.
Отговор в тема
Страница 17 от 78 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1945
    Цитирай Първоначално написано от EmilyGoesToJail
    на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я е** ужасна е ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите
    Оу, колко си умен!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на xoxi
    Хай ви, аз съм новаче тук
    За какво си говорите ?
    Някой прочете ли вече книгите ?
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    За какво си говорите ?
    мм дам аз да ти на коя си :P

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    За какво си говорите ?
    мм дам аз да ти на коя си :P
    аз съм до Breaking Dawn, 28-ма глава :P
    какво мислиш за тази книга ?

емии интересна е,но е много предсказуема :P инъче ми харесва,като е замисля май само 2та и 3та са скучни донякъде,но 1ва и 4та са яки,макар че и 2та ми харесва,само в началото и в края аа какво точно става сега където си ти,че не помня

Мега фен Аватара на xoxi
    Алис вижда, че Волтури идват
    И мен май само първата и тази ми харесват..
    Аз исках Джейк да бъде с Бела.. а то какво стана..

да бе тя да не е педофилка той е по-малък от нея,освен това като ги сравниш по характер с Едуард как може да предпочиташ Джейк,вярно че е сладур ама....

Цитирай Първоначално написано от EmilyGoesToJail
    на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я е** ужасна е ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите
    Скъпа,знаеш ли,че проявяваш завидна интелигентност....Но все си мисля,че истинското име на Криститен е Кристен Или аз греша,или пресата лъже,или въпросната Криститен е китайка ?Когато прочетох първата част,така и не споменаха името Едуърт....Или аз чета неправилно,или ти си нямаш никаква идея от замисъла на романите...Сигурна съм,че са ти ги разказали накратко,колкото да схванеш сюжета......НО,ти така не си го разбрала,защото,ако беше прочела книгите щеше да напишеш Едуард,а ако не Кристен,поне Кристин...Просто преди да обиждаш се научи да пишеш грамотно и не слизай по-долу от ничие достойнство,защото си слязла толкова ниско,че когато "Eдуърт" те види,със сигурност няма да те хареса...Когато идваш от никумо неизвестна държавица от 7 милиона,с най-известен квартал Бояна,все си мисля,че Едуърт няма да е чувал това име...Но не забравяй,че той има милиони фенове и доста пари и хич не му пука какво мислиш...Но както знаеш всички сме чували за Холивуд,но боже....Бояна е толкова известен квартал,че Робърт може да си купи 10 къщи,а ти-кварталната курвичка,никога няма да видиш Холивуд...А ако греша,извинявай,но ти винаги ще си останеш в кафето и ще мечтаеш някой ден,ако не е Ник Джонас,поне да са Бахамите...Накратко-не обвинявай хора,достигнали повратна точка в кариерата си и не ги съди за филмите,а за живота им.. Също така,не ругай човек,който не познаваш....

да бе тя да не е педофилка той е по-малък от нея,освен това като ги сравниш по характер с Едуард как може да предпочиташ Джейк,вярно че е сладур ама....
    Този Тайлър-Джейкъб ми изглежда леко противен....Единственото,ко то искам Робърт да направи е да се подстриже и да си оформи веждите.....Както е във филма...Тогава ще стана негова законна съпруга...

Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Този Тайлър-Джейкъб ми изглежда леко противен....Единственото,ко то искам Робърт да направи е да се подстриже и да си оформи веждите.....Както е във филма...Тогава ще стана негова законна съпруга...
    мм според мен е много по-сладък от Робърт,и той е готин но не чак толкова колкото се прехласвате по него всички...според мен просто ви хаерсва ГЕРОЯ ЕДУАРД (и на мен ми харесва де) и от там си мислите че Робърт е страхотен....как така никой не вдигаше толкова пара като участва в Хари Потър..просто тогава не играеше главна роля и не беше толкова гримиран,за това никой не го забеляза,а сега като е главния герой всички се влюбиха в него..освен това според мен е много по добре с дълга коса,отколкото с къса и зализана нанякъде,а за веждите съм съгласна,макар че те и във филма не са кой знае колко оформени...колкото до Кристен-сладка е,но не ми харесва как си изигра ролята като Бела в Здрач,в Новолуние може да е по-добре нз,но в Здрач на някои места е супер неадекватна...не ми направи добро впечатление с тази си игра,според мен биха могли да намерят и по свестна актриса,но нз коя...пак казвам,че нямам нищо против нея,да не ме нападаш че гледам-голяма си и фенка

Да,исках да кажа,че изобщо не ми допада Робърт....Едуард е типичен-има го само в приказките...Докато Джейкъб го срещаш навсякъде...А магията на филма идва от нереалистичния и ужасно загадъчен герой,който е твърде невъзможно да срещнеш и да те обича вечно...

Да,исках да кажа,че изобщо не ми допада Робърт....Едуард е типичен-има го само в приказките...Докато Джейкъб го срещаш навсякъде...А магията на филма идва от нереалистичния и ужасно загадъчен герой,който е твърде невъзможно да срещнеш и да те обича вечно...
    \/ донякъде съм съгласна
    http://twilight.foromotion.net/index.htm <- форум само за Здрач е :P

Аз пък да ти кажа да влезещ в http://www.teenchoiceawards.com/ и да гласуваш за "Здрач"....Регистрацията е 20 секунди...Ако искаш,не си длъжна..."Здрач" има най-много номинации

Мега фен Аватара на xoxi
    Лелеее как може да не харесвата Джейк
    Мен в четвъртата книга мааалко ме дразни с това си държание, но пък в предишните беше страхотен.
    Хм.. предпочитам топлото пред студеното
    А във филма.. Тейлър.. ем определено си представях Джейкъб като нещо такова.. Много добре си изигра ролята момчето.. Дългата коса му отива повече от късата

А относно това Бела дали е педофил Ем поне разликата между Бела и Джейк е по-малка от тази между Бела и Едуард

Лелеее как може да не харесвата Джейк
    Мен в четвъртата книга мааалко ме дразни с това си държание, но пък в предишните беше страхотен.
    Хм.. предпочитам топлото пред студеното
    А във филма.. Тейлър.. ем определено си представях Джейкъб като нещо такова.. Много добре си изигра ролята момчето.. Дългата коса му отива повече от късата

А относно това Бела дали е педофил Ем поне разликата между Бела и Джейк е по-малка от тази между Бела и Едуард
    ОМГ!!!Бела не е педофил....Вие разликата от 3-4 години си мислите,че е цяла вечност...То някои се женят за по-възрастни с 10 години

навсякъде където видях Здрач гласувах за него
    Джейк ми харесва повече с къса коса
    иии според мен не изглежда добре момичето да е по-голямо от момчето :P :P

Мега фен Аватара на xoxi
    JustLikeHeaven ама аз не съм казала, че Бела е педофил
    Просто unicorn_f спомена нещо и за това

Ааааа,предпочитам Б+E,отколкото Б+Д!

Мега фен Аватара на xoxi
    Че той Джейк изглежда ли по-малък..
    Нали двамата с Бела играха на една игра и си даваха години.. Джейк беше доста по-напред от нея

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз попринцип и двамата ги предпочитам заедно.. Само, че дългата коса, височината и топлината на Джейкъб ме грабнаха

Аз попринцип и двамата ги предпочитам заедно.. Само, че дългата коса, височината и топлината на Джейкъб ме грабнаха
    Мен ме грабна красивият Едуард Джейкъб го харесвам като приятел,ама Едуард......Хммм

ии аз предпочитам Б+Е
    JustLikeHeaven ти май нещо мн се вживяваш в историята

Мега фен Аватара на xoxi
    ии аз предпочитам Б+Е
    JustLikeHeaven ти май нещо мн се вживяваш в историята
    Е няма лошо да се вживява момичето
    Аз имам един приятел, който е грамаден.. над 1,90.. Познаваме се от интернет, но си го представям на живо да е един такъв топличък и мекичък Та дам.. както казвах - няма лошо...

мии нзз като чета какво чувства като е с Едуард ми става мн яко и искам да са заедно,като чета като е с Джейк как се чувства той пак ми става яко и искам да е с него ама няма как...тряа да е един тя избра Едуард и аз бих избрала с него :P

Какво като се вживявам...Вие като сте влюбени,мислите само за момчета....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си