.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Абе трябва да е по-самоуверена , нищо и няма!
    Аз съм момче и съм 177 и тежа 74кг , зависи колко е виска но не мисля , че са и проблемни , поне според снимката

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Абе какво значение е .. Пък и 70 кг не са много , зависи и колко е височка .. Но щом тоя пичага я харесва какъе и е проблема .. Или ако толко не се харесва една бърза диетка , стига да има воля
    Айде бе ..не са много .. каквото И ДА ГОВОРИТЕ НИКОГА НЕ БИХТЕ СПАЛИ С ПО ТЕЖКА МАДАМА ОТ ВАС !!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Ето, намерих нейна снимка на тялото и. Мисля, че никой не би и дал 70 кг., но това си е мое мнение.

http://www.prikachi.com/files/654458B.jpg

Има си всичко. И дупе и гърди и лице (което бтв, тя помоли да изрежа...)
    Я да не се филмира бе... явно има мнооогоо тежък кокал...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

• Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Град
    В сърцата на хората.
    "Приятелката ми умира от срам!" - Отиваш до най-близката аптека и питаш за лекарство за против СРАМ!

Съвсем случайно ги затворете в една стая за по-подължително време и те ще се "оправят"
    Подай ръка братле
    и аз ще подам ръка на тебе
    знаеш ли кое е най-голямото бреме на новото време,
    че никой вече не му дреме
    за човека до него
    Живеем самотни в клетката на собственото си его

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    "Приятелката ми умира от срам!" - Отиваш до най-близката аптека и питаш за лекарство за против СРАМ!
    Хъ, казаха ми, че е направо за операция
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Абе какво значение е .. Пък и 70 кг не са много , зависи и колко е височка .. Но щом тоя пичага я харесва какъе и е проблема .. Или ако толко не се харесва една бърза диетка , стига да има воля
    пише че има проблем поради който не може да отслабне следователно и диета няма да и помогне

Цитирай Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
    пише че има проблем поради който не може да отслабне следователно и диета няма да и помогне
    За да има хубаво тяло, човек не трябва да яде по 1 ябълка на ден докато остане жив скелет, а трябва да спортува.След като и се налага да приема повече захар, да почне да тренира нещо.Ако не се изразходва, тая енергия се превръща в мазнини.С оплаквания няма да се променят нещата има фитнес зали за тая работа.
    Now we'll always see the light, through the darkness of the night.
    Be your shelter when the storm is in your heart...

Град
    Sofia
    Според мен, когато момичетата си вглъбят, че са дебели (и най-вече тези, които всъщност не са, защото и това го има - да им се чудя на тия момичета ) нищо не може да ги разубеди , въпреки това водя люта битка и ги разубеждавам Тези техни мисли много им вредят и затова ядат по една ябълка на ден, а после се чудят защо им е лошо Така че момичета по-леко с вманиачаването на тема килограми, а на тези, които не ги броят нон-стоп евала. А относно наистина пълните момичета просто е нужен спорт и без шоколади и всички останали сладки неща, ама т'ва е положението.

Супер фен Аватара на pinki
    Аз пък въобще не я намирам за дебела, даже си е супер нормална! Има си всичко и не и е в излишък!!!!!!!!! И сори ама да не би на челата ни да пише колко кила сме ?! Не всички живеят с френски манталитет "90-60-90", не вс могат да са по 50кила и по-важното тези 50 кила да им стоят добре !!!!!!!!! Всичко е прекалено относително! Както някой по-горе беше писал, че е 177см 46кг, така и аз ще напиша, че съм 173см 65кг и се чувствам повече от перфектно! Никой до сега не ми е давал 65кг . И това момиче от където и да го погледна не бих му дала реалните килограми! Така, че престанете като чуете някаква по-голяма цифра килограми да започвате с шибани коментари от рода на: "да поотслабне 10-15кг", "аз НИКОГА не бих спал с дебелана" и прочие ! Не се знае какво ще ви сервира живота! 90% от хората в този форум имат изкривено виждане за определенията нормален, пълен и дебел и жалкото е, че не само в този форум! Ако щете ставайте анорексици живейте си във вафия "перфектен свят", но не повличайте с вас др хора

P.S. съжалявам обаче ми кипна нещо... Та по темата: момичето изглежда добре Кажи и да си избие от главата глупостите, които вероятно някоя надута кифла и е втълпила И и пожелавам да е мн щастлива с любимия си :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Хъ, казаха ми, че е направо за операция
    в такъв случай и кажи да се гръмне...
    щом толкова много се ненавъжда, друго спасение няма
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си