- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате? vol.2
След малко ще получа нервна криза!!!
Баааси студа![]()
Прибрах се за 20 мин. уж да се преоблека ама както е тръгнало ще си остана с късия ръкав и тънкото якенцеСамо дано като се прибираме да сме с кола,че иначе ще ми се е*е майката от студ
![]()
![]()
![]()
Иначе как да съм?!
Щастлива естествено![]()
![]()
А и как да не съм?!Вкарах се преди 2 седмици и нещо в един филм с едно момченце ... Сега се чудя дали искам още да съм с него или е по-добре да съм самичка ... Всякаш още не съм готова за нова сериозна връзка
След няколко часа ще се видя с него,ще поговорим на тази тема и ще решим,какво да правим
![]()
Абее общо всето всичко си е ОКЕЙ![]()
ужасно
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
супер кофти ми е![]()
![]()
тъпо, гадно, скучно, тъжно
![]()
![]()
![]()
мноу ми гадно0
и немога да спра да мисла за сладкото ми момиченце, а няма я виждам чак до неделя
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Еееее яд ме е.Уж щяхме да излизаме ся пък няма да излизаме....несериозна работа.
Най-добрата луканка за тебПървоначално написано от x3eme
а ако не спамиш много и кашкавалче
по-здравословно е, вместо никогтин. Кво ще кажеш я?
![]()
по темата : екстра съм
Уф самотно ми е и депресарско ;( Но не от към приятели или смаиество ,а просто искам отново да си имам някой в гойто да се сгушвам ,и който да кара кръвта ми да кипи.... Сега си пускам любовни песни и се депресирам ;(
офф се такаПървоначално написано от Slawi92
и май скоро няя ми мине
![]()
и са неква депресия ме хвана
![]()
![]()
и некви тужни песни слушам и още толко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
на прага на важно решение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми....знам лиПървоначално написано от hottie
.Ае няма да спамя ама за такава сделка трябва и договор да направим иначе нещо може да ме метнеш.Аз предлагам да направим договор и да го подпишем тук пред всички за да не може после да ме шикалкавиш
.
По темата:гледах една комедия и още и се смея.Почва да ми се доспива и май ше лягам скоро.
Много, много изморена.
nicolepcd
еми гадно ми е.....просто си мисля колко хубаво щеше да бъде ако можех да върна времето назад....сега сигурно нямаш да бъда сама и тъжна и от4аяна но все пак няма как да знам със сигурност...ако все още бях с него можеше пък и да съм още по зле....няма как да знам.....ама така е,любовта боли...
I can't stop myself from loving you <3
кат мокро и бито маче
Нищожна!
xtreme : предлагам да си сканирам билета до испания, а ти ще сканираш билета от музея, в който ще ме водиш (например)![]()
![]()
![]()
ЗНачи - Витоша или Пършевица? :P
по темата : ами малко ми се спи, на работа съм и след малко мисля да работя на слънце на терасаската![]()
Днес е моят ден,ставам на 19 и съм тотално изтрещяла.![]()
![]()
Идеално се чувствам,готова за купон.Искам днес да се надивея на макссссс
Страшно щастлива съм!Ще ходя днес да почерпя колегите ми,после ще имам гости и такааааа.Очертава се адскии ден.
![]()
![]()
mm честит рожден денПървоначално написано от slun4ice_90
пожелавам ти само хубави неща да изпълват живота ти занапред ... ии да си изкараш супер яко неска
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от danielchety
![]()
Мерси,много днес ще се потроша хах.
super
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
slun4ice_90 ч.р.д Сичко Най ти пожелавам![]()
по темата: ОФф се така кофти неможах и да се наспъ кат хората абе доста ми е гадно0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори