- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ!Дълги мигли
момчетата с такива мигли са много сладкиииии![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
не ме кефат момчета с дълги мигли![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
До сега бяха "много дълги,гъсти и черни мигли", а сега "не са кой знаел колко". Много интересно...Според мен проблемът е в лигавото ти характерче. Щом позволяваш на Сульо и Пульо да ти се подиграва, очевАдно е, че миглите ти нямат никаква вина. Стегни се малко.Първоначално написано от sparx
+1Първоначално написано от cool_doll
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от Sissy90
![]()
Ииии...усети ли вятъра...
![]()
![]()
И сега по темата:ами престани да се жалваш колко дълги и черни били,просто се шегувай с тях.Както прави онуй момче,кат те погледни някой,намигни му и му кажи'Усети ли вятъра'.Ще бъде мн смешно и никох няма да обърне кой знае какво внимание на миглите ти...
Между другото съм забелязала,че повечето момчета имат ужасно дълги и гъсти мигли.Моите също са гъсти и дълги,но не толкова.
![]()
Боже, боже замисли се защо онея момчета ти се подиграват,щом всички момичета се кефят на момчета с дълги мигли![]()
много е сладкоооо
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Мммдааа даже много момичета харесват дългите миглиПървоначално написано от Adwokat
![]()
Тези момчета, който ти се подиграват само избиват комплекси изобщо да не ти пука завиждат защото те нямат това, което имаш ти. Съветвам те да не правиш нищо момичетата харесват момчета с изразителни очи, а твоите са такива щом имаш толкова красиви мигли...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Пфф пич и аз съм така само че не ми се подиграват само майками и сестра ми се ебават с мен за тяхПървоначално написано от sparx
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.