- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ХАРИ ПОТЪР / ЗДРАЧ
Прочела съм всички книги ХП и 2 на Здрач...
Определено ХП.
Така...към автора на темата
Зле си мой човек отиди питай джипито за нови успокоителни
И двете ги харесвам еднакво, чела съм всичките здрач и всичките хари потър...
потър си е класика
и няма какво да се говори...
Книгите и ХП , и Здрач са страхотни и са едно от любимите ми, но филмите ХП на мен лично не ми харесват, а Здрач е готин , но не повече от книгата.
Първоначално написано от Jumbie483
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Много го хвалиха този Здрач.Реших аз да го гледам и какво стана,пълна боза.Само главния герой е адски готин другото ммн зле.Направен е за момичета на възраст 8-13 който все още вярват в приказката за принца на белия кон.Харито потър никога не съм го харесвала![]()
Не съм гледала филма и книгата не съм я чела.Нямам и намерение - не си падам по тоя тип случки.А на Петърчо му мина модата.
Здрач.. Много се зарибих.
А ХП-то съм гледала филмите и ми харесват, но здрач повече..
Не мога да разбера някои хора защо трябва да бъдат толкова злобни и дребнави??![]()
Ясно,на едни им харесват тоя тип филми и поредици,а на други-не,ама защо тия,които са "против" трябва толкова много да плюят другите?Не смятам,че ще им е особено приятно,ако с тях постъпват по тоя начин...![]()
Освен това тая тема Хари Потър vs. Здрач вече така брутално затъпяяяя...
Спред мене,и книгите и филмите нямат нищо общо за сравнение,и ми е много интересно какво става,ако "случааайно" някой харесва и двете...чудо на медицината ли е?![]()
И двете поредици са много яки,и двете имат много фенове и естествено много врагове,така чеее...
А иначе на мене ми харесват и филмите и книгите,защото са различни и интересни,но моля,пишещият след мен да не ме обяви за някакво безмозъчно същество и да ми каже най-мъдро да чета класики и т.н.Не трябва да се съди от 10 изречения в един форум,а и за всеки влак си има пъници (невероятно клише)
![]()
Добре .. съветвам те наай-мъдро да четеш класики .. а не лайна![]()
в анкетата що няма " и 2те са лайна "
Не съм искала да съм оригинална ..Първоначално написано от MovieGirl
сериозно си говорех
ами добре,ама за какво го правиш???не ме познаваш,не знаеш какви книги съм чела...
![]()
???
Ми не искам и да знам .
Малко ме вълнува .
Но пък по пътя на логиката със "Здрач" си представям какво е възможно наистина да си чела .
Оле аман от комплексирани пубери !
Ще оставя критиките си към Хари Потър,
именно защото не съм толкова малоумна
да тръгна да убеждавам хората какви са книгите,
при положение,че всеки има свой начин на виждане!
Аз не съм ГОООЛЯМ фен на Здрач, ама вие Големите
умници на какво искате да се радва младеща – НА ЧАЛГАТА и големите ЦИЦИ ли ? Какво значение има колко ниско бюджетен бил филмът или каква боза е – това е нещо което всяко хлапе преминава ,приблизително на романтика – Да обичат се , Да Едуард е красив …. какво още по дяволите? .. да мания стана , ама тези които не харесват Потърчо ходят ли да го плюят ??
НЕ именно защото всеки с вкусът си ПОДЯВОЛИТЕ спрете като малките деца да се приказвате небивалици и да се правите на великите разбирачи ! Всяко хлапе независимо дали е пъпчасал пубер или не има право да си изживее тези неща по свой начин - ако едни искат фантасмагориите на Потър с пръчки и магийки да го направят,а тези които им харесва нещо в дози по романтично знаят къде да го намерят !
и ще помоля феновете на Здрач да не ми пишат ЛС -та![]()
Здрач не съм го гледала, но по отзивите ми изглежда на пълна боза.
Хари Потър пък много го обичам честно казано.. едно такова детско ми е.. абе кефи ме. Като малка бях запалена по разни вещерски неща, та сега Харито ми напомня за като бях мъничка /сега нали съм голяма... ;дд/ (:
Абе, мамка му, с тоя Едуард ще ме накарате да гледам Здрач! :Д