.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Приятелката ми умира от срам!

...
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Супер фен Аватара на galu6a
    ами вне съм момче ,но ако харесвам вътрешно момичето (в моя случай момчето) не ми пречи колко килограма е
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    В началото ми се стори, че иде реч за отношения, накрая питаш за секс с по-пълно момиче... В крайна сметка целта отношения ли е или секс? Ако е секс с отношения, надали е проблем. Иначе не знам. Индивидуалност!

Ами не съм много сигурна как стоят нещата при тях. Знам само, че е лудо влюбена, а той не е безразличен. Виждаме се рядко, а когато го направим, тя само ми се оплаква какъв слон била. Не искам да мисли така за себе си, трябва да се уважава!...Мерси за отговора Carlos *гуш*

Абе какво значение е .. Пък и 70 кг не са много , зависи и колко е височка .. Но щом тоя пичага я харесва какъе и е проблема .. Или ако толко не се харесва една бърза диетка , стига да има воля
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

за мен пък има зна4ение.. преди сега6ния ми приятел ходех с друго момче, което тежеше малко повече от нормалното .не беше дебел, а просто набит и едър,но въпреки това не изпитвах секскуално влечение към него. Ходихме дълго и все пак не можаах да го направя..

Има мночета, които предпочитат по-пълнички момичета.
    За мен лично (аз съм момиче) момиче, което тежи 70кг. е ПРЕКАЛЕНО пълничко. Ако тя действително се притеснява толкова много смятам, че има какво да направи. Има си диети, има си фитнес зали и т.н. Все пак предполагам, че сте на възраст около 16-18 и не е нормално за тези години момиче да тежи толкова. Вредно е за самата нея. По-добре да се постарае малко повече, а да не се оправдава със здравословни проблеми... Успех на девойката
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Това не е проблем. Само трябва да и се вдъхне доверие

Ми ако беше спряла да се оплаква и да е на диета през това време, можеше вече да е свалила около 10-15 кила и нямаше да има повече поводи.
    Ми безхаберие. Това е мнението ми.
    Аз не бих легнал с мрънкаща спекана дебелана, всичко си зависи от нея
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    In the middle of nowhere
    Щом е проявил някакъв интерес, значи е забелязал килогамите и явно не му пречат да общува с нея, а вече дали има друг тип влечение...то май не сте сигурни и вие с приятелката ти
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Това не е проблем. Само трябва да и се вдъхне доверие
    +мда
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Времето,в което живеем,е триумфа на нездравословния начин на живот,милиони засднали пред компютрите тийнове поглъщат тонове вредна храта,мрънкат,когато ги караш да спортуват,но с удоволствие биха запалили още една цигара,а после защо всеки е дебел респективно болен.

Извини ме,ако възмущението,което изказах,обижда приятелката ти,не знам дали е такава,но за мен 70 килограма за младо момиче са прекалено

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Времето,в което живеем,е триумфа на нездравословния начин на живот,милиони засднали пред компютрите тийнове поглъщат тонове вредна храта,мрънкат,когато ги караш да спортуват,но с удоволствие биха запалили още една цигара,а после защо всеки е дебел респективно болен.

Извини ме,ако възмущението,което изказах,обижда приятелката ти,не знам дали е такава,но за мен 70 килограма за младо момиче са прекалено
    Попринцип цигарите подтискат глада,та ако сте дебелана по-добре изпушете една цигара,отколкото да изплюскате 2-3 ханбургера

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Яна не пуши, дори не е опитвала. И както вече казах, килограмите и се дължат на болест. Асматичка е, при това е тежък случай и трябва да пие лекарства всеки ден, които и слагат килограмите отгоре. Пък и повярвайте, наистина не и личат. Висока е 1.75 и е доста стегната. Въпреки това, всеки си има право на мнение, така че , разбира се, че не се сърдя на никого, задето е изказал своето

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Има мночета, които предпочитат по-пълнички момичета.
    За мен лично (аз съм момиче) момиче, което тежи 70кг. е ПРЕКАЛЕНО пълничко. Ако тя действително се притеснява толкова много смятам, че има какво да направи. Има си диети, има си фитнес зали и т.н. Все пак предполагам, че сте на възраст около 16-18 и не е нормално за тези години момиче да тежи толкова. Вредно е за самата нея. По-добре да се постарае малко повече, а да не се оправдава със здравословни проблеми... Успех на девойката
    Има хора на които само костите им тежат...просто ей така неможете да кажете кое е пълно и кое не!Аз съм 180 см на 14 съм и тежа 65 кг като съм напълно нормално слаба...преди около година и половина бях 175 см и тежах 45 кг като бях слаба напълнях 5 кг,след това още 5(миналото лято) и след като израстнах и станах с 5 см по-висока качих останали просто така.

Ако не ми вярвате ето ви снимка в цял ръст(от вчера е)

http://prikachi.com/files/654454Q.jpg

Така,че от кг не винаги може да се определи дали човек е пълен или не

Иначе кажи на приятелката си да не се притеснява,и че ако приятелят и наистина я обича не трябва да се комплексира от теглото си !

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ми ако беше спряла да се оплаква и да е на диета през това време, можеше вече да е свалила около 10-15 кила и нямаше да има повече поводи.
    Ми безхаберие. Това е мнението ми.
    Аз не бих легнал с мрънкаща спекана дебелана, всичко си зависи от нея
    +1

...

ne , i mejdu dr obi4 kvo e tva ? ne sachtesvuva tokova nechto

Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Ето, намерих нейна снимка на тялото и. Мисля, че никой не би и дал 70 кг., но това си е мое мнение.

http://www.prikachi.com/files/654458B.jpg

Има си всичко. И дупе и гърди и лице (което бтв, тя помоли да изрежа...)
    но май няма самочувствие,има къде,къде по-дебели кифли,които се мислят за много красиви и се чукат с всеки втори.Я и кажи да се стяга

Не ми вярва, аз все и повтарям

ами и аз не съм особедно слаба , но нямам никакав проблем с това,приятелят ми си ме харесва каквато съм и си се възбужда от мен (понякога даже прекалено).така че ако той си я харесва ( обича ) изобщо няма да забележи колко е килограма .

Град
    София
    Хич да не й пука, да хваща пича и да го изчука. Както е казал народът: "За всеки влак си има пътници". Ако момчето я харесва няма какво да се притеснява, а ако не я хареса - да търси друг. Отделен е въпросът дали е здравословно да е с такива килограми.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Не като и е проблем да работи над него то не може само да се яде или там квото прави момчето ако е готино може да си намери по готина ако се обичат да се зимат

Град
    София
    ами да ти кажа, аз лично съм от мъжете които предпочитат мацката да има "месце" преди доста време ходих с една мацка, която беше много слаба и винаги след секс всичко ме болеше и сто процента имах по някоя друга синка.

от тогава спазвам максимата: мъжете не сме кучета, че да гоним кокали

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana

Попринцип цигарите подтискат глада,та ако сте дебелана по-добре изпушете една цигара,отколкото да изплюскате 2-3 ханбургера
    Не е вярно точно за 10-15 минути подтискат глада хах...Гокато пушач спре да пуши тогава му се открива апетита,защото гледа да замести с нещо никотина...А по темата и кво кът момичето е 70 килограма?Аз познавам едно дето 90 ама момчетата и тичат подир гъза..Зависи тя как се държи и дали се харесва,защото ако тя не се харесва,тогава кои?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си