.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Нокиа Н73

Нокиа Н73

Искам да питам някой имал ли е Нокиа Н73 щото смятам да вземам 1 втора ръка за 90 лв имайте в пред вид че панела не е в добро състояние и май ще се наложи да го сменям които оригинален е към 70-80 лв ? Моля за отговори че трябва бързо да решавам.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия

Аз не бих си взел

А ся чатих с момчето се отказа ае ебал съм го имам Самсунг У700 и общо взето не ми трябва нов телефон.Самсунга поне според мене по нищо не отстъпва на нокиата е отстъпва по мн малко неща но пък има и плусове които нокиата няма... Моля да се изкажете какво мислите и модераторите след това да заклучват темата ; )

За 90 лв си е оферта, но ако не даваш повече пари.
    Но не сменяй панела - ще съжаляваш. Това е телефон, който трябва да се пази (панел, капак за камерата, джойстик, а щом не е в цветъщо състояние рискуваш)
    За тия пари, дето имаш 90 + 80 = 170 лв щом ще е Нокиа си купи 5310 музикален.
    Или 6120, ако искаш операционна система.
    Не ти знам замисъла.
    Или 5320 хем музикален, хем с операционна система.
    Говорим за 2-ра ръка.

Как можа да го срваниш, ама точно със Самсунг Ю700...
    Доста повече +ве има Нокиата като цяло, а са на 1-на цена. Ти си знаеш де
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Вярно си е , голям риск е .Примерно аз скоро от един от моя клас си взех за 30 лв.К-750 (Сони Ериксон) .Панела още несъм го сменил , но като цяло си е екстра ... та за тва тряя да знаеш какво го е прайл предния собственик и примерно да ти го даде за седмица ,пробно да идиш дали има ядове или само външно е зле
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си