- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Разликата между N73 и N73 ME ?
Случайно някой да знае каква е разликата между Nokia N73 i N73 Music Edition ?
Абе и аз така си помислих ама някакси не се усеща разлика...
software е различен, заряда на батерията ти заминава доста по бавно при слушане на музика
звукът е абсолютно еднакъв
Raise your fist!
МЕ-то е винаги черно.
Дясният лъскав бутон на белите/сивите отваря меню за бърз достъп и е нарисуван ромб, а на черните МЕ е нотка и отваря плеъра.
МЕ-то поддържа 4 гб карта памет
МЕ-то има по-различни теми - заводската е зелена
МЕ-то има съвсем малко по-бърз софт
Всичко друго е еднакво, дори батериите.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
lol, да им сера тогава на "музикалният телефон"
Nokia N73 + Data кабел + диск със синхронизиращ софтуер = 333.00 лв.
NOKIA N73 Music Edition 2gb-НОВ 24м ГАРАНЦИЯ = 385.00 лв.
Това можах да намеря :Д
Бтв в сайта на нокия пише, че 5310 има бутон за камера и автофокус а той в действителност няма... WTF ?!
А може ли да намериш нова нокия Н90 ? и колко пари е ?
N73 има само МЕ вече.
Другите са спрени отдавна, просто се изчистват наличности на склад.
Фактически и Н73 чиста можеш да смениш софт-а и да е с на Н73 МЕ
Мен бялата ме кефи най-много.
Н73 има не само дата кабел в комплекта, тия бонуси и +ве са ми нм смешни.
Н90 вече само в сънищата или 2-ра ръка.
5310 ги няма тия екстри, да
То щом няма плаващ бутон (аз така му казвам) специален за камерата да речем, че трябва да забравите за автофокус. Досега не съм срещал изключения май![]()
Само да вметна - ако ще е за снимки и мултимедия - Н73 (МЕ). Ако ще само заради О.С.-то по-добре Е51 или 6120
Сетих се, че МЕ-то има карта памет в комплекта 2 ГБ, а чистата със 128 мб дойде при мен![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тея цени от къде ги мътите?Първоначално написано от TheBlackStranger
Този вече яко стар телефон от 06-та година по 260 лева с мин. 2 години гаранция вече върви нов ME-то...