.
Отговор в тема
Страница 44 от 78 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1945
    Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Много ги мразя тези абсолютни мании като "Здрач" и "Хари Потър". Вместо да ме накара да гледам въпросния филм, ме отегчава и ме стимулира да не си го пускам.
    ми не ги гледай. тва си е твой проблем

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    ^ Просто вече почва да се получа положението, че обществото ми набива "Ти ще си най-големият глупак, ако не си го гледал". Ами не ми е приятно, не съм длъжен да го гледам. Филмът може и да е хубав, но мразя истериите, а точно този филм е една голяма истерия, има далеч по-качествени неща, но тях никой не ги споменава. Може би, защото не ги и разбира, че да ги гледа...

Мега фен Аватара на teenems
    ^ честно да призная и аз бях си набила в главата ,че този филм е тъп ,скучен ,безсмислен .
    актьорите са някви грозни идиоти .
    всички наоколо бяха " Здрач ,леле Едуард е толковаа красив "
    и аз си казах ,че ще го дръпна този филм и ще го гледам .
    гледах го и ми се хареса ,щом на другия ден взех книгата от една позната и я прочетох доста бързо ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

и аз бях така
    една приятелка ПОСТОЯННО ми говореше колко е интересен филма и колко е красив Едуард. Аз и казвах да не ме занимава с тоя филм, казвах че е тъп (без да съм го гледала), но един път го гледах и ... Вече го обожавам
    Така че ако толкова ти е писнало да ти казват, "че си прост щом не си го гледал" гледай го и тогава си прави заключения какъв е

Аз най-накрая го гледах новия трейлар и много ми хареса.Толкова много сладък Джейкъб,а това беше само за 1.40 мин,а какво остава за целия.Много се радвам,че ще го дават толкова много,ще компенсира грозотата на Бела...
    Не ми се вярва,че четвъртата книга ще я правят в 3 филма.В 2 по е възможно,ама в 3-не.По отделно тези три книги,които са в Зазоряване са доста късички и самия филм ще е къс и скучен.Даже си мисля,че няма смисъл да се разделя на 2 части,но знам ли,може да се получи хубаво.Поне се надявам и чакам с нетърпение Новолуние.

Град
    SunCity
    ^ то първо се говореше за 3 филма,сега за 2,а на края може и 1 да стане

охх нямам търпение...искам да идва ноември...филма ще бъде точно подаръка за моя имен и рожден ден

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе хора не мислите ли, че щеше да е по- добре, ако нямаше филми по книгите... така като се замисля Здрач е тъпо направен, имам предчувстието, че Новолуние ще е по- добър, но Затъмнение и Зазоряване 100% ще са тъпни...само развалят хубавата история и развалят мнението на някои хора за героите
    вие как мислите, като изключите маниите си по Робърт или някой друг актьор?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Не, според мен е по-добре, че ги направиха, защото иначе феновете щяха да првят някакви подписки за филми, но всъщност като се замисля, без филмите, Здрач поредицата щеше да бъда много по-малко рекламирана и съответно не толкова комерсиална. Филм всъщност наистина нямаше да има. Сега като се замисля ми е чудно как изобщо снимаха филма, защото преди него малцина знаеха за книгите според мен, поне в Блъгария.

със филми книгите са по известни и разпространени, но поне да правеха филмите както трябва

Хубаво е,че филмират книгите.Ако не беше филма аз нямаше да разбера за книгите или поне нямаше да се запаля по тях,както сега.Аз обожавам да ходя на кино и колкото и да развалят филма,ще ми е приятно да го гледам,все пак историята ще е същата и на мен тя ми хресва.

Ше е същата освен ако пак не разместат или измислят нещатата
    А относно Зазоряване сиг ше направат 2 фила един от 1 и 3 части един от името на Джейк така си мисля шото верно първата част е мн кратка и само креватни сцени и ше завърши като некоя сапунка

Бременна съм.....- е така

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Ignore
    Ше е същата освен ако пак не разместат или измислят нещатата
    А относно Зазоряване сиг ше направат 2 фила един от 1 и 3 части един от името на Джейк така си мисля шото верно първата част е мн кратка и само креватни сцени и ше завърши като некоя сапунка

Бременна съм.....- е така
    Да бе как един филм от 1 и3 и отделен от името на Джейк нали неговата история е между другите 2 части.Как ще се гледат филмите?Пускаш си първия филм (1 и 3 част) изглеждаш 1та, спираш филма пускаш си другия филм (2 част), изглеждаш го и си пускаш пак другия, за да доизгледаш 3та част ли?

Това за 1 и 3 книга в един филм и тази от името на Джейкъб са глупости.Няма как да стане,защото единия филм ще е много къс,а и се губи смисъла така.Не ми се иска да е на части,най-добре си е целия филм,само че да го направят с 30-40 мин по-дълаг.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Това за 1 и 3 книга в един филм и тази от името на Джейкъб са глупости.Няма как да стане,защото единия филм ще е много къс,а и се губи смисъла така.Не ми се иска да е на части,най-добре си е целия филм,само че да го направят с 30-40 мин по-дълаг.
    На мен само ми е интересно ако направят два филма - как ще ги нарекат Breaking Dawn 1 и Breaking Dawn 2??? Така наистина се губи смисъла, защото това си е една цяла оригинална книга, а като се има предвид че другите не са разделени, наистина става някак си по-тъпичко. Пък и то отначало в книгата е Бела, Джейкъб и пак Бела. Как ще направят филм от името на Бела и отделно на Джейкъб, без съвсем да се затрие смисъла!?!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

^ Може пък да ги кръстят "Зазоряване:сватбата" и "Зазоряване:раждането" ,какво иначе да е

Град
    ....in the rain...
    според мен ще е един и разбира се ще махнат много от нещата в книгата, дано поне да махнат часта на Джейк, в смисъл да не наблягат толкова много на вълците...беше най- скучната част от книгата, не ми трябва и във филма...

Е не е чак толкова лошо :P Ама вампирчетата са по-интересни, а и нали все пак това е основната тема, но вълците допълват много неща.
    Do you know?..

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Е не е чак толкова лошо :P Ама вампирчетата са по-интересни, а и нали все пак това е основната тема, но вълците допълват много неща.
    ами какво допълват, те са само за да стане по - интересна книгата, да не е само любовна история м/у момиче и вампир, трябвало е само да добави още нещо за да стане по- дълга история -> повече книги -> повече пари...ии вълците каква роля играят освен да помагат на Кълънови в 2 битки...според мен Forever Down ще е много по - яка, жалко, че няма да я публикуват

Е да то същественото се вижда още от първата книга.
    Иначе си е жалко за Forever Down. Според мен би било много интересно.
    Do you know?..

Град
    ....in the rain...
    да, много по- интересна би била Forever Down, поне за мен де

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    да, много по- интересна би била Forever Down, поне за мен де
    Сигурно защото няма повече факти за вълците и някой неща с Джейкъб не са като в другите книги.
    Иначе аз доста бих искала да видя как стоят нещата след като доста факти са променени. Ама доколкото разбрах книгата е 700 страници и има доста повече за времето, когато Бела е бременна.
    Do you know?..

Град
    ....in the rain...
    Основната история е същата. Бела и Едуард се женят и отиват на остров Есме за медения си месец. Бела забременява с Ренесме. Раждането замалко не убива Бела, но Едуард я превръща във вампир навреме. Джейкъб импринтва върху Ренесме. Алис има видение, че Волтури идват да унищожат сем. Кълън, като използват за извинение "безсмъртното дете". Алис получава задача. Способностите на Бела да предпазва обръщат нещата в полза на сем. Кълън, както и това, че Алис довежда друг полувампир, за да докаже, че Неси не е опасност.

Неща, които са различни от Breaking Dawn:

# Джейкъб и Бела не са чак толкова близки. Никои от нещата в New Moon или Eclipse не са се случили; Едуард никога не си тръгва, така че Бела и Джейкъб никога не се сближават. Чувствата на Джейкъб към бела си остават само на ниво харесване.
    # Понеже Джейкъб не е един от главните герои, върколашката глутница е само леко скицирана. Съществува като цяло, но няма много информащия за отделните членове. Повечето от тях не се споменават по име.
    # Цялата история е написана от гледната точка на Бела. Заради това се набляга много повече върху бременността.
    # Джейкъб не пресъства на раждането, затова импринтва върху Ренесме няколко седмици по-късно, когато Бела посещава Чарли.
    # Без New Moon и Eclipse, Виктория и Лаурент са все още живи. Лаурент е щастлив заедно с Ирина и остава да подкрепи сем. Кълън в сблъсъка с Волтури. Всъщност не Ирина, а Виктория е тази, която информира Волтури за ставащото в сем. Кълън. Тя си сътворява нов приятел, Рили, който отправя конкретните обвинения. Тя не иска Аро да знае за нейния план на действие, или пък факта, че бебето е само полувампир, с което тя е наясно.
    # Върколаците убиват Виктория. Тя е единственият смъртен случай в последната битка.
    # Последната глава свършва по същия начин, но има епилог. Той включва Макс ( помощника на Дж. Дженкс). Първичното му взаимодействие с Бела трае малко по-дълго и, чувствайки, че му дължи услуга, тя му дава номера си и му казва, че ще му се отплати, ако тий някога се нуждае от услуга. Maкс се забърква в неприятности, и се налага Бела да изиграе "Супермен".

Някой ден може би ще пусна откъси, ако въобще имам влеме да прегледам ръкописа на Forever — той е точно толкова дълъг, колкото е Breaking Dawn. Има няколко неща,за които членове на моето семейство ми казаха, че особено много им липсват, така че бих започнала от там.

Фенове, които са били нагости на Стефани и са се добрали до книгата, споделят частта от нея, която са успели да видят:

Глава 1: Радост

"Не бих описала себе си, като неестествено мрачен човек, или пък много депресирана. И все пак, принципно, преливането от щастие също никога не е било една от доминиращите ми характерни черти. Не бях доста сигурна какво да правя с блажената си същност по това време..."

доста по- интересна е била идеята и за тази книга, след като е почнала да дели на отделни книги, направо е смукала от пръстите си историята...пак се е получила прилична история, но ми се иска да както във Forever Down

Мда нещата могат да бъдат много по-интересни, а има и нови добавени моменти и доколкото знам освен описаното доста неща са променени - реплики, случки...
    Do you know?..

Град
    ....in the rain...
    аха, аз до колкото разбрах, не са и позволили да публикува тая книга, защото имало доста...ъъъ...секс сцени...ама нз дали правилно съм разбрала

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    аха, аз до колкото разбрах, не са и позволили да публикува тая книга, защото имало доста...ъъъ...секс сцени...ама нз дали правилно съм разбрала

Това е гадно. Като се има предвид че има много книги със секс сцени.
    Do you know?..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си