Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
Смятам,че диетата е неефективна и няма понятие 'Отслабнете завинаги',пробвай плодова диета.
Добре,а ти за да кажеш толкова рязко,че е неефективна знаеш ли на какъв принцип действа,чела ли си книгата,изпробвала ли си самата диета,знаеш ли тайната на това отслабване и къде е замисъла на Пиер Дюкан,а чувала ли си мнения и виждала ли си хора,които са свалили дори 20кг?АЗ СЪМ!Няма някой ,който да я е спазвал стриктно и да е нямал ефект никакъв.Недей да изказваш такива мнения,ако не си компетентна по темата и не си информирана достатъчно за смисъла й.
А за долното момиче,което е писало,че 3 месеца не се ядат плодове и зеленчуци не е вярно.Точно най-късно на седмия ден от диетата започват да се ядат зеленчуците.Разбирам,че наистина не сте чели книгата и не сте наясно за тая диета изобщо.Нека да не се изместваме от темата и да я превръщаме в тема "Диети" нека да си е "Диетата на Пиер Дюкан" и да пишат хора,които са я изпробвали и са чели книгата.Това е замисъла.
Замисъла е ,че в организма ти има запаси от всичко друго освен не и от протеини.И ако за определен период ти доставяш само протеини на организма той,за да си набави въглехидратите,ти топи мазнините,в които се съдържат тези въглехидрати.И не се гладува,защото няма ограничение на количеството храна което можеш да хапваш.Наясно ли сте с това.А с това,че тази диета помага не само за теглото а и за кожата ноктите и косата?Защо трябва да сте негативно настроени без да сте пробвали

И последно макар че вече попрекалих с дължината на мнението си ще ви кажа че на книгата пише с грапави буквички "Бестселър".Това значи,че нещо е стимулирало доста хора да си я купят.Нали се сещате
За зеленчуците знам, виж ми горния пост. Но плодовете идват по-късничко все пак.
Имах предвид, че като цяло идва пролетта ии диети без тези неща са направо луди начинания! Иначе съм на мнение, че диетата на Пиер Дюкан е добра.

shqlala не знам защо се е получили така при теб. Да не би да си трупала прекалено много калории? ( по мое мнение 49 кила са си хипер малко кила и не ти трябва да сваляш - е зависи колко си висока де )