.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Искам да съм с него

zdraveite ^^(istoriqta mi e malko kato v sapunen serial no milq vi pomognete mi) mnogo obi4am edno mom4e..do skoro i toi me obi4ashe no ve4e vsi4ko se promeni. nie sme v edin klas i imashe oshte edno momi4e koeto go haresvashe ..s neq bqhme priqtelki no tq zapochna da revnuva i zapochna da go nastoiva sreshtu men ..s nego bqhme 2 godini no se poqvi tq i razvali vsi4ko (qvno ne e durjal tolkova na men)..tolkova mnogo go obi4am a naskoro 4uh 4e mi kazva k**va pred celiq klas napisa go dori i na daskata(durji se dosta glupavo). neznam dali se e povliql ot drugoto momi4e no ve4e ne mi govori a da ne govorim za predrydki i celuvki.. neznam kakvo da pravq kak da go nakaram da mi pogovori. iskam da govorq s nego za da se izqsnim i ako shte kysame pone da znam no ne moga da go nakaram da mi kaje dori i edna duma. ISKAM DA SUM S NEGOO . POMOGNETEEEEE

Град
    < 33
    О божичко
    Той ще те излага пред класа и
    ти искаш да си с него?
    А бту на колко си ? 12?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аха, вие още сте заедно, ама той не знае
    излез от сериала !
    дано съм помогнал

май май ти си мислиш че сте заедно, ама не е така
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

мани го тоя

Град
    Shumen
    1 suvet....zareji go ti purva.Ne si zaslujava da go turpish kato shte te unijava taka.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

съжалявам много,но поне за сега трябва да го оставиш-ако продължиш да му обръщаш такова внимание само ще си сринеш и малкото достойнство което ти е останало.в живота е така-няма нищо ве4ено.ще ти бъде трудно,но ще го забравиш..но ако продължиш да ми ти4аш подир гъза няма да си го върнеш-покажи му 4е си силна и можеш да си щастлива и без него и не ти пука за него-тогава може и да се осъзнае и да се оправят нещата.
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    съжалявам много,но поне за сега трябва да го оставиш-ако продължиш да му обръщаш такова внимание само ще си сринеш и малкото достойнство което ти е останало.в живота е така-няма нищо ве4ено.ще ти бъде трудно,но ще го забравиш..но ако продължиш да ми ти4аш подир гъза няма да си го върнеш-покажи му 4е си силна и можеш да си щастлива и без него и не ти пука за него-тогава може и да се осъзнае и да се оправят нещата.
    +1.И гледай тая да не остане ненаказана ...Предателка...
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

po dobre go zareji i zapo4ni dase darjish studeno s nego kakto toi s teb vse edno neti puka za nego
    DdDdDdDdDdDd

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, ти май още си мислиш, че ходите. Неговото държание не ти ли показва, че не му пука за теб вече? Откажи се, с прости хора трудно ще се разбереш..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

аз бих спукал момичето от бой да унижа момчето че не може да се целува пред целия клас и пей сърце
    Няма да ги търпиш тия 2мата

Град
    Велико Търново
    намери си друг!
    Как може да искаш да си с човек,който те излага така...в никакъв случай не си заслужава.
    Руса кукличка

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    А защо мислиш, че все още ходите ?
    Начинът му на държание говори съвсем друго
    Просто го огнорирай. Той знае, че се връзваш и затова се опитва да те злепоставя, но 2-3 пъти като му дадеш пълен игнор и сам ще престане.
    Момчето не си заслужава - недей да храниш напразни надежди, а се поогледай наоколо за някой читав
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Голям фен Аватара на unicorn_f
    хаха я най-добре ги изложи и двамата пред класа

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Абе завършете 4-ти клас,
    после се любете!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

А дали няма причина за тези негови действия, някоя твоя постъпка например ? Ако причината е другото момиче..просто го остави. Не го притенсявай няколко дни, ама нищо - не му говори, не му пиши, не го търси. Намери си някакво занимание, но не го търси. Ако му залипсваш ще се върне при теб. Ако не те потърси, след няколко дни ти му се обади и го помоли да разговаряте. Но щом не ти е казал никаква причина за държанието си и те отбягва така, нещата са може би ясни
    A.D.I.D.A.S.

Не се занимавай повече с него! Тегли му една майна и си търси друг.

По мисленето ти разбирам, че не си много голяма... 13 имаш ли ?? Как може да говориш, че го обичаш и т.н. Ти изобщо знаеш ли какво е любов?? Едва ли изпитваш това Според мен е някакво влечение или те е яд, че други го заглеждат. А защо смяташ, че още си с него?? Погледни реално на нещата.. Ако те "обичаше" нямаше да се държи така с теб.. Моят съвет е да го забравиш и да не си правиш напразни илюзии!
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Малее ако бях на тебе!!!! Отивам и му наритвам яко задника!!!!! Тъпанара му с тъпанар!Кой му е дал право да се държи тъй бе?! Зарежи го!Аз ти се чудя на заглавието!Искам да съм с него!Аз ако бях на тебе да съм го гръмнала ве!Е*бати! Зарязвай го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си