Хора стига сте се карали дали е полезна или не тази диета. Най-малкото замислете се малко със собствените си глави, не копирайте това което са казали ( или поне се твърди, че са казали ) еди кои си. Цялата тази работа е рекламен трик - не го ли разбрахте!? То в нета пише, че и еди кви си диетолози препоръчвали еди какви си хапчета , ама това значи ли че са полезни!? Аман от умни глави.

Диетата, както и всички други, се отразява по-някакъв начин на тялото, но не е толкова вредна: ако се пие вода, ако се следи все пак кръвната захар и тн. , няма да ви стане нищо. Колко хора са я правили все пак. А и това да си с примерно 15 кила отгоре мисля че е по-вредно от това да не хапваш седмица зеленчуци. Иначе а обяснете ми какво лошо има в това да ядеш мляко и месо? Че то ние всъщност това трябва да ядем, а не чипсове и вафли. Така че, стига по темата. Щом момичетата са решили да я правят тази диета, да я правят. Все пак темата е за обмен на информация относно самия режим на Дюкан, а не за мненията на "диетолозите"

( Общо взето мнението ми се покрива с това на slun4ice, ама просто се изнервих на хилядата безмислени глупости )