Аз без да я видя не мога да преценя дали е много или малко. Не е правилно да правиш оценки на базата на товето тяло. Кости, стави, мускули - за всеки човек е строго индивидуално. Има си както специализирани клетки, така и такива откъснали се от своята спец. функция,...също междуклетъчни отпадъци, шлаки, и т.н. Т.е. за сметки пак е индивидуално... Не мога да правя заключения по едни килограми и ръст. Това си е комплексно. А и тялото е 70% вода.

Не съм ял на втори ден, а на 8-ми.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Следните варианти :
    1. Да припаднеш (даже още на 2ден)
    2. Да си създадеш такива проблеми, че после да седиш в болница на системи и да приемаш чрез тях само глюкоза.
    3. Няма изобщо да успееш, тъй като за да тренираш ти трябва енергия, а без да се храниш - няма как да я получиш. Ще бъдеш отпаднала и ще се чустваш като пребита.. :P

И куп други неща може да си навлечеш.

Устройва ли те?
    ако това е ценната на това, да изглеждаш добре-да!
    ako беще това цената всички щяхме да сме слаби не мислиш ли.
    Хората са казали,че от глада ефект няма или ако има е временно.
    По-добре диета и спорт.
    Ако не ядеш 1 седмица рискуваш да ти се обърка тотално организма или да заболееш и да трябва да се възстановяваш в болница.
    Гладът не е решение

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами на тази снимка съм колкото сега: http://www.teenproblem.net/teenid/ga...et0/10691.html

Не се намирам за дебела.

Целта ми е тази: http://www.teenproblem.net/teenid/ga...ml#teengallery
    http://www.teenproblem.net/teenid/ga...ml#teengallery

Около 3 кг по-малко то сега съм.

за тези които си мислите че не мога да издържа - жестоко се лъжете!
    iskam da ti kaja 4e as lqtoto se podlojih na dieta i q spazvah to4no 1 sedmica i produljavah na 10 den bqh pripadnala i hodih v bolnica i vsqkvi ne6ta mi praiha po dobre qj i sportyvai otkolkoto da hodi6 v bolnica i da te dyp4at i maika ti i ba6ta ti samo teb da mislqt qj razymno

Град
    Там някЪде...
    мина една седмица.....казвай кво стана? ако вобще пишеш във форума....или не можеш защото си в някоя болница....

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от tedity1
    за тези които си мислите че не мога да издържа - жестоко се лъжете!
    iskam da ti kaja 4e as lqtoto se podlojih na dieta i q spazvah to4no 1 sedmica i produljavah na 10 den bqh pripadnala i hodih v bolnica i vsqkvi ne6ta mi praiha po dobre qj i sportyvai otkolkoto da hodi6 v bolnica i da te dyp4at i maika ti i ba6ta ti samo teb da mislqt qj razymno
    a да те попитам ти колко кг беше като беше на тая диета?ако си била 50кг е логичнод а стигнеш до припадъци

Ти си нормал,споко знам какво е да не се харесваш аз съм 1,55 и 45 кг и момчето което харесвам ми вика дебела!Просто няколко свалени киограма няма да пречат но ти наистина си слаба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си