Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
Цитирай Първоначално написано от Loshotia
И аз от утре започвам! Целта ми е да сваля 5кг. Искам да попитам в този случай колко време трябва да продължи ударния период?
Имаш малко килограми за сваляне така,че 5 дена са напълно достатъчни най-много 7.Недей повече
Сиска недей такива съвети дава моля ти се. 5 дена са й даже много. Пък така и така след 5-тия ден рядко се сваля.

Времетраене на УДАРНИЯ ЕТАП: определя се от това колко килограма има за сваляне. Колкото повече, толкова повече: ако килограмите за сваляне са много, тогава ударният режим е от 5 до 10 дни. Ако килограмите за сваляне са малко, тогава ударният режим е от 2-3-5 дни.

… в книгата Дюкан пише, цитирам: “Протал започва с мощен старт чрез ударния период, който трае според случая от 2 до 7 дни.” - стр. 43

и още: “Средната продължителност на ударния режим е 5 дни. …… Тя е най-подходяща за най-желаното отслабване - между 10 и 20 кг. …..”
“За отслабване, по-малко от 10 кг.: за подобна не толкова амбициозна цел най-добрата продължителност на ударния период е от 3 дни, след които може без усилие да се премине към следващата фаза.”
“За отслабване, по-малко от 5 кг. Когато искаме да избегнем твърде бързото начало, 1 ударен ден е достатъчен.”
При подчертан обезитет. В случаите, когато желаното отслабване е повече от 20 кг. или когато пациентът многократно и неуспешно се е подлагал на диета, ударната фаза, след консултация с лекар, да се увеличи на 7, дори на 10 дни, при изрично условие да се пие вода непрекъснато.” - стр. 78

Сваляне: при пет дни ударен режим, възможно е да се стигне и до 5 кг.

Този режим каквото и да си говорим е ФАКТ че не е за всеки и че тябва да се подхожда изключително внимателно. Слушайте тялото си. Ако почне да ви става лошо, да ви се гади, да ви се вие свят постоянно и по принцип ако не се чувствате добре - спрете! С организма шега не бива.

Лошотийке аз ти казах и в скайп за останалите фази и можеш да ме питаш и там и тук за разни неща