С дифузер ще стане намачкана! Няма да има нищо общо със снимката! Както каза GerYy с дебели ролки за коса или маша! Обаче ако косата ти е къдрава или начупена по-добре предварително да я изправиш! Така стои по-... не знам някак си по добре. Поне аз преди да се къдра си я изправям!
-Без Да Я Изправяш: Измиваш си косата, подсушаваш я малко с хавлията, слагаш пяна, сушиш я със сешоар и я оставяш леко влажна. Взимаш си средно дебели или дебели ролки и ги навиваш.
Кичурите до лицето (ако си без бритон) или бритона се навиват настрани, всмисъл не като останалата коса - хващаш кичур и навиваш нагоре! Не знам дали с ролките ще се получи като при машата, може да пробваш предварително и ако не застане като на снимката може да си оформиш само бритона с маша! Взимаш машата и навиваш бритона, но не нагоре а настрани - машата трябва да стои успоредно на лицето, не знам дали ме разбираш!
- С Изправяне: Почти същото. Измиваш си косата, подсушаваш леко, слагаш пяна, изсушаваш си косата ИЗЦЯЛО и се изправяш! След това много малко напръскваш с вода или преди да навиеш всеки кичур с ролките го напръскваш с лак!