Цитирай Първоначално написано от neznaesh
Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
Ако наистина го обичаше и искаше да си с него нямаше да ги правиш тия неща и щеше да ти пука за него!
Съгласна съм с това мнение. И ще ти дам личен пример - аз пуша и това не винаги се е харесвало на приятелите ми. Обаче винаги съм била на принципа "Като не му харесва, или да се примири, или да трси вратата.." Не допусках никакъв компромис. Обаче срещнах бившия ми приятел, който също беше против цигарите. Не ми го натякваше, не ми поставяше ултиматуми да спра. Аз обаче сама се отказах, защото го обичам. Та идеята ми беше.. прецени до каква степен са силни чувствата ти и до колко си склонна да се откажеш от вредните навици. На всичкото отгоре казваш, че ти е безинтересно. Когато правиш нещата напук, любовта не върви добре..

ами и аз искам да ме остави сама да се откажа ама той неще....а и се отказвам и аз пушех и се отказах заради него и така,но казах че чак са виждам че не мие интересно чак са и мисля че след време сама ще разбера от какво да се откажа и мисля че битрябвало да помисли и малко той че не мие лесно и такам