.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

ПОМОЩ!Дълги мигли

Аз съм момче и имам много дълги,гъсти и черни мигли изглеждат все едно съм слагал спирала...много е женско и много хора ми се подиграват за това.Те са си прави щото наистина е много грозно и женствено.Дайте някаква идея как може да станат по редки и да не са толкова черни..дали може да ги боядисам примерно с боя за коса или нещо друго Неискам коментари на момичета от типа:Няма от какво да се притесняваш много е готино и други подобни мнения...защото наистина много се дразня от миглите

Град
    Инкогнито
    Да ги опърлиш

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Да ги опърлиш
    Оо грешен съвет
    Една приятелка си ги опърли(не нарочно разбира се ) и те пораснаха много по-големи от преди

Според мен няма какво да направиш за да го промениш
    Просто не се притеснявай толкова,има много момчета с по-дълги и черни мигли А пък тези дето ти се подиграват..лапешка история
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Пич и аз имам също много дълги и черни мигли.. но никои не ме е обиждал... дори обратното.. всички ми правят комплименти.. и някой приятелки чак завиждат.. защото аз имам хубави мигли и дълги.. а те.. не
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Да ги опърлиш
    Оо грешен съвет
    Една приятелка си ги опърли(не нарочно разбира се ) и те пораснаха много по-големи от преди

Според мен няма какво да направиш за да го промениш
    Просто не се притеснявай толкова,има много момчета с по-дълги и черни мигли А пък тези дето ти се подиграват..лапешка история

Станали са по дълги??? А тряя пробвам.

По темата: Оставяй ги така. Поне аз не виждам нищо смешно в това, момче с дълги и гъсти мигли... Да не ти пука от подигравките!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

хората мигли искат...ти от мигли бягаш дет са вика

Мн глупаво ми звучи

Мега фен Аватара на SunSmile
    ако ги опърлиш, одрежеш или каквото и да било свързано с дължината им, те ще пораснат по - дълги...
    По - добре не ги пипай! Пък... АКО може да ги боядисаш... според мен ще личи и ще е много грозно
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Как ще си боядисаш миглите?! чуваш ли се...
    нема начин, примири се.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    ForSaken city (:
    Абе какво ти пука кво мислят другите? Тегли им по една майна и толкова.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    +1

Цитирай Първоначално написано от shell
    +1
    плюс едно и от мен!
    По принцип мигли могат да се боядисат.Да речем,че твоите ги направиш кафяви.Не само,че ще изглежда смешно и неестествено,защото хората със светли мигли и вежди имат също и много светла кожа,коса,често и лунички,ами и боядисването няма да промении дължината или гъстотата им.Ако ги отрежеш ще си личи и пак ще бъде смешно.Радвай се,че имаш такива мигли,хубавите такива подчертават много добре окото.Защо изобщо се оставяш другите да ти се подиграват за нещо толкова незначително и красиво от друга страна?Кои те,че да се държат така?Тегли им една майна и не се занимавай.Като видят,че не им пука и не им се дразниш няма да те закачат,защото няма да има какво да ги забавлява.И защо не искаш от онези приказки от момичета?Теб какво те интересува,ние какво мислим или момчетата?С момчета ли ще ходиш?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от shell
    +1
    плюс едно и от мен!
    По принцип мигли могат да се боядисат.Да речем,че твоите ги направиш кафяви.Не само,че ще изглежда смешно и неестествено,защото хората със светли мигли и вежди имат също и много светла кожа,коса,често и лунички,ами и боядисването няма да промении дължината или гъстотата им.Ако ги отрежеш ще си личи и пак ще бъде смешно.Радвай се,че имаш такива мигли,хубавите такива подчертават много добре окото.Защо изобщо се оставяш другите да ти се подиграват за нещо толкова незначително и красиво от друга страна?Кои те,че да се държат така?Тегли им една майна и не се занимавай.Като видят,че не им пука и не им се дразниш няма да те закачат,защото няма да има какво да ги забавлява.И защо не искаш от онези приказки от момичета?Теб какво те интересува,ние какво мислим или момчетата?С момчета ли ще ходиш?
    Еми естествено че не ходя с мом4ета,но като видя някое друго мом4е с такива мигли разбирам колко тъпо изглеждам.Ин4е те мойте не са кой знае колко дълги но са много 4ерни и мисля 4е ако се боядисат в по светло 4ерно ще стане по добре

Град
    Wonderland
    не си бутай миглите,нека да се смеят,този период ще отмине,като станеш по-голям ще ти завиждат,хората се чудят как да си направят миглите дълги и обемисти,а ти искаш да ги разредиш.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да не си посмял да ги пипаш!
    Прекрасно е! /сърчице/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и според мен е много яко момче с дълги мигли.. братовчед ми също има .. и съм му казвала мн пъти че ако не ми беше 1 братовчед до сега да съм го взела 1000 пъти

Град
    Горна Оряховица

Re: ПОМОЩ!Дълги мигли

Цитирай Първоначално написано от sparx
    Аз съм момче и имам много дълги,гъсти и черни мигли изглеждат все едно съм слагал спирала...много е женско и много хора ми се подиграват за това.Те са си прави щото наистина е много грозно и женствено.Дайте някаква идея как може да станат по редки и да не са толкова черни..дали може да ги боядисам примерно с боя за коса или нещо друго Неискам коментари на момичета от типа:Няма от какво да се притесняваш много е готино и други подобни мнения...защото наистина много се дразня от миглите
    Сменям моите за твоите И аз искам такива. А по-нататък може и да не четеш, защото си помолил да няма такива коментари: Супер много се кефя на момчета с такива мигли. Имам двама познати, единия даже много често се шегува с неговите, например мига срещу мен и ми казва "Усети ли вятъра?"

Супер фен
    Аз пък съм момиче, имах дълги мигли затова ги подстригах малко и сега много ги харесвам.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Баща ми има дълги и гъсти мигли, аз също.

Според мен е супер яко.

Само дето неговите са извити, а мойте не

Да ти имам проблемите...

Мега фен Аватара на Infinity
    Спокойно тоя период ще отмине,така че сега нищо не прави после може и да съжеляваш
    To infinity and beyond.

Няма да съжалявам повярвай...мене не ме дразни тва 4е някой ми се смеят,просто много ме дразни щото и сам се виждам

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от sparx
    Няма да съжалявам повярвай...мене не ме дразни тва 4е някой ми се смеят,просто много ме дразни щото и сам се виждам
    Едно момиче по-нагоре е споменало, че ги е подрязало - така поне няма да са толкова дълги, така че може да пробваш.

с подрязване ще се ли4и а и ще станат по големи Аз мисля да пробам да ги боядисам в по светло 4ерно и май ще стане,щото проблема ми е тва 4е са 4ерни а не 4е са 4ак толкова дълги.4етох някакви теми 4е от миглоизвива4ка се повреждат миглите и стават по редки Така4е моми4етата да дават някви такива савети от какво още може да ми поопадат малко

То е така . Момичетата завиждат , а момчетата (тея които го забележат) си прават базици с тебе . Мойте също са дълги и извити , а долните са ми почти колкото горните голями .
    А пък заради някой няма никога да си ги подрежа или някви такива процедури . Аз да не живея за другите .

Момчетата с дълги мигли са толкова чаровни.Правят им много красиви очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си