Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
авторе .. я се замисли ако се чувстваше жена а беше мъж или обратното ... няма ли да искаш да станеш обратното ...? както има хомосексуални и хетеро сексуални така има и транссексуални ... не че го възприемам за нормално но никой не може да ти забрани да бъдеш тва което искаш
Замислям се. А ти не мислиш ли, че има ПРИЧИНИ за тези психични/физични отклонения. Това е като вредна еволюция, защото се увеличават. Ние не им забраняваме да са такива каквито са - резултат от биологично увреждане предизвикано от родителите или други индивиди. Ще се примеря с това какъв съм и ще видя, че всеки пол си има ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ... Има и метросексуални има и бисексуални. Може да искам да съм убиец! Нямат ли право да ми забранят? Май имат =). Освен това по-твоята логика без морал/норми след време представи си, че почнат двуполови или без полови органи да се раждат. И какво операция и готово? Хората гледат как да се месят в природата вместо да се концентрират върху причините. Избягват истината/факта, че хората имат много нестандартен начин на живот. Представи си, че си пушач и сърцето ти се скапи. И трябва от друг да взимаш. Ами нали ти си си виновен. Не е ли малко нагло да взимаш от друг като имаш проблем, който ти си си предизвикал сам. Защо не се грижеш за себе си като не пушеш, а накрая като стане въпрос за смърт искаш ново сърце? И тези операции са до някъде неправилни понеже са по-спокойни хората, че ако им се скапе нещо ще си го сменят разбираш ли?! В конкретния случай проблема се предава генно и понеже не са виновни, че така са се родили искат операции да им се правят. Генно стават тези неща, а когато се придобиват тогава не следва ли, че те са си виновни. Здрави индивиди искат да си сменят пола. Ами има си природа и прекалено я променяме последните 100 години. Аз нямам ли право да искам НОРМАЛЕН ЖИВОТ? Не на всякъде да се напълни с всякакви странни хора... Някои от тях имат и други психологични отклонения. Прекалено свобода на избора искаш ти и хората с твоето мнение. А едновременно се дразниш от многото разлики. На кой му харесва, че има хомо, би, транс и няма да имаш нищо против още 5-10 такива видове да се появят след време понеже и няма висчки да имат възможност за такива операции... А с тези промени/свободни дейности след време ще се появят такива хора... И няма да знаеш гаджето с което излизаш каква е. Може да те излъже разбираш ли и накрая хоп - ДВУПОЛОВА ;D.