- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако не ям една семица?
Зависи от структурата това колко килограма трябва да е. Аз съм висок 190см и тежа 70кг. Хората ми дават 85кг. Това е нещо, което не може на сляпо да се определя. Аз не знам дали момичето е "тапициран скелет", ти откъде знаеш как изглежда? Че тя може да се е мерила преди 1-2 години и да си мисли, че все още е толкова. Аз я разбрах каква и е идеята и не случайно и написах да не прибягва до такива методи. Но и обясних и за гладуването. Не случайно има диетолози и хора, които се занимават с това, за да наблюдават здравето и цялото състояние на гладуващите (стрес най-вече). Познавам много хора, които са се лекували с гладуване, сред които съм и аз. При мен гладуването беше заради много тежка травма, за която ми казваха че няма да мога да я възстановя - за спорт да забравя, пък и нямало да мога да вървя нормално. Освен всяквито терапии, реших и да гладувам по съвет на 1 китаец, с когото се запознах. Бях седмица само на вода - по 3л. на ден. През следващите 5 дена консумирах и сокове, и плодове, на 6-7 започнах да включвам зърнени култури и салати. И после още 1 седмица за варива и кис.мляко... Т.е. 2 седмици съм привиквал бавно към храните, в малки количества. После вече малко по-малко увеличавах количествата и разнообразявах... Имайте предвид, че стомаха на човек в нормално състояние е колкото човешки юмрук и за качествено смилане на храната в него се препоръчва да е пълен на 1/2-2/3). Ефектът - на прегледа ми казаха, че травмата изненадващо бързо при мен се е възстановявала, а в същото време и качествено (подтвърди го и ЯМР). Правил и съм и много диети пак поради този проблем и ефекта при мен беше огромен. По-принцип тялото ми регенерира бързо, а с гладуване и дието още бързо се възстановява. Относно килограмите - свалих 6кг, които после и възстанових в продължение на 2 месеца. Излишъци не съм имал нито, преди нито след.Първоначално написано от krem4et0
Работата ми е свързана и с хранителни режими. Както виждаш никъде не пиша на момичето да пробва, ами точно обратното. Можех и да кажа - ела за ХХлв ще ти направя диета за отслабване и да бръкна в папката. Работата ми обаче не е с обикновени хора, за това и не там ми е идеята... Идеята е хората да разбират какво правят и да си пазят здравето, да се хранят разумно. Каква полза от солетите например? Гледах по-рано в темата за менюто много хора ги консумират... Задоволяват едни вкусови рецепторчета в устата, без да има никаква полза за тялото. Трябва да се стремят да консумират храни, които да зареждат и възстановят тялото. Много вода и задължително движение. Японска поговорка - "който не се движи, не трябва да яде".
omg sho si zleeПървоначално написано от alexkrasawicata
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
най много до колабираш![]()
Не съм яла по 10 дена, нито колабирах, нито умрях, нито ми окапа косата нито нищо от тея глупостиПиех вода като за световно и се разхождах като ходеща цистерна. Обаче мис е виеше свят през повечето време, мързеше ме яко и първи няколко дена умирах за сън, последните 2-3 пък почти не спях...
После си качих всичко с +, което е най- нормалната реакция на организма.
Сега не бих го направила, честно казано, защото се обичам. Ако не си обичаш тялото и не се грижиш за него не заслужаваш хубаво тяло и в крайна сметка мисленето ти те наказва- изгубваш лесно мотивация и наваксваш килограми или залиташ по хранителните смущения и като цяло ти се объркват и психиката и организмът, от което нямаш нужда.
Затова се погрижи за себе си и толкова...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от alexkrasawicata
Ml1kni ve nito si mi na godinite nito na g1za da mi vika6 otrepka .. malumno pi6leme takoa .. az si kazvam mnenieto a tfa 4e sym ti kazala mili4ka i teb te drazni .. ne e na dobre ..
Aма тя не живее в Африка. Айде стига глупости, една седмица без залък и ще лежи на леглото няма да се различава от чаршафа, само глупости, да спре да яде и нейна си работа. Ние после няма да ходим да я спасяваме.Първоначално написано от BoCupycake
Ще мяза на тежко болна в последна фаза и така ще и святкат светкавици, че няма да знае къде се намира.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
И все пак тук говорим за 41 кг. Аз сега съм 57, по-ниска съм от нея(166) и смятам, че изглеждам добре. Имам още 2-3 кг да махна не защото изглеждам зле, а защото просто леко ми тежат на дупето...Ако аз сега съм 50 кила ще съм адски зле....Виждала съм се преди 5 години 46 кг....отвратителна гледка...Ти още втория ден си ял нещо. Тя иска 7 дни абсолютен глад, без да има нужда...Каквато и структура да има, сметни колко тежат органите и костите на момиче на 15 и виж разликата между получената сума и нейните килограми...Къде ще има мускули и мазнини?
хммм 166 сантиметра 57 килограма не са ли малко множко![]()
Точно в нормата са си (най-много 2 кг. да са й в повечеПървоначално написано от I_Know
)
Аз си мисля, че всеки би предпочел 1 здраво момиче от колкото
![]()
Аз без да я видя не мога да преценя дали е много или малко. Не е правилно да правиш оценки на базата на товето тяло. Кости, стави, мускули - за всеки човек е строго индивидуално. Има си както специализирани клетки, така и такива откъснали се от своята спец. функция,...също междуклетъчни отпадъци, шлаки, и т.н. Т.е. за сметки пак е индивидуално... Не мога да правя заключения по едни килограми и ръст. Това си е комплексно. А и тялото е 70% вода.Първоначално написано от krem4et0
Не съм ял на втори ден, а на 8-ми.
ako беще това цената всички щяхме да сме слаби не мислиш ли.Първоначално написано от alexkrasawicata
Хората са казали,че от глада ефект няма или ако има е временно.
По-добре диета и спорт.
Ако не ядеш 1 седмица рискуваш да ти се обърка тотално организма или да заболееш и да трябва да се възстановяваш в болница.
Гладът не е решение
Ами на тази снимка съм колкото сега: http://www.teenproblem.net/teenid/ga...et0/10691.html
Не се намирам за дебела.
Целта ми е тази: http://www.teenproblem.net/teenid/ga...ml#teengallery
http://www.teenproblem.net/teenid/ga...ml#teengallery
Около 3 кг по-малко то сега съм.
iskam da ti kaja 4e as lqtoto se podlojih na dieta i q spazvah to4no 1 sedmica i produljavah na 10 den bqh pripadnala i hodih v bolnica i vsqkvi ne6ta mi praiha po dobre qj i sportyvai otkolkoto da hodi6 v bolnica i da te dyp4at i maika ti i ba6ta ti samo teb da mislqt qj razymnoПървоначално написано от alexkrasawicata
мина една седмица.....казвай кво стана? ако вобще пишеш във форума....или не можеш защото си в някоя болница....
a да те попитам ти колко кг беше като беше на тая диета?ако си била 50кг е логичнод а стигнеш до припадъциПървоначално написано от tedity1
Ти си нормал,споко знам какво е да не се харесваш аз съм 1,55 и 45 кг и момчето което харесвам ми вика дебела!Просто няколко свалени киограма няма да пречат но ти наистина си слаба