- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте съвет!
Охх Хораа направо ше се гръмна..наште са много взискателни на тема пазаруване и надали някога биха ми взели кецове на Converse например,щом струват над 50 лв. А аз адски мн. искам такивааОня ден влизаме в един магазин на Benetton и аз гледам-адските гуменки,но понеже баха 59 лв. баща ми едва ли не ме издърпа от магазина...Ама как да им кажа,че хубави обувки/поне според мен/тряя да са маалко по-скъпи..не казвам,че едни гуменки на Mat Star също няма да издържат толкова,колкото и другите,обаче не ме кефат толкова.Ама от друга страна и те са прави..защото аз изобщо не пазя обувки и в рамките на 1-2 месеца съсипвам чисто нов чифт..а за 7лв. струващи гуменки няя се ядосат,но за 59-определено... и все пак искамм такива..кажете ко да праа плс!
![]()
If you want something,you've got to fight for it in this world.
/Eminem/
Като се хванеш да бачкаш някъде и разбереш какво е да си изкарваш парите - тогава ще си ги купиш.. ; )
Семейния бюджет ли не ви го позволява или просто вашите мислят,че не е нужно да се дават толкова пари???
Да ти кажа кецове на Converse може да си купиш втора ръка,не е особено приятно,но ... Пък и ако попаднеш на някое скрито магазинче с крадени стоки 100% ще си намериш чисто нови за 20,30 лв. , че и по-малко.![]()
"..защото аз изобщо не пазя обувки и в рамките на 1-2 месеца съсипвам чисто нов чифт..а за 7лв. Те тея обувки от 7 лева сигурно не се износват за толкова кратко време защото ти си "палачорка" , ами може да е и защото са толкова евтини и некачествени че могат да издържат само толкова.И като се замислиш няма смисъл през 3 месеца да си купуваш нови обувки,ами по-добре да си купиш едни хубави и качествени например за 50лв. и да можеш да ги ползваш година или две.
А пък иначе и при мене е д/г така.За 60-100лв. биха ми купили обувки или нещо др(е,при блузките и кустюмите може и повечко) Но имам един гаден случай. Аз,мама и доведения ми баща бяхме излезли и влязохме в някакъв магазин.Там видяхме едно доста хубавичко яке и доведения ми баща попита колко струва.Продавачката му каза 250лв. и той и мама изведнъж някво учудено гледат и "аууууу" тя продавачката каза че било някво яке на D&G ама...и излязохме от магазина.
Принципно всеки бяга от "дебелите" цени. Малко са хората, които имат възможноста да купят качествена дреха или обувка.. или стока като цяло.. Всеки гледа да си вземе нещо евтинко и да се радва, че уж е направил правилния избор, а всъщност тази стока му излиза дори по-скъпа.. или поне дава пак толкова пари, колкото е можел да даде първоначално за нещо скъпо.. Но има случаи, и където евтините стоки си издържат доста време.. Примерно веднъж си бях взел едни обувки - много симпатични.. добре си изглеждаха.. та бях си ги купил за 7 лева и точно тези обувки са си здрави и досега.. а са ми от миналата зима.. единствената причина, поради която не ги обувам, е защото имам нови..