- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Като сте религиозни...
Да и аз съм се променил, но не може на вярващите толкова много години да им замине чувството за морал. Просто не го вярвам. Искам да ги накарам да си изкажат мнението. В този случай ги подкрепям за моралаПървоначално написано от Kman
. Но тази промяна на мислене при малко хора след време води до Хаос. Все още има доста случаи на расизъм породени от скинъри. Остава ни само и убийци на хора сменили си пола да има. Обществото няма да иска такива хора и съответно не трябва да има. Какво толкова дали ще си жена или мъж?
![]()
![]()
Това е като напълно да имаш липса на самочувствие и да си милиш, че няма да преуспееш с дадения пол. Глупаво разсъждение е това!
Nam3less3 щом има хора, които не го искат можеш да ГО ЗАБРАНИШ! Нима нямам право да изкажа моето несъгласие? И не става въпрос само за религията, а като цяло за естественото. За това, че минаваме извън границите на нормата. Има предостатъчно проблеми и то много сериозни. Гейове, лесбийки, двуполови, мазохисти, психари и какви ли още не. Остава ни само народа да приеме да има и безразборни смени на половете и умишлено дори двуполови хора...
Ако се направи гласуване едва ли над 50% биха приели тези операции като нещо нормално. Общият вот трябва да е от значение. Не няколко глупави политици да приемат това и да се смята, че целият народ е съгласен. Мисълта ми е, че до нищо добро няма да доведе това!