- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Минерална пудра за лице .... Съвети :(
не е трудно да се поръчва от интернет, но доставката до България може да е космическа. Не зная. Дадоха ти линк по-горе, ако искаш си поръчай. Може и да вземеш целият им "Get Started Kid" за около $50. Като идва с два тона пудра или по-скоро фдт на прах (foundation) които смесваш за да получиш твоят тон...... една вече пудра която се слага за завършек (finishing veil).... едно нещо като бронзър.... 3 четки и може и да получиш още уж безплатни неща.
Така че, няма как да сбъркаш тона. Стига да си поръчаш за светла, средна или тъмна кожа... след това вече ти си ги смесваш и правиш твоят цвят.
Имат и много други неща които си купиваш отделно.. сенки, руж, очни линии... всичко.
Успех.
Аз в момента позлвам минералнаа пудра на Л'ореал ( най - светлата Creamy Beige N3) ,но след някой др месец ще ходя в германия на екскурзия и мисля да си взема тази на Bare Essentuals.
Ами до сега не съм си поръчвала нищо по интернет и нямам доверие, предпочитам да я видя така на живо, но ще видя може да направя нещо по въпроса, но сега като за начало ще си взема тази на Лореал.Но при първа възможност извън България отивам и си я взимам .... Благодаря за съветите !!!Първоначално написано от stop_looking_at_me
![]()
майка ми използва тази на лореали е много доволнаи ти препоръчвам нея
![]()
![]()
А колко време изкарваш с нея и за ежедневна употреба ли я използваш?Първоначално написано от Dark_Angel_F