- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Оу, колко си умен!Първоначално написано от EmilyGoesToJail
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Хай ви, аз съм новаче тук![]()
За какво си говорите ?
Някой прочете ли вече книгите ?
И спря да се върти за миг земята..
мм дам аз да ти на коя си :PПървоначално написано от xoxi
аз съм до Breaking Dawn, 28-ма глава :PПървоначално написано от unicorn_f
какво мислиш за тази книга ?![]()
емии интересна е,но е много предсказуема :P инъче ми харесва,като е замисля май само 2та и 3та са скучни донякъде,но 1ва и 4та са яки,макар че и 2та ми харесва,само в началото и в краяаа какво точно става сега където си ти,че не помня
![]()
Алис вижда, че Волтури идват![]()
И мен май само първата и тази ми харесват..
Аз исках Джейк да бъде с Бела.. а то какво стана..![]()
да бе тя да не е педофилка той е по-малък от нея,освен това като ги сравниш по характер с Едуард как може да предпочиташ Джейк,вярно че е сладур ама....
Скъпа,знаеш ли,че проявяваш завидна интелигентност....Но все си мисля,че истинското име на Криститен е КристенПървоначално написано от EmilyGoesToJail
Или аз греша,или пресата лъже,или въпросната Криститен е китайка
?Когато прочетох първата част,така и не споменаха името Едуърт....Или аз чета неправилно,или ти си нямаш никаква идея от замисъла на романите...Сигурна съм,че са ти ги разказали накратко,колкото да схванеш сюжета......НО,ти така не си го разбрала,защото,ако беше прочела книгите щеше да напишеш Едуард,а ако не Кристен,поне Кристин...Просто преди да обиждаш се научи да пишеш грамотно и не слизай по-долу от ничие достойнство,защото си слязла толкова ниско,че когато "Eдуърт" те види,със сигурност няма да те хареса...Когато идваш от никумо неизвестна държавица от 7 милиона,с най-известен квартал Бояна,все си мисля,че Едуърт няма да е чувал това име...Но не забравяй,че той има милиони фенове и доста пари и хич не му пука какво мислиш...Но както знаеш всички сме чували за Холивуд,но боже....Бояна е толкова известен квартал,че Робърт може да си купи 10 къщи,а ти-кварталната курвичка,никога няма да видиш Холивуд...А ако греша,извинявай,но ти винаги ще си останеш в кафето и ще мечтаеш някой ден,ако не е Ник Джонас,поне да са Бахамите...Накратко-не обвинявай хора,достигнали повратна точка в кариерата си и не ги съди за филмите,а за живота им..
Също така,не ругай човек,който не познаваш....
Този Тайлър-Джейкъб ми изглежда леко противен....Единственото,ко то искам Робърт да направи е да се подстриже и да си оформи веждите.....Както е във филма...Тогава ще стана негова законна съпруга...Първоначално написано от unicorn_f
![]()
мм според мен е много по-сладък от Робърт,и той е готин но не чак толкова колкото се прехласвате по него всички...според мен просто ви хаерсва ГЕРОЯ ЕДУАРД (и на мен ми харесва де) и от там си мислите че Робърт е страхотен....как така никой не вдигаше толкова пара като участва в Хари Потър..просто тогава не играеше главна роля и не беше толкова гримиран,за това никой не го забеляза,а сега като е главния герой всички се влюбиха в него..освен това според мен е много по добре с дълга коса,отколкото с къса и зализана нанякъде,а за веждите съм съгласна,макар че те и във филма не са кой знае колко оформени...колкото до Кристен-сладка е,но не ми харесва как си изигра ролята като Бела в Здрач,в Новолуние може да е по-добре нз,но в Здрач на някои места е супер неадекватна...не ми направи добро впечатление с тази си игра,според мен биха могли да намерят и по свестна актриса,но нз коя...пак казвам,че нямам нищо против нея,да не ме нападаш че гледам-голяма си и фенкаПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Да,исках да кажа,че изобщо не ми допада Робърт....Едуард е типичен-има го само в приказките...Докато Джейкъб го срещаш навсякъде...А магията на филма идва от нереалистичния и ужасно загадъчен герой,който е твърде невъзможно да срещнеш и да те обича вечно...
\Първоначално написано от JustLikeHeaven
/ донякъде съм съгласна
http://twilight.foromotion.net/index.htm <- форум само за Здрач е :P![]()
Аз пък да ти кажа да влезещ в http://www.teenchoiceawards.com/ и да гласуваш за "Здрач"....Регистрацията е 20 секунди...Ако искаш,не си длъжна..."Здрач" има най-много номинации![]()
Лелеее как може да не харесвата Джейк![]()
![]()
Мен в четвъртата книга мааалко ме дразни с това си държание, но пък в предишните беше страхотен.
Хм.. предпочитам топлото пред студеното![]()
А във филма.. Тейлър.. ем определено си представях Джейкъб като нещо такова.. Много добре си изигра ролята момчето.. Дългата коса му отива повече от късата![]()
А относно това Бела дали е педофилЕм поне разликата между Бела и Джейк е по-малка от тази между Бела и Едуард
![]()
ОМГ!!!Бела не е педофил....Вие разликата от 3-4 години си мислите,че е цяла вечност...То някои се женят за по-възрастни с 10 годиниПървоначално написано от xoxi
![]()
навсякъде където видях Здрач гласувах за него![]()
Джейк ми харесва повече с къса коса
иии според мен не изглежда добре момичето да е по-голямо от момчето :P :P
JustLikeHeaven ама аз не съм казала, че Бела е педофил![]()
Просто unicorn_f спомена нещо и за това![]()
Ааааа,предпочитам Б+E,отколкото Б+Д!Първоначално написано от unicorn_f
Че той Джейк изглежда ли по-малък..Първоначално написано от unicorn_f
![]()
Нали двамата с Бела играха на една игра и си даваха години.. Джейк беше доста по-напред от нея![]()
Аз попринцип и двамата ги предпочитам заедно.. Само, че дългата коса, височината и топлината на Джейкъб ме грабнахаПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Мен ме грабна красивият ЕдуардПървоначално написано от xoxi
Джейкъб го харесвам като приятел,ама Едуард......Хммм
![]()
ии аз предпочитам Б+Е![]()
JustLikeHeaven ти май нещо мн се вживяваш в историята![]()
![]()
Е няма лошо да се вживява момичетоПървоначално написано от unicorn_f
![]()
Аз имам един приятел, който е грамаден.. над 1,90.. Познаваме се от интернет, но си го представям на живо да е един такъв топличък и мекичъкТа дам.. както казвах - няма лошо...
мии нзз като чета какво чувства като е с Едуард ми става мн яко и искам да са заедно,като чета като е с Джейк как се чувства той пак ми става яко и искам да е с него ама няма как...тряа да е един тя избра Едуард и аз бих избрала с него :P
Какво като се вживявам...Вие като сте влюбени,мислите само за момчета....![]()