.
Затворена тема
Страница 39 от 62 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1536
    Мега фен Аватара на babity
    След малко ще получа нервна криза!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Баааси студа
    Прибрах се за 20 мин. уж да се преоблека ама както е тръгнало ще си остана с късия ръкав и тънкото якенце Само дано като се прибираме да сме с кола,че иначе ще ми се е*е майката от студ
    Иначе как да съм?!
    Щастлива естествено А и как да не съм?!Вкарах се преди 2 седмици и нещо в един филм с едно момченце ... Сега се чудя дали искам още да съм с него или е по-добре да съм самичка ... Всякаш още не съм готова за нова сериозна връзка След няколко часа ще се видя с него,ще поговорим на тази тема и ще решим,какво да правим
    Абее общо всето всичко си е ОКЕЙ

Град
    Под зелените смокини
    ужасно
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Супер.. много хубав ден (s u n)

Успех Зори!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    уникално се чувствам

Град
    Улицата
    супер кофти ми е тъпо, гадно, скучно, тъжно мноу ми гадно0 и немога да спра да мисла за сладкото ми момиченце, а няма я виждам чак до неделя
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Еееее яд ме е .Уж щяхме да излизаме ся пък няма да излизаме....несериозна работа.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    тук бях извън София малко на почивка
    Междодругото ако още важи сделката за следващия месец трябва да се разберем от по рано понеже май няма да се прибирам .
    Иначеее се чуствам супер,малко ми е лигаво (или не толкова малко ).Мислех да излизам днес ама заваля дъжд и май отново ше съм си в нас.Като по чудо днес не съм уморен като се прибрах от работа.Може по късно да пия по някоя биричка с баща ми докато го бия на карти .
    Най-добрата луканка за теб а ако не спамиш много и кашкавалче по-здравословно е, вместо никогтин. Кво ще кажеш я?

по темата : екстра съм

Уф самотно ми е и депресарско ;( Но не от към приятели или смаиество ,а просто искам отново да си имам някой в гойто да се сгушвам ,и който да кара кръвта ми да кипи.... Сега си пускам любовни песни и се депресирам ;(

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    супер кофти ми е тъпо, гадно, скучно, тъжно мноу ми гадно0 и немога да спра да мисла за сладкото ми момиченце, а няма я виждам чак до неделя
    офф се така и май скоро няя ми мине и са неква депресия ме хвана и некви тужни песни слушам и още толко

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    на прага на важно решение
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Pays de la Loire
    Обичам виииииииии!

...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    тук бях извън София малко на почивка
    Междодругото ако още важи сделката за следващия месец трябва да се разберем от по рано понеже май няма да се прибирам .
    Най-добрата луканка за теб а ако не спамиш много и кашкавалче по-здравословно е, вместо никогтин. Кво ще кажеш я?

по темата : екстра съм
    Ми....знам ли .Ае няма да спамя ама за такава сделка трябва и договор да направим иначе нещо може да ме метнеш.Аз предлагам да направим договор и да го подпишем тук пред всички за да не може после да ме шикалкавиш .
    По темата:гледах една комедия и още и се смея.Почва да ми се доспива и май ше лягам скоро.

изключително щастлива

Супер фен
    Много, много изморена.
    nicolepcd

еми гадно ми е.....просто си мисля колко хубаво щеше да бъде ако можех да върна времето назад....сега сигурно нямаш да бъда сама и тъжна и от4аяна но все пак няма как да знам със сигурност...ако все още бях с него можеше пък и да съм още по зле....няма как да знам.....ама така е,любовта боли...
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    L.A.|NY..|..Miami..|..Philadelphia..|....St. Louis..|.. DC..
    кат мокро и бито маче

Мега фен Аватара на babity
    Нищожна!

hottie
    Guest
    xtreme : предлагам да си сканирам билета до испания, а ти ще сканираш билета от музея, в който ще ме водиш (например)

ЗНачи - Витоша или Пършевица? :P

по темата : ами малко ми се спи, на работа съм и след малко мисля да работя на слънце на терасаската

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Днес е моят ден,ставам на 19 и съм тотално изтрещяла. Идеално се чувствам,готова за купон.Искам днес да се надивея на макссссс Страшно щастлива съм!Ще ходя днес да почерпя колегите ми,после ще имам гости и такааааа.Очертава се адскии ден.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Днес е моят ден,ставам на 19 и съм тотално изтрещяла. Идеално се чувствам,готова за купон.Искам днес да се надивея на макссссс Страшно щастлива съм!Ще ходя днес да почерпя колегите ми,после ще имам гости и такааааа.Очертава се адскии ден.
    mm честит рожден ден пожелавам ти само хубави неща да изпълват живота ти занапред ... ии да си изкараш супер яко неска
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от danielchety
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    mm честит рожден ден пожелавам ти само хубави неща да изпълват живота ти занапред ... ии да си изкараш супер яко неска
    Мерси,много днес ще се потроша хах.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    super
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Улицата
    slun4ice_90 ч.р.д Сичко Най ти пожелавам

по темата: ОФф се така кофти неможах и да се наспъ кат хората абе доста ми е гадно0

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си